Vybírejte z široké nabídky výrobců a prodejců bytového textilu jako je ložní prádlo, přikrývky, deky, přehozy, dekorativní polštáře, kuchyňské utěrky a chňapky, zástěry a prostírání, koupelnové předložky a ručníky, záclona, závěsy, koberce, látkové žaluzie nebo čalounění židlí a sedacích souprav.

Dětské výrobky z Horňácka - eshop soupravy povlečení, lůžkoviny do postýlky, dětské matrace, prostěradla, fusaky
Společnost 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře je česká rodinná firma z Horňácka, vyrábí lůžkoviny a povlečení do dětské postýlky, mantinely a další dětské výrobky. Navštivte náš eshop.
Návrhy, šití záclon, závěsů, dekorační látky, vybavení do interiéru
Návrhy a vybavení interiéru bytovým textilem provádí firma FRANC Zlín. Postaráme se o šití záclon, závěsů, povlečení, dodáme povlečení i dekorační látky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Přikrývky z přírodních materiálů, antialergické, syntetické - ruční výroba, eshop, prodej
Ruční výrobou a prodejem kvalitních přikrývek z přírodních nebo syntetických materiálů i v antialergickém provedení se zabývá česká rodinná firma 2G-spol. s r.o. - Přikrývky a polštáře z Horňácka.
Vybavení hotelů hotelovým textilem, úpravy interiérů, Ateliér Fábik
Ateliér Fábik vybavuje hotely hotelovým textilem a také navrhuje a realizuje interiéry. Výroba a prodej stolního a ložního prádla, závěsů, záclon.
Luxusní ortopedické matrace pro uvolnění páteře - nakupujte z domova přes e-shop
Jihlavská firma Ráj spánku ETIS s.r.o. poskytuje vše pro zdravý a kvalitní spánek. V nabídce má také kvalitní ortopedické matrace pro uvolnění páteře. Nakupujte přes e-shop.
Bytový textil s vánoční tematikou a textilní dekorace na vánoce z eshopu
Velkoobchod bytového textilu, společnost ZDEKOR Zlín, opět připraví novou kolekci bytového textilu s vánoční tematikou i dekorace na vánoce. Vše pořídíte na provozovně i na eshopu.
Prodej kvalitních postelí a zdravotních matrací pro seniory
Pokud hledáte postel či zdravotní matraci, která Vám zaručí kvalitní spánek, navštivte spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě a jistě si vyberete z jejich širokého sortimentu s možností vyzkoušení.
České matrace z polyuretanové pěny a pěnové v akci 1+1 zdarma - možnost výběru ze dvou typů, výšek i potahů
České pěnové matrace z polyuretanové pěny v akci 1+1 zdarma s možností výběru ze dvou typů, výšek i potahů pořídíte v prodejně nábytku KAFKA & ŠUBA nedaleko Znojma.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kvalitní vyvýšené, zvýšené postele - vysoké postele nejen pro pohodlnější vstávání
Hledáte-li zvýšenou postel, která je vhodná nejen pro seniory, ale pro všechny věkové kategorie lidí hledající zvýšenou ložnou plochu, navštivte spánkové studio Ráj spánku v Jihlavě.
Chráněná dílna Česká Lípa – kvalitní a prvotřídní služby a výrobky
Blíží se ve školce maškarní karneval a vy pořád nemáte pro svou ratolest kostým? Obraťte se na chráněnou dílnu v České Lípě, která vám nabídne nepřeberné množství ručních výrobků.
Ložní soupravy a prostěradla Praha – kvalitní textil pro váš klidný spánek
Potřebujete nové povlečení, ve kterém se vám bude dobře spát? Nebo máte prostěradlo, které vás celou noc nepříjemně kouše? Pořiďte si nové, a to v galanterii KOH-I-NOOR v Praze.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Polštáře z viscoelastické polyuretanové pěny Vysoké Mýto - pro Váš plnohodnotný spánek
Nabízíme polštáře z paměťové pěny pro rovnoměrné rozložení tlaku a tím i mnohem lepší spánek - PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Výroba atypických postelí včetně roštů a zdravotních matrací
Výrobce vysoce kvalitních atypických postelí, roštů a matrací pro dospělé i děti, doplňkový nábytek, prodej lůžkovin, přikrývek a polštářů to vše v Jihlavě u firmy Ráj spánku
Dodávka bytového textilu, doplňků, koberců a dalšího vybavení do interiéru
Společnost FRANC Zlín se specializuje na návrhy a dodání kompletního vybavení do interiéru - bytového textilu, doplňků, žaluzií, koberců i dalších podlahových krytin. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Hebké a prodyšné povlečení Mako-jersey z egyptské bavlny – tvarová stálost, snadná údržba
Jedinečná hebkost, prodyšnost a snadná údržba – to je povlečení Mako-jersey vyrobené z egyptské bavlny, které pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz
Římské rolety, textilní dekorace, záclony, závěsy na míru - šití textilií do interiéru
Společnost ZDEKOR Zlín na míru šije záclony, závěsy i jiné textilie do interiéru. Na zakázku vyrábí římské rolety, japonské stěny. Používáme pouze kvalitní evropské látky. Navrhneme interiér na míru.
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny
Vysoce savé ručníky, osušky a maxiosušky z hebké mikrobavlny v mnoha barevných provedeních k dostání na e-shopu mobytexpovleceni.cz.
Prostěradla Mako-jersey s lycrou – měkká, hebká a elastická prostěradla i v atypických rozměrech
Vysoce elastická, měkká a hebká prostěradla Mako-jersey zakoupíte na e-shopu firmy Mobytex. Vybrat si můžete z 18 barev i atypických rozměrů prostěradel.
Bavlněné s krepové ložní povlečení Provence kolekci v jemných pastelových barvách – e-shop
Na e-shopu firmy MOBYTEX zakoupí všichni milovníci Provence stylu ložní bavlněné a krepové povlečení Provence kolekce, a to hned v několika barevných odstínech a vzorových provedeních.
Sedáky s paměťovým efektem Vysoké Mýto -  komfortní anatomické provedení
K eliminaci kritických tlakových bodů slouží sedáky s paměťovým efektem, které jsou navíc podlepeny na spodní straně k zajištění ještě většího komfortu.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Jemná a hřejivá hebká dětská deka z mikroflanelu s roztomilými výšivkami
Jemné a velice hřejivé dětské hebké deky z mikroflanelu nakoupíte na e-shopu mobytex.cz. Prodáváme mikroflanelové deky s roztomilými motivy výšivek i v dárkovém balení.
Polštáře z paměťové pěny Vysoké Mýto, výroba a prodej polštářů z líné pěny, eliminace proleženin
Polštáře z paměťové pěny Vysoké Mýto, výroba a prodej polštářů z líné pěny, viscoelastická pěna, výroba polštářů z líné pěny na zakázku, eliminace proleženin.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Povlak na dětský polštářek, dekorační polštářky – jednobarevné, digitální tisk, s dětskými motivy
Povlaky na dětské polštářky a dekorační polštáře pořídíte na e-shopu mobytexpovleceni.cz. Prodáváme povlaky s dětskými motivy, jednobarevné, dekorační i s digitálním potiskem.
Nepropustné, voděodolné a zároveň prodyšné matracové chrániče
Chraňte vaše matraci před ušpiněním, poškozením a prodlužte její životnost díky voděodolným a nepropustným matracovým chráničům od firmy MOBYTEX.
Prodej licenčního, dětského povlečení, do dětské postýlky
Vyberte dětem povlečení na prodejně FRANC Zlín, kde najdete velký výběr licenčního, dětského povlečení i soupravy do dětské postýlky.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín