Vybírejte z široké nabídky výrobců a prodejců bytového textilu jako je ložní prádlo, přikrývky, deky, přehozy, dekorativní polštáře, kuchyňské utěrky a chňapky, zástěry a prostírání, koupelnové předložky a ručníky, záclona, závěsy, koberce, látkové žaluzie nebo čalounění židlí a sedacích souprav.

Kvalitní prošívané přikrývky - prošívané deky a polštáře
Pro kompletaci vybavení ložnic máme v nabídce prošívané deky a polštáře s oblíbenou kuličkovou výplní - JK – Plet Ing. Stanislav Jakoubek Jičín
Zdravé spaní na pohodlných zdravotních matracích na míru
Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně máte možnost velkého výběru standardních i zdravotních matrací ve všech cenových kategoriích - užijte si zdravé spaní na zdravotních matracích na míru.
Čalounictví Plzeň, dejte svému nábytku moderní vzhled, ze starého udělejte nový
Pokud se nechcete rozloučit se svým původním nábytkem nebo se Vám nehodí do nového interiéru, není to problém. V plzeňském čalounictví paní Yvetty Šantorové Vám se vším pomohou.
Čalounictví Šantorová Yvetta
Prodej, šití, úprava záclon a závěsů - velký výběr a různý design
Stále jsou v módě záclony i závěsy. Velký výběr a různý design záclon a závěsů prodává Dagmar Kafková v Uherském Brodě. Záclony vám také na míru ušijeme nebo jen upravíme délku dle vašich požadavků.
Polohovací rošty i zdravotní matrace pro kvalitní spánek
Polohovací rošty i zdravotní matrace pro kvalitní spánek, motorické rošty CMT-1, rošty pro nosnost 150kg pro vás zajistí firma CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.
Zdravotní matrace e-shop
Kopeko, s.r.o. je společnost zabývající se zdravím spaním, tedy prodejem postelí, zdravotních matrací a dalšího příslušenství. Společnost má kamennou prodejnu v Písku, ale nově založila i e-shop.
Polštáře, sedáky a matrace Vysoké Mýto -  zmírnění bolesti zad a kloubů.
Matrace z líné pěny díky tomu snižují frekvenci změny poloh těla během spánku. Vy se tak následně vyspíte mnohem příjemněji a kvalitněji.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Atypická prostěradla na vaši postel - výroba prostěradel a povlečení na zakázku
Atypická prostěradla na vaši postel - výroba prostěradel a povlečení – výroba prostěradel na zakázku nestandardních velikostí. Atypická prostěradla z froté úpletů.
Výroba atypických rozměrů zdravotních matrací, spánkové studio Třebíč
Největší výběr matrací a postelí v našem spánkovém studiu, výroba atypických rozměrů matrací zajišťuje firma Miloš Máca s.r.o., v oblasti Třebíče a okolí.
Prodej dětských postelí, zdravotních matrací a roštů - vybavení pokoje
Spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě se zabývá prodejem kvalitních dětských postelí, zdravotních matrací, roštů a dalších doplňků pro vybavení pokoje Vaší ratolesti.
Saténové ložní soupravy ze 100% bavlny – v zimě hřejí a v létě chladí
Saténové ložní soupravy ze 100% bavlny - v zimě hřejí a v létě chladí, nové moderní vzory dezénů, prvotřídní kvalita s příznivou cenou, klasické i prodloužené délky - JK – Plet Dětenice
Výroba kvalitní froté ručníky osušky župany froté pro děti VEBA
Jsme tradiční český výrobce bavlněných žakárských tkanin. Patříme k nejvýznamnějším výrobcům žakárských bavlněných textilií v Evropě. Bytový textil. - froté ručníky - froté osušky - froté župany - froté pro děti - povlečení - ubrusy - košiloviny. Širokou škálu uni-barevných a pestře tkaných osušek a ručníků, jenž jsou zdobeny ...
Postele na míru, kvalitní rošty, zdravotní matrace prodej Blansko
předsíně, kuchyňské linky, ložnice, postele, koupelny, kancelářský nábytek, zakázková výroba nábytku, grafické návrhy, vestavěné skříně, obývací pokoje
Kvalitní rošty, matrace z paměťové pěny, postele z masivu - prodej, dovoz až domů
Prodejem postelí z masivu, matrací z paměťové pěny, roštů a dalších doplňků pro vybavení ložnice se zabývá spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě. Zakoupené zboží Vám dovezou až domů - do 30 km zdarma.
Kvalitní ložní prádlo z Čech - JK Plet prostěradla, povlečení, úplety
Ložního prádlo nad 2500 KČ poštovné a doprava zdarma!- nakupujte v E-shopu ložní prádlo podle současných trendů o 20-30% levněji - Ing. Stanislav Jakoubek JK - Plet Jičín
Prodej textilní galanterie, bytového a dětského textilu Praha 10
Kompletní sortiment textilní galanterie, bytového, dětského a kojeneckého textilu nabízí Společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Froté prostěradla od českého výrobce, e-shop
Nabízíme široký výběr prostěradel vysoké kvality. To vše z poctivé české výroby. Jsme společnost s více než dvacetiletým působením na trhu.
Zdravotní matrace prodej Žatec - zajistí Vám kvalitní spánek i úlevu od bolesti zad
Zdravotní matrace pro Žatec a okolí zajistí firma Petr Slováček. Kvalitní, dostatečný a ničím nerušený spánek má na náš život mnohem větší vliv, než si mnohdy dokážeme uvědomit.
Hotelový a bytový textil pro váš klidný spánek, e-shop
Hotelový a bytový textil pro Váš klidný spánek na výběr v našem e-shop Přísloví "aby se vám spalo jako v bavlnce" odkazuje k tomu, že spánek v kvalitním bavlněném povlečení zaručuje vydatný a ničím nerušený spánek. Společnost VEBA ví, jak je spánek důležitý a proto vám přináší výrobky z kategorie ložního povlečení a bytového textilu, díky ...
Ložní povlečení, prostěradlo z mikroflanelu pro příjemnější sny - eshop, prodej
K dobrému spánku je potřeba i příjemné a kvalitní ložní prádlo. A přesně takové seženete ve firmě PALIČKA s.r.o., kde si vyberete povlečení i prostěradlo z mikroflanelu.
Damaškové, luxusní ložní povlečení pro kvalitní spánek
Damaškové, luxusní ložní povlečení pro kvalitní spánek v našem e-shopu přímo pro Vás. Kvalitní spánek je v dnešní době velice důležitý. Můžete si ho zpříjemnit naším luxusním damaškovým ložním povlečením. Povlečení je příjemné na dotek zároveň má moderní i elegantní vzhled a skvělé užitné vlastnosti. Na povlečení je vytkaný žákárský ...
Záclony a závěsy pro oblouková okna profesionálně zaměřená a ušitá
Ušít záclony a závěsy pro oblouková okna vyžaduje bohaté zkušenosti. Toto Vám může nabídnout Lucie Altmanová, majitelka společnosti Bytové dekorace LaBeta.
Bytový textil
Firma DINESH ENTERPRISES z Panipat v Indii vyrábí a exportuje koberečky
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Molitanové stavebnice, švédské bedny - čalounictví Pardubice
Firma Markéta Zacklová, Lázně Bohdaneč se zabývá zakázkovou výrobou a renovací molitanový stavebnic a výrobků z molitanu. Molitanové stavebnice dodáváme do mateřských i základních škol, dětských koutků i léčebných a rehabilitačních lázní. Naše firma vyrábí: - molitanové stavebnice - molitanové švédské bedny - žíněnky - rehabilitační ...
Prodej záclon všech druhů Praha
Záclony všech druhů od firmy Ladislava Daňka jsou kvalitní, krásné a vhodné do vašich domovů. Záclony se vyrábí a prodávají ve více typech: - Klasické – spodní okraj upravený laserem, vzory mají borduru - Moderní – velmi rozmanitá struktura - Hladké voály – elegantní a vhodné do každého typu interiéru - ...
Záclony - Ladislav Daněk