Chcete si v domácnosti nebo ve firmě zajistit příjemnou teplotu vzduchu po celý rok? Pro tyto účely jsou tady klimatizace, vzduchotechnika a ventilace. Můžete si tak pořídit moderní nástěnné a potrubní ventilátory, digestoře, mobilní klimatizace, přívodní a větrací jednotky, tepelná čerpadla a mnoho dalších.

Prodej, servis, montáž klimatizací Brno
Nefunguje-li Vám klimatizace, pak neváhejte a obraťte se na nás. My Vám ji rádi opravíme. Naše společnost PERFEKT SERVIS spol. s r.o., působí v Brně a mimo jiné se zabýváme také dodávkou a montáží klimatizací. Dodáváme klimatizace, které jsou výborným řešením pro kanceláře, do domácností, ordinací a jiná místa. Provádíme roční servisní ...
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy
Klimatizace, klimatizační jednotky - průmyslové klimatizační systémy značek Panasonic, Toshiba, Lg electronics, Samsung a Acond od firmy KlimaTechnik s.r.o. ve Strážnici.
KlimaTechnik s.r.o.
Čističky vzduchu, prodej, montáž a servis - pozitivní účinky na Vaše zdraví
Znojemská firma bbklima99, s.r.o. se zaměřuje na prodej vzduchotechnického zařízení a poskytuje také výkonné čističky vzduchu, které zlepší ovzduší a pozitivně působí na zdraví.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Zakázková výroba ventilátorů - odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny
Společnost KOVOBA s.r.o. vyrábí odsávací ventilátory pro stříkací, lakovací kabiny - zakázková výroba ventilátorů pro lakýrníky. Firma působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj.
Klimatizace a tepelná čerpadla - dodávka, montáž a servis
Nástěnné, kazetové, parapetní a podstropní klimatizace pro Váš domov. Tepelné čerpadla značky Daiakin. Konzultace, dodávka i montáž s kompletním servisem v jednom.
Klimatizace, klimatizační jednotka, tepelné čerpadlo
Klimatizační jednotky a tepelná čerpadla pro předejití horka či k zatopení v domě, bytě či kanceláří od společnosti FRIGOM, s.r.o., Brno – Líšeň.
Filtrační systémy do čistých prostor a provozů
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí filtrační systémy pro využití v čistých prostorách a provozech.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla Liberec, čištění klimatizace, dezinfekce, servis
Vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla Liberec, čištění klimatizace, dezinfekce, servis vzduchotechniky, klimatizace, odsávání výfukových plynů, odsávání svařoven, brusíren, sléváren.
DAP - LIBEREC a.s.
Montáž, servis vzduchotechniky a klimatizace Chrudim, pro byty, kanceláře i průmyslové prostory
Montáž, servis a dodávky vzduchotechniky a klimatizace Chrudim, pro byty, kanceláře i průmyslové prostory.
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, prohlídky
Dodávky a servis vzduchotechniky, klimatizace a chlazení Beroun, servis do 24 hodin, preventivní prohlídky zařízení, kompletní čištění a seřizování, opravy a revize na zařízeních.
SOREX s.r.o.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Pro plně hygienicky bezpečný a čistý vzduch v místnosti montujeme a opravujeme vzduchotechniku a filtrační systémy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Čisté prostory – dodání, servis a validace vzduchotechniky
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy se postará o dodání i případný servis vzduchotechniky pro čisté prostory.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Klimatizace Toshiba, Samsung, Fujitsu pro domácnosti, komerční objekty
Klimatizace značek Toshiba, Samsung nebo Fujitsu pro domácnosti i komerční objekty dodává a montuje v okolí Znojma firma bb klima99 s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Servis, desinfekce klimatizací Praha, desinfekce vzduchotechniky, poradenství v oblasti klimatizace
Servis, desinfekce klimatizací Praha, desinfekce vzduchotechniky, poradenství v oblasti klimatizace, ultrazvukové měření stěn tlakových nádob.
Klimatizace do bytu, kanceláře, průmyslové haly Jičín, kompletní klimatizační systémy
Bez klimatizace se v dnešní době už neobejdete, již toto léto čerpejte mimořádné osvěžení s novou klimatizací! My zařídíme vše potřebné od projektu až po montáž, neváhejte a volejte.
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK
Montáže a servis klimatizačních zařízení Teplice, vzduchotechnické jednotky ATREA a REMAK, klimatizace do bytů, rodinných domů a kanceláří, tepelná čerpadla.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Jedinečné kancelářské klimatizace vhodné i do průmyslového provozu
K celoroční regulaci teploty jsou vhodné kancelářské klimatizace firmy MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. ze Znojma. Instalace těchto zařízení je možná i do průmyslového provozu.
Výroba svařovaného potrubí kvalitně zpracované s atypickými požadavky od zákazníka Havlíčkův Brod
Zajišťujeme výrobu svařovaného potrubí kruhového a čtyřhranného průřezu pro odsávání provozů s vyššími nároky - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Dodávky vzduchotechniky a klimatizace Plzeň, projektové činnosti, záruční servis
Kompletní dodávka a servis vzduchotechniky a klimatizace dle přání a požadavků zákazníka od společnosti IPC Klima s.r.o. se sídlem Klementa 1257, 330 23 Nýřany.
Vzduchotechnika a klimatizace Plzeň - diagnostika, projekce, montáž či servis
Hledáte odborníky na svém místě pro oblast vzduchotechniky a klimatizace pro Váš objekt? Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace provádí společnost IPC Klima s.r.o. v Nýřanech.
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně
Opravy, servis i plnění klimatizací rychle, kvalitně a výhodně provádí společnost JOPL pro Přerov, Lipník i Hranice - přijďte se sami přesvědčit!
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci
Tepelné výměníky pro vzduchotechniku a klimatizaci, výroba lamelových tepelných výměníků pro chladírenský průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. v Novosedlých na Moravě.