Vybírejte z široké nabídky výrobců a prodejců bytového textilu jako je ložní prádlo, přikrývky, deky, přehozy, dekorativní polštáře, kuchyňské utěrky a chňapky, zástěry a prostírání, koupelnové předložky a ručníky, záclona, závěsy, koberce, látkové žaluzie nebo čalounění židlí a sedacích souprav.

Prodej matrací pro dokonalý spánek – od matrací taštičkových až po pamětové
Širokou škálu matrací od taštičkových po matrace z paměťové pěny, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci těla, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku TPZ Dobšice.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Komfortní ložní soupravy, prostěradla a povlečení - výdej a vrácení na prodejně
Povlečení, prostěradla a ložní soupravy prodává na Vysočině studio Ráj spánku z Jihlavy. Objednejte si sortiment v e-shopu a využijte možnost výdeje a vrácení přímo na prodejně.
Dětské povlečení, nepropustné a prodyšné prostěradla do kočárků i postýlek - prodej, výroba
Zakázkovou výrobou a prodejem dětských nepropustných a prodyšných prostěradel a kvalitního povlečení do postýlek a kočárků se zabývá firma Kaspo z Prostějova nedaleko Olomouce.
Eshop vybavení do bytů, kanceláří, bytový textil a doplňky Mělník, nábytek, výprodejové akce
Eshop vybavení do bytů, kanceláří, bytový textil a doplňky Mělník, nábytek, výprodejové akce do vyprodání skladových zásob, prodej výdejním okénkem.
Prodej českého povlečení Jičín, damaškové, bavlněné, saténové, krepové, flanelové, prodloužené
Prodej českého povlečení Jičín, damaškové, bavlněné, saténové, krepové, flanelové, prodloužené povlečení na zakázku, kvalitní české povlečení ze 100% bavlny.
Vyšší modely matrací, které zajistí dokonalý spánek a absolutní regeneraci
Vyšší pěnové matrace,ať už se jedná o matrace taštičkové, antibakteriální či latexové, které navíc zajistí kvalitní odpočinek během spánku, zakoupíte v okolí Znojma v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Postele pro děti, dětské ložnice, nábytek Vysočina, výroba, prodej
Ráj spánku je spánkové studio v Jihlavě, kde naleznete vysoce kvalitní postele, rošty, zdravotní matrace i dětský a jiný nábytek. Široký sortiment je od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Metrový a bytový textil, oděvní látky - prodej
Hledáte-li kvalitní a moderní metrový nebo oděvní textil či látky, pak si ve firmě TEXPA vyberete z pestré nabídky oděvních látek i metrového a bytového textilu dle vaší potřeby.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Bytový textil za akční ceny, Eshop jednoduché objednání bytového textilu Jindřichův Hradec
Bytový textil za akční ceny Jindřichův Hradec, Eshop jednoduché objednání bytového textilu, utěrky, ručníky, osušky, žínky vše v rozmanitých barvách.
Výroba bytových a hotelových textilií Sokolov, šití záclon, ubrusy, prostěradla, prostírání
Výroba bytových a hotelových textilií Sokolov, šití záclon, ubrusy, prostěradla, prostírání, textilie pro hotel, restauraci nebo byt.
Luxusní ložní povlečení Matějovský dodá jiskru vaší ložnici - prodej
Jste-li milovníkem luxusního ložního povlečení, které dodá jiskru vaší ložnici, pak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA kde si vyberete kvalitní české bavlněné, saténové nebo krepové povlečení.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, prodej povlečení, metráže, pleny, osušky, zavinovačky
Velkoobchod a Eshop bytový a kojenecký textil Znojmo, látkové pleny, tetra osušky, zavinovačky, povlečení, prostěradla, metráž, ručníky, žínky, deky, polštáře a přikrývky.
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna - roztomilý doplněk do dětského pokojíčku
Tvarovaný polštářek z mikrovlákna je roztomilý doplněk dětského pokojíčku, který se také stane nerozlučným kamarádem vašich dětí. Tvarované polštářky si vyberete v Šumperku ve firmě TEXPA PAvlasová.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Spouštěcí garnýže Praha – pohodlné a bezpečné věšení záclon bez štaflí
Obáváte se úrazu při věšení záclon nebo jen hledáte pohodlnější cestu bez nutnosti šplhání na štafle? Pak Vás určitě nadchne nabídka spouštěcích garnýží od firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Zdravotní matrace, rošty, postele, polštáře Jihlava, Vysočina
Jihlavské spánkové studio Ráj spánku se specializuje na prodej zdravotních matrací, roštů, postelí i ratanového nábytku od kvalitních českých a slovenských výrobců.
Kuchyňský textil eshop – utěrky, ubrusy a chňapky, které vydrží
Kvalitní kuchyňský textil, utěrky a ubrusy ze 100% bavlny v mnoha barvách a vzorech nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím eshopu společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Moderní potahy a přehozy vdechnou vaší sedací soupravě originální vzhled
Pokud je vaše sedací souprava zastaralá a chcete ji oživit, tak navštivte v Šumperku prodejnu TEXPA a pořiďte si moderní potah nebo přehoz, který vdechne vaší sedačce, křeslu nový a originální vzhled.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Blackoutové - zatemňující závěsy výroba Praha - pro odpočinek bez rušivého světla
Ruší Vás při spánku nebo odpočinku venkovní světlo? Řešením jsou elegantní blackoutové zatemňující závěsy, které vyrobí a včetně instalace dodá firma Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Přehozy na sedací soupravu, vzorované deky oživí vaši sedací soupravu
Pokud chcete oživit vaši sedací soupravu novým originálním přehozem, pak navštivte firmu Texpa v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu přehozů na sedací soupravy včetně vzorovaných dek.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Výroba, viscoelastická, paměťová polyuretanová pěna, prodej, matrace, sedáky
Výroba materiálu z viscoelastické paměťové polyuretanové pěny pro využití na matrace, sedáky, polštáře aj.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Prodejna galanterie Praha 8 -  veškeré potřeby pro domácí i profesionální šití - UZAVŘENA!!
Navštivte Prodejnu Praha-Moskevská Budova KOH-I-NOOR 101 00 Praha 10 Tel.: 296 525 341, 777 910 041 Email: prodejna@waldes.cz Otevírací doba: PO-PÁ: 9:00-18:00 HOD, SO:9:00-13:00 HOD, NE:ZAVŘENO
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Hotelový textil, vybavení interiéru pro hotely, penziony - ručníky, ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy
Kompletní dodávky vybavení interiéru pro hotely, penziony řeší paní Leona Raková z Luhačovic. Dodáme hotelový textil - ložní povlečení, prostěradla, záclony, závěsy i ručníky. Působíme v regionu Zlín.
Ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky, prachovky, hadry na podlahu - textilní zboží do restaurací a jídelen
Textilní zboží do restaurací a jídelen na jednom místě? jedině ve velkoobchodu Chovancové Ilony v Opavě, kde seženete ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky i prachovky a hadry na podlahu.
Internetový obchod, e-shop s bytovým textilem, froté ručníky, osušky příjemné na dotek
Osušky, ručníky i žínky v nejrůznějších barvách naleznete na e-shopu společnosti Iva Pastyříková z obce Budeč u Žďáru nad Sázavou. Kvalitní froté ručníky pro děti i dospělé na každodenní použití.