Chcete se zahřát a zároveň zpříjemnit interiér či zahradu? Pro vytápění i příjemnou atmosféru se skvěle hodí krby a kamna včetně příslušenství a služeb v oblasti jejich výroby, prodeje, montáže a servisu. Z pestré nabídky si můžete vybrat různé druhy krbů a kamen, jako jsou kachlové, zahradní, teplovzdušné, elektrické, plynové, s výměníkem a další.

Teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna
Využije možnosti krbů pro vytápění celého domu či bytu. Firma Krby Polách realizuje teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna v okrese Zlín, Olomouc, Hodonín.
Topenářské práce, úsporné kotle, krby, podlahové topení, montáže a výměny radiátorů
Úsporné vytápění s možností čerpání dotace včetně záručního i pozáručního servisu Vám poskytne společnost Roman Lupík - Kotlíkové dotace z Frýdlantu nad Ostravicí. Snížíme Vám náklady za topení.
Dotace Roman Lupík
Stavba venkovních krbů a kachlových kamen nejen ke grilování ale i k vytápění
Realizace venkovních i vnitřních krbů nejen ke grilování ale i k vytápění od specializovaného prodejce Pejchal Třebíč.
Zakázková výroba krbů Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá výrobou krbů a zpracováním přírodního a umělého kamene. Nabízíme např: - zakázkovou výrobu krbů a krbových dílců - výrobu kuchyňských pracovních desek - výrobu koupelen včetně návrhu a realizace - zakázkovou výrobu schodišť z umělého i přírodního kamene - výrobu okenních parapetů. Dále ...
Designové, otevřené krby, bio krby Vysočina - prodej, výstavba, montáž
Designové, otevřené krby i bio krby dodává Michal Zaťko. Zabývá se prodejem, výstavbou a montáží krbů, kamen od návrhu až po realizaci. Působí v regionu Vysočiny.
Terasové topeniště MILAN Domažlice
Pro vytvoření celoroční příjemné atmosféry, ale také pro grilování, opékání či uzení masa je určeno designové terasové topeniště Milan, které nabízí společnost et EuroTeplo a.s. z Domažlic.
Kvalitní krby a kamna - odborné poradenství, prodej, montáž a servis
Kvalitní krby a kamna včetně odborného poradenství, prodeje montáže a veškerého servisu Vám zajistí firma Michal Zaťko - Kamna Krby OK ve Žďáru nad Sázavou
Teplovodní i teplovzdušné, horkovzdušné krbové vložky LECHMA - prodej, eshop
Společnost MBTerm-krby s.r.o. v Třinci je výhradním dovozcem krbových vložek LECHMA do České republiky a Slovenska. Teplovodní krbové vložky je možno pořídit z Programu Zelená Úsporám.
Prodej moderních designových plynových, elektrických a uhelných grilů
Moderní designové plynové, elektrické, uhelné i klasické grily včetně potřebného příslušenství zakoupíte na Vysočině u firmy pana Michala Zaťka, který se zabývá prodejem kamen, krbů a grilů.
Teplovzdušné krbové vložky Hoxter do teplovzdušných krbů
Rozvod teplého vzduchu po domě vyřeší teplovzdušný krb od firmy Krby Polách Uherské Hradiště. Dodáváme teplovzdušné krbové vložky Hoxter.
Horkovzdušná kamna, krbová kamna, krbové vložky, výroba a prodej Kolín
Horkovzdušná kamna, krbová kamna, krbové vložky, výměníky vody s ústředním vytápěním, jejich výrobu a prodej Vám zajistí společnost Profitall spol. s r.o. sídlící v Kolíně.
Kachlová kamna a kachlové krby, návrhy, realizace a stavby
Návrhem a výstavbou kachlových kamen a kachlových krbů za dostupné ceny, se zabývá specialista v oboru firma Josef Pejchal z Třebíče. Kvalitní krby a kamna za rozumnou cenu!
Výstavka krbových kamen a krbů včetně krbových vložek
Krbová kamna, krby, vložky do krbů, kombinované výměníky, výstavba nových komínů, kachlová kamna do interiéru, montáž, zapojení, realizace nabízí firma Krby Josef Pejchal na Vysočině.
Kotle, ohřívač vody i další topenářský materiál - Hradec Králové
Nabízíme vám nejrůznější kotle a topení, ohřívače vody, krbová kamna i další topenářský materiál.
MATEP  s.r.o. Voda, topení a plyn Hradec Králové
Tradiční kachlová kamna a krby na zakázku včetně historických replik
Stavby atypických kachlových kamen, sporáků a krbů, včetně zaměření a projektu ve 3D s kompletní dodávkou materiálu zajistí firma Kamnářství Janoušek - člen Cechu kamnářů ČR.
Interiérový krb z mramoru na zakázku, zahradní krby, stavba krbů
Interiérové krby z mramoru na zakázku, zahradní krby, stavba krbů, cihlové, pískovcové, kachlové a omítané krby Vám postaví firma Kominictví a kamnářství Pavel Buršík ve Moravském Krumlově.
Stavba kompletních domácích krbů na klíč
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy se zabývá nejen prodejem, ale také stavbou kompletních domácích krbů a kamen dle Vaších požadavků.
Krbové vložky Domažlice - prodej krbových vložek MIJAVA, 10 nebo 15 kW
Domažlická společnost ET - Euroteplo a.s. se zabývá vývojem, samotnou výrobou a prodejem teplovodních, teplovzdušných nebo teplovodních/teplovzdušných krbových vložek Mijava.
Akumulační kamna Domažlice - prodej akumulačních kamen SATTAN, maximální výkon 15 kW
Akumulační kamna z Domažlic jsou opatřena dvoukomorovým spalováním - systémem CB. Tento systém má za úkol dokonale spalovat prachové částice a plyny s minimem dopadu na životní prostředí.
Krbové doplňky Opava - podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů, opravné spreje na kouřovody
Firma 24 mall s. r. o. se zabývá komplexními službami v oblasti krbů. Nabízíme k prodeji všechny krbové doplňky jako jsou podpalovače, čističe krbů, palivo do biokrbů a opravné spreje na kouřovody.
Praktické a estetické krbové vložky Lechma pro moderní konstrukce krbů - novinky
Praktické a estetické krbové vložky Lechma pro moderní konstrukce krbů můžete zakoupit u firmy MBTerm-krby s.r.o. v Třinci, která je jejich přímým a výhradním dovozcem. Nyní pro vás máme novinky.
Krby, krbové vložky kvalitních značek Kratki, Unico - velkoobchod, eshop
Krby a krbové vložky kvalitní značky Kratki či Unico můžete zakoupit ve velkoobchodě nebo na eshopu společnosti MBTerm-krby s.r.o., která se specializuje na krby a jejich realizaci.
Venkovní zahradní krby, které vytvoří atmosféru
Pokud přemýšlíte nad změnou vaší zahrady, obraťte se na společnost ABC service z Frýdku-Místku, která prodává moderní venkovní zahradní krby, které vytvoří tu pravou atmosféru.
Prodej, montáž, záruční i pozáruční servis plynových kotlů Žatec
Potřebujete nový plynový kotel? Porouchal se vám ten starý a nevíte, jak ho opravit? Antonín Pech P+S+P Vám nabízí služby týkající se plynových kotlů, od jejich prodeje, přes montáž až po servis.
Prodej, e-shop, teplovzdušné krbové vložky UNICO, bezroštové, roštové
Společnost MBTerm-krby s.r.o. s celorepublikovou působností Vám jako přímý dovozce krbových vložek exkluzivně nabízí novou kolekci teplovzdušných vložek UNICO bezroštových i roštových.