Chcete si v domácnosti nebo ve firmě zajistit příjemnou teplotu vzduchu po celý rok? Pro tyto účely jsou tady klimatizace, vzduchotechnika a ventilace. Můžete si tak pořídit moderní nástěnné a potrubní ventilátory, digestoře, mobilní klimatizace, přívodní a větrací jednotky, tepelná čerpadla a mnoho dalších.

Lokální větrání s rekuperací tepla pro domy, kanceláře, restaurace i haly
Neztrácejte přebytečné teplo z domova, kanceláře, restaurace nebo haly - pořiďte si lokální větrání s rekuperací tepla od firmy Turbovex - systém, díky kterému budete dýchat čerstvý vzduch.
Klimatizace pro rozvaděče Praha – spolehlivé, výkonné, bezpečné
Spolehlivé, výkonné a bezpečné řešení teplotního managementu přináší kvalitní klimatizace pro rozvaděče se snadnou integrací od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Vzduchotechnika Domažlice
Společnost PROKAT invest s.r.o. se sídlem v Domažlicích nabízí služby projektování a instalace vzduchotechniky pro stavby občanské vybavenosti a stavby s průmyslovým využitím.
Vzduchotechnika, čisté prostory a validace Praha - pro zdravotnictví, farmacii a biotechnologii
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí převážně pro klienty ze zdravotnictví, farmacie a biotechnologie služby projektování vzduchotechniky a čistých prostorů včetně validací.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Projekty vzduchotechniky a čistých prostorů Praha převážně pro zdravotnictví
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK se sídlem v Praze nabízí své služby projektování vzduchotechniky a čistých prostorů převážně pro oblast zdravotnictví a farmacie.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Domovní i průmyslové klimatizace - prodej a profesionální montáž společně se servisem
Klimatizace do bytů, rodinných domů i do průmyslových prostorů Vám dodá a profesionálně namontuje spolehlivá firma Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. z Ostravy, která má bohaté zkušenosti.
Odstředivé ventilátory - vysoká výkonnost, nízká hlučnost a snadná instalace
Brněnská firma ebm-papst CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu výkonných ventilátorů mezi něž patří i radiální nebo-li odstředivé ventilátory s nízkou hlučností, vysokou výkonností a snadnou instalací.
Výkonná klimatizace Sinclair-prodej, instalace, servis
Klimatizace Sinclair je ideální výkonná a úsporná klimatizace pro příjemné klima. Instalace i servis zajistí v regionu Uherský Brod, Zlín firma Fresh Air Ořechov.
Technická zařízení budov Praha – od návrhu, realizaci až po kolaudaci
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy zajišťuje klientům na míru technické zařízení budov od prvotního návrhu, nákupu, montáže, realizace až po zaškolení obsluhy a kolaudaci.
Projekty, dodávky a montáž vzduchotechnického zařízení
Zajišťujeme vypracování projektové dokumentace nebo technické pomoci včetně technické zprávy a výkresové dokumentace - Pavel Kozák HASKO Sobotka, Jičín, Mladá Boleslav
Vzduchotechnika a klimatizace, montáž a dodávka klimatizačních jednotek i čerpadel
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky Vám poskytne společnost TRINOM, spol. s.r.o. z Prahy. Zajistíme Vám spolehlivé projektové řešení včetně dodávky, montáže i servisu dodaného zařízení.
Servis vzduchotechniky, montáž klimatizace, údržba tepelných čerpadel
Společnost Energy Control s.r.o. z Brna se specializuje na servis, montáž a údržbu vzduchotechniky, klimatizace i tepelných čerpadel. Své zakázky realizuje v rámci celé Moravy.
Ventilátory pro chlazení a větrání Praha – odvětrání, odvod spalin, klimatizace
Řešíte otázku odvětrání, odvodu spalin nebo chlazení a klimatizace? Pak se neobejdete bez dodavatele kvalitních ventilátorů pro chlazení a větrání od společnosti Mechatronic spol. s r.o. z Prahy.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Klimatizace Toshiba prodej Praha – vhodné pro byty, domácnosti i velké aplikace
Klimatizace dnes patří nejen k příjemnému standardu bydlení, ale často i k nutnému vybavení obchodů a kanceláří. Špičkové klimatizace Toshiba prodává společnost KLIMA-CLASSIC spol. s r.o. z Prahy.
Větrání, klimatizace a chlazení - ventilátory s nízkou spotřebou energie a dlouhou životností
Brněnská firma ebm-papst CZ s.r.o. poskytuje kvalitní ventilátory, které najdou využití pro klimatizace, větrání nebo chlazení. Ventilátory s nízkou spotřebou energie a dlouho životností.
Klimatizace Daikin, LG, Toshiba - bytové i komerční klimatizace vhodné do bytu i celé budovy
Ostravská společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. poskytuje dodávku včetně montáže, prodej a servis klimatizací, které Vás ochladí i zahřejí. Působíme v rámci celého Moravskoslezského kraje.
Rekuperace Plzeň
Zpětné získávání tepla z odpadního vzduchu pomocí rekuperačního zařízení dodaného spolehlivou firmou IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji ušetří vaše finance.
Vzduchotechnika Plzeň
Dodávku vzduchotechniky do bytů, domů, obchodních domů, gastronomických zařízení nebo průmyslových komplexů zajistí společnost IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Servis produktů Carrier
Společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o. nabízí kompletní záruční i pozáruční servis veškerých produktů této značky se zárukou rychlosti a spolehlivosti.
Rekuperace tepla, vzduchotechnika rodinného domu - větrání s rekuperací
Dodávkou a montáží rekuperačních jednotek a vzduchotechniky se zabývá společnost Finiš Ostrava - Klimatizace s.r.o. v Ostravě, která působí i v regionu Frýdku-Místku, Karviné, Havířova a Opavy.
Klimatizace Plzeň
Zajistit příjemné pracovní prostředí nebo pohodu doma Vám zajistí v každém ročním období klimatizace od společnosti IPC Klima s.r.o., se sídlem v obci Nýřany v Plzeňském kraji.
Střešní klimatizace lokomotiv a minibusů pro komfortní pracovní prostředí
Střešní klimatizační jednotka SKJ 7 PM, EPM je určena pro klimatizaci kabin lokomotiv, minibusů s obsaditelností do 20 míst a jiných dopravních prostředků - EKOKLIMA A/C s.r.o.
Výroba klimatizačních jednotek a klimatizací
Zabýváme se výrobou klimatizačních jednotek dle výhradních požadavků svých zákazníků – výroba klimatizací, střešní klimatizace - EKOKLIMA A/C s.r.o. Ústí nad Orlicí
Podstropní/parapetní jednotky DC Inverter – klimatizace, která nestudí
Výkonné a tiché jsou jednotky DC Inverter od společnosti SOKRA s.r.o. z Prahy, které lze namontovat jako podstropní ve vodorovné poloze nebo jako parapetní do všech bytových i komerčních prostor.
Klimatizace, odvlhčovače, tepelná čerpadla pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy
Klimatizace mobilní či nástěnné, odvlhčovače, tepelná čerpadla vzduch voda pro domácnosti, kanceláře, obchod, průmyslové provozy dodává společnosti SINOP CB a.s.
SINOP CB a.s.