Chcete si v domácnosti nebo ve firmě zajistit příjemnou teplotu vzduchu po celý rok? Pro tyto účely jsou tady klimatizace, vzduchotechnika a ventilace. Můžete si tak pořídit moderní nástěnné a potrubní ventilátory, digestoře, mobilní klimatizace, přívodní a větrací jednotky, tepelná čerpadla a mnoho dalších.

Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, topná tělesa
Na prodejně Ventilátory Zlín - Karel Ušela v Lužkovicích pořídíte vše pro vytápění i vzduchotechniku - topná tělesa, konvektory, ventilátory, klimatizace a mnoho dalšího.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Eshop Europlast-koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky
Pořiďte zboží značky Europlast snadno v eshopu firmy Ventilátory Zlín. Zajímavé ceny na vše - koupelnové ventilátory, digestoře, ventilační mřížky fasádní i interiérové.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Klimatizace FUJITSU a TOSHIBA - dokonalé ochlazení místnosti v letních dnech - prodej
Kvalitní klimatizace značek FUJITSU a TOSHIBA vám zajistí společnost bbklima99, s.r.o. ve Znojmě a výsledkem vám bude dokonalé prostředí pro práci nebo odpočinek.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Větrací jednotky s rekuperací tepla Venus Recover, Soler&Palau - řízené větrání domů a bytů
Nezatěžujte organismus přebytečnou vlhkostí, plísněmi a alergeny - pořiďte si pro řízené větrání domů a bytů větrací jednotky s rekuperací tepla Venus Recover či Soler&Palau od firmy Ventilátory Zlín.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Klimatizace, chladící technika i mrazící boxy - prodej, montáž a servis od BUDKA s.r.o.
Společnost BUDKA s.r.o. z Prahy poskytuje již přes třicet let prodej, montáž a servis chladící techniky jako jsou klimatizace, mrazící boxy a mnohé další.
Okenní štěrbiny BRISTEC - inteligentní systémy automatického větrání - prodej, montáž
Okenní štěrbiny BRISTEC jsou inteligentní systémy automatického větrání, které zabrání plísni v bytě a omezí zbytečné tepelné ztráty. Oslovte Olomouckou firmu MKA Service, zajistí vám prodej a montáž.
Klimatizace do bytů i kanceláří – ciťte se příjemě i v horkých letních dnech
Široký sortiment klimatizací vhodných do bytů i kanceláří naleznete u firmy bbklima99, s.r.o., specialisty na prodej, montáž a servis klimatizací.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Nejkvalitnější klimatizační jednotky na trhu – prodej, montáž a servisní služby
Víte, že už se blíží léto! A s ním horké dny a nesnesitelné noci v interiéru bez klimatizace. Buďte připravení a nenechte se překvapit dusnem ve vašem bytě či domě.
Projekce, dodávka a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, Nové Dvory
Společnost VANEVA, s.r.o. realizuje malé i rozsáhle rozvody vzduchotechniky se všemi potřebnými náležitostmi od projekce přes dodávku a montáž.
Teplovzdušné systémy Reznor - klimatizační jednotky, plynové ohřívače vzduchu pro průmyslové provozy s nízkým stropem do 4m
Společnost SCHULTE INFRA s.r.o. Uherské Hradiště dodává v rámci ČR teplovzdušné systémy Reznor pro efektivní vytápění hal - Jde o plynové ohřívače vzduchu i klimatizační jednotky pro ohřev a chlazení.
Vzduchotechnické zařízení Havlíčkův Brod - bytová, komerční a průmyslová vzduchotechnika
V letním nebo zimním období se o chod Vaší firmy spolehlivě postará kvalitní bytová, komerční a průmyslová vzduchotechnika - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Šumperk, centrální klimatizace, čističky vzduchu
Naše firma ze Šumperku zajišťuje dodávky klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel, klimatizace do bytu či kanceláře, centrální klimatizace.
Prodej, montáž a servis chladicích zařízení na Písecku
Řešíte poslední roky stále stejné problémy s úmorným letním vedrem a všude přítomným těžkým vzduchem? Váháte, zda si pořídit klimatizační jednotku či jinou chladicí techniku?
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů, hal
Společnost VOTONA s.r.o. z Veselí nad Moravou dodává klimatizace do rodinných domů, kanceláří i průmyslových objektů. Zajistíme montáž, záruční i pozáruční servis v lokalitě Uherské Hradiště, Hodonín.
Chladící a klimatizační zařízení, čerpadla a vzduchotechnika Děčín
Firma Cool Technology s.r.o. nabízí prodej, montáž, opravy a servis chladících a klimatizačních zařízení, tepelných čerpadel a vzduchotechniky.
Tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem, automatické kotle na uhlí, pelety - prodej, servis
Firma VOTONA s.r.o. již více než 15 let působí v oboru TZB. Nyní se zaměřuje na tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem a dodá automatické kotle na uhlí, pelety. Zajistí i servis zařízení.
Výroba komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, podklady pro výrobu
Firma GIOMETAL s.r.o. se zabývá výrobou komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, a rovněž zajistí i konzultaci a podklady pro výrobu.
GIOMETAL s.r.o.
Dodávka a montáž vzduchotechniky, chlazení a vytápění
Komplexní dodávky technického zařízení budov v profesích VZT, ÚT, chlazení, ZTI, MaR Vám zajistí AREA TZB a.s. Od projekce, přes výrobu až po servis.
AREA TZB a.s.
Vzduchotechnika a klimatizace Vsetín, realizace vzduchotechniky a klimatizace, montáže
Provádíme kompletní realizace vzduchotechniky a klimatizace včetně montáží, revizí a servisních služeb.
Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení
Vyrábíme a provádíme montáž vzduchotechnických zařízení pro průmyslové, užitné i obytné budovy - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberec a celý Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Montáž klimatizací a vzduchotechniky Praha, bytové, kancelářské a průmyslové klimatizace
Nabízíme servis, opravy, montáže, revize klimatizací a vzduchotechniky, bytová klimatizace, kancelářská klimatizace, průmyslová vzduchotechnika.
RJ - Klima, s.r.o.
Krycí měchy na míru Poříčí u Litomyšle, měchy trakčního motoru, měchy příslušenství vzduchotechniky
Vyrábíme krycí měchy trakčního motoru a měchy příslušenství vzduchotechniky na míru, přesně podle potřeb zákazníka. Kvalita našich měchů je doložena certifikátem ISO 9001.
Filtrace a odprašování v průmyslových zařízeních
Filtrační jednotky, odprašovací a vzduchotechnické systémy pro průmyslové obory navrhne, vyrobí a namontuje naše společnost ILD cz. s.r.o.
ILD cz. s.r.o. filtrace
Řízené větrání s rekuperací tepla - lokální odsávání, digestoře do kuchyní, gastro provozů, komerčních objektů
Společnost KLMN, spol. s r.o. dodá do kuchyní, gastro provozů či komerčních objektů řízené větrání s rekuperací tepla - digestoře pro lokální odsávání či celoplošné systémy. Působnost - Zlínský kraj.