Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Náhradní díly na domácí spotřebiče - autorizovaný servis AEG, Electrolux a další
Odborníkem na domácí spotřebiče je firma Chladservis VaRa v Brně. Zajistí vám originální náhradní díly na domácí spotřebiče. Jsme autorizovaným servisem značek AEG, Electrolux, Gorenje, Venus a další.
Kované brány, ploty, mříže do oken a dveří, zábradlí - ruční kovářská výroba
Firma ZAMKOV UH působí v oboru kovářství, v regionu Zlínský kraj. Ruční kovářská výroba je zaměřena na kované brány, ploty, mříže do oken a dveří i zábradlí.
ZAMKOV UH s.r.o. Umělecké kovářství Uherské Hradiště
Netradiční nástěnné mechové hodiny – bohatý výběr designových dekorací s mechem
Na výrobu a prodej netradičních nástěnných mechových hodin se zaměřuje společnost Romana Design, která má ve svém bohatém sortimentu na e-shopu i další designové dekorace s mechem.
Romana Design Mechové obrazy
Kompletní servis a poradenství v oboru klimatizace, tepelných čerpadel a průmyslového chlazení
Pokud si nevíte rady, jakou zvolit správnou klimatizaci a tepelné čerpadlo pro dům či byt, nebo uvažujete nad výběrem vhodného průmyslového chlazení, obraťte se na firmu Klimastyle s.r.o. z Hodonína.
Klimastyle s.r.o.
Elektromontážní a zemní práce, veřejné osvětlení Ostrava
Elektromontážní práce v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji provádí firma ELTOM, s.r.o., včetně projekce, spolehlivě, kvalitně, odborně a profesionálně.
Eltom, s.r.o.
Nová prodejna krbů a kamen v Prostějově - největší plocha a výběr v Olomouckém kraji
Novou prodejnu krbů, kamen a příslušenství v Prostějově, která představuje největší výběr v Olomouckém kraji s přibližně 25 naaranžovanými kusy provozuje společnost Kominictví Marek Švécar.
Kominictví Marek Švécar
Showroom Nábytek Linea v Liberci - Vaše cesta k dokonalému interiéru
Hledáte nábytek, který by dokonale zapadl do vašeho domova? Showroom Nábytek Linea v Liberci je tou správnou volbou. Od sedacích souprav až po obývací a ložní nábytek, zde najdete vše pro bydlení.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Moderní a elegantní svítidla downlight AREL LED bez rámečku jsou vhodné do všech interiérů
Výrobu a velkoobchodní prodej svítidel downlight AREL LED bez rámečku zajistí společnost Kanlux s.r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku. Vybírat a objednávat můžete na eshopu firmy.
Kanlux s. r. o.
Vestavěné skříně na míru do ložnicí, pokojů i chodeb včetně zaměření, dopravy a montáže
Kvalitní vestavné skříně vyráběné na míru dodává na Znojemsku Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. V rámci zakázky se postaráme o zaměření, 3D návrh, dopravu i montáž vestavěných skříní.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Kvalitní garážová vrata Trido do Vašich rodinných domů a průmyslových objektů
Naše firma OKNA SVITAVY s.r.o. dodává garážová vrata TRIDO vhodná pro rodinné domy i průmyslové objekty. Obrací se na nás zákazníci z okolí Svitav a Litomyšl. Kontaktujte nás.
OKNA SVITAVY CZ, s.r.o.
Zakázkové stolařství a truhlářství – profesionální výroba kuchyní, skříní a nábytku na míru
Zakázkové truhlářství působící v oblasti Zlína provozují profesionálové z TOM stolařství, kteří se zaměřují na výrobu kuchyní, skříní a nábytku na míru přesně dle představ svých zákazníků.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Strojní a pracovní svítidla s LED technologií - ohebná, s ramenem nebo bodová
Břeclavská firma Teprostroj s.r.o. poskytuje strojní a pracovní svítidla s LED technologií nebo halogenová světla ohebná, s ramenem nebo bodová.
Teprostroj s.r.o.
Zakázková výroba kuchyní - kuchyňské linky a nábytek na míru
Zakázkovou výrobou kuchyní na míru se zabývá společnost Lamé v Břeclavi. Zajistíme Vám výrobu z nejlepších materiálů s doživotní zárukou na vybrané produkty.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Prodej pletiva – pozinkované nezapletené pletivo, poplastované pletivo s napínacím drátem
Kvalitní a cenově dostupné pletivo pro vaši zahradu, pozemek nebo průmyslovou halu, zakoupíte v okolí Nového Jičína v prodejně hutního materiálu FEGIP.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Propracovaný konfigurátor produktů – velký výběr látek, možností a provedení
Na zakázkovou výrobu prostěradel, polštářů, kousátek, písmenek a dalších produktů pomocí propracovaného konfigurátoru s velkým výběrem látek se zaměřuje společnost Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.
Klimatizační jednotky renomovaného výrobce Daikin – vysoká účinnost, komfort a tichý provoz
Na prodej klimatizačních jednotek renomovaného výrobce Daikin s vysokou účinností, komfortem a tichým provozem se zaměřují odborníci ze společnosti ELSPACE KLIMA s.r.o. v okolí Znojma a Mikulova.
ELSPACE KLIMA s.r.o.
Vnitřní rolety – látkové, střešní a zatemňovací v různých provedeních a barvách
Bohatý výběr vnitřních rolet v různých provedeních, jako jsou látkové, střešní a zatemňovací v několika barvách a designech, má ve svém sortimentu společnost VELLAR s.r.o. z okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
EKO-ŠIMKO s.r.o.: Vaše cesta k čistému a bezpečnému pracovišti - profesionální odsávání s globálním dosahem
Hledáte spolehlivého partnera v oblasti odsávání a vysávání? EKO-ŠIMKO s.r.o. je česká firma s třicetiletou tradicí a mezinárodním dosahem.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod
Sklopné plošiny na hranu rampy – pohodlná a rychlá nakládka z rampy
Pokud chcete zrychlit a usnadnit nakládku a vykládku nákladu z rampy, ideální technické řešení představují sklopné plošiny na hranu rampy od firmy Novaferm s.r.o. se sídlem v Praze.
Novaferm, s.r.o. Rychlonavíjecí průmyslová vrata Praha
Pojízdné - posuvné regály Compactus - optimalizujte svůj prostor pro archivaci
Využijte výhod pojízdných regálů Compactus pro efektivní archivaci a organizaci vašich dokumentů a materiálů. S jejich flexibilitou a robustností získáte maximální využití prostoru ve vaší organizaci
Altic Point s.r.o. Regály Praha
Kotelny, výměníkové stanice, vzduchotechnické zařízení - návrh, dodávka, instalace
Firma PROSPECT spol. s r.o. v Ostravě zajišťuje kompletní dodávky a odbornou instalaci kotelen, výměníkových stanic, vzduchotechnických a klimatizačních zařízení.
PROSPECT spol. s r.o.
Designové kuchyně bez designových cen - dodávka a montáž kuchyňské linky i kvalitního vnitřního vybavení
Designové kuchyně bez designových cen u firmy BODINGER s.r.o. Zajišťujeme dodávku, montáž kuchyňských linek i vnitřního vybavení. Navštivte nás v Ostravě pod Frýdlantskými mosty, ul. Brandlova 9.
BODINGER s.r.o.
Kvalitní postele, matrace a rošty na míru -  pro zdravé spaní
Kvalitní postele, matrace i rošty na míru naleznete v showroomu Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic. Dodáváme sortiment pro zdravé spaní i pro zákazníky z Letovic a okolí.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Hliníkové vchodové dveře s automatickým zamykáním – široká škála barevných dekorů
Zabezpečte Váš dům stylovými hliníkovými vchodovými dveřmi AKTIV77 s automatickým zamykáním. Vybírejte z široké škály barevných provedení dveří, které budou dokonale ladit s exteriérem domu.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Bavlněné hnízdečka pro miminka – vzorované nebo jednobarevné pelíšky kdykoli po ruce
Na prodej bavlněných hnízdeček pro miminka, které mohou být vzorované či jednobarevné a slouží jako útulný pelíšek kdykoli a kdekoli, se zaměřuje e-shop Šitíčko pro miminka ze Znojma.
Šitíčko pro miminka Holitextil s.r.o.