Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Vzduchotechnika a klimatizace pro firmy i domácnosti, montáž rekuperačních jednotek
Ideální pokojovou teplotu i čerstvý vzduch doma i v kanceláři Vám zajistí experti na klimatizace Zdeněk Obr z obce Buková u Prostějova. Pro Vaše pohodlí uděláme maximum.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Praktické  jídelní kuchyňské sety s rohovou lavicí, stolem a židlemi
Rohové jídelní sety s praktickou lavicí s úložným prostorem včetně možností výběru barvy dřeva i potahové látky pořídíte v prodejně nábytku TPZ ve Znojmě.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Spolehněte se na kvalitní instalatérské práce v Ostravě a okolí
Instalatérská firma Instopservis nabízí služby jako jsou rozvody vody, výměna baterie, umývadla, vany v Ostravě Staré Bělé a Výškovicích. Spolehněte se na rodinnou firmu s dlouhodobými zkušenostmi.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Výroba, montáž kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů a doplňků – splňte si sny moderní kuchyní
Výrobu, montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a doplňků Vám zajistí Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Navštivte naši prodejnu nábytku v Novém Šaldorfě v okrese Znojmo a vyberte si svou vysněnou kuchyň.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Výroba kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek – kompletní kamenické práce
Na výrobu kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek včetně parapetů a krbových říms se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenosochařství Boček a syn z Moravských Budějovic.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Kotle na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO – úsporný a ekologický zdroj tepla
Na prodej kotlů na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO a různých druhů krbů a kamen se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar působící v okolí Olomouce a Prostějova.
Kominictví Marek Švécar
Interiérový nábytek na míru - výroba kvalitních vestavěných skříní a nábytku do interiéru
Firma LAMÉ se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku. Také se zabýváme montáži nábytku a vyrábíme také vestavěné skříně, nábytek do interiéru a dětský nábytek na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Odsávání průmyslových provozů, univerzální stavebnicové odsavače
Komplexní řešení odsávání průmyslových provozů, odsávaní prachu ze svařování, řezání, broušení, univerzální stavebnicové odsavače vyrábí a servisuje EKO-ŠIMKO s.r.o., Náchod.
EKO-ŠIMKO s.r.o. Výroba odsavačů Náchod
Výroba křídlových a posuvných bran včetně motoru – bezúdržbové brány na míru
Na výrobu a montáž křídlových a posuvných bran včetně zajištění kvalitního motoru se zaměřuje Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáše Severy ze Znojma,který obstarává bezúdržbové kovové brány na míru.
Umělecké kovářství a zámečnictví Lukáš Severa
Prodej a instalace bytových a průmyslových ventilátorů od přední značky Vortice
Výkonné ventilátory VORTICE dodává v Přerově, Prostějově a Olomouci společnost BLUE TRADE s.r.o. Dodávku a instalaci ventilátorů realizujeme pro byty, domácnosti a průmyslové odvětví.
BLUE TRADE, s.r.o.
Velkoplošné obrazy na měkčené PVC, fotoobrazy na plátno
Ve společnosti Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. používáme digitální tisk při výrobě fotoobrazů. Vyrobíme velkoplošné obrazy na měkčené PVC, plexi, na plátno. Působíme v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. Profesionální reklamní tisk Zlínský kraj
Bioklimatická pergola ARTOSI s dlouhou životností – komfort a styl pro Vaši zahradu
Na prodej a montáž bioklimatických pergol ARTOSI, které umožňují regulaci tepla, světla a větrání a zároveň dodávají zahradě styl, se zaměřuje společnost VELLAR s.r.o. pro okolí Lednice a Mikulova.
VELLAR s.r.o. Stínící technika Lednice
Stylový moderní i klasický nábytek do obývacích pokojů
Vytvořte z vašeho obýváku jedinečný prostor, který bude odrážet váš osobní styl. Pohodlný, stylový a funkční nábytek do obývacího pokoje na zakázku vyrábí KATPET výroba nábytku, s.r.o. z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Ocelové sloupy veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality
Ocelové sloupy a stožáry veřejného osvětlení a venkovního osvětlení vysoké kvality, sloupky ručního řízení od firmy AMAKO, spol. s r.o. v Břeclavi.
AMAKO, spol. s r.o.
Mechové obrazy pro zpříjemnění vzhledu pokojů a dalších prostor v hotelech a penzionech
Vylepšete vzhled pokojů ve Vašem hotelu nebo penzionu pomocí mechových obrazů. Mechové obrazy pro ubytovací zařízení na míru vytváří Romana Design.
Romana Design Mechové obrazy
Laminátové nebo dřevěné šatní skříňky pro sportoviště, vybavení šaten na míru
Šatní skříňky pro sportoviště ze dřeva nebo lamina na míru vyrábí Truhlářství a sklenářství Hranol z Ostravy. Dodáváme vybavení šaten pro bazény, fitcentra a další zařízení.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Výroba kuchyní na míru - přineste eleganci do Vašeho domova od společnosti Kuchyně Chábera
Kuchyně Chábera přináší do Liberce mnohaleté zkušenosti v oblasti výroby kuchyňského nábytku. Díky modernímu technologickému vybavení a vysoce kvalitním materiálům nabízíme kompletní kuchyně na míru.
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Pronájem mobilního oplocení - ploty na stavbu, k organizaci osob během hromadné akce
Firma Alfa Container Rent s.r.o. se specializuje na pronájem kontejnerů, také zajistí mobilní oplocení - ploty na stavbu i k organizaci osob během hromadných akcí. Provozovny - Zlín-Zádveřice, Praha.
Alfa Container Rent s.r.o. Pronájem kontejnerů - řešení na míru
Venkovní zahradní krb, gril nebo pec s dopravou zdarma - užijte si pohodové grilování
Vychutnejte si šťavnatý steak ze zahradního grilu nebo výbornou pizzu z vlastní venkovní pece. U firmy Dobrá Kamna si vyberete kovové i betonové krby, grily nebo pece s dopravou zdarma.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
LED technické svítidlo na lištový systém - vynikající osvětlení vnitřních prostor
Společnost Greenlux nabízí na svém eshopu LED technická svítidla na lištový systém. Pomocí kloubové konstrukce skvěle osvětlí prodejny, muzea, výstavy, pulty, regály a další vnitřní prostory.
Greenlux s.r.o.
Chytré balení pro průmyslové využití dle přání zákazníka od Schachermayer spol. s.r.o.
Společnost Schachermayer spol. s.r.o. z Prahy je velkoobchodní společností a v široké nabídce služeb poskytuje i balení pro průmyslové využití.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Matrace, rošty na míru a vybavení ložnic - povlečení, přikrývky
Certifikované studio Dobrého spánku Jany Ševčíkové z Boskovic dodává nejen pro zákazníky z Kunštátu matrace a rošty na míru, přikrývky, polštáře a jiné vybavení ložnic.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Kvalitní stínící technika - vnitřní i venkovní žaluzie, rolety
Kvalitní stínící techniku Climax zakoupíte u firmy ČERNÍK s.r.o. Na výběr vnitřní i venkovní žaluzie, látkové rolety, předokenní rolety či markýzy. Působíme v lokalitě Uherský Brod, Zlín, Přerov.
ČERNÍK s.r.o. Montáž, servis vrat, stínící techniky UH