Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Výroba moderní kuchyně na zakázku či nábytku na míru
O moderní kuchyně na zakázku včetně výroby nábytku na míru se vám postará inovativní, truhlářská firma Jiřího Májka Woodtech. Své služby poskytuje pro zákazníky z Brna a jeho okolí.
Jiří Májek Woodtech
Krbová, kachlová kamna Romotop Aledo v elegantním designu - pro nízkoenergetické domy
Moderní kachlová kamna v keramickém, kamenném i plechovém provedení si vyberete u specializovaného prodejce krbů a kamen firmy Dobrá Kamna, kterou naleznete v Paskově blízko Ostravy a Frýdku-Místku.
Dobrá kamna Alice Vávrová Kellnerová
Profesionální chlazení a klimatizace - Ladislav Košťál Písek - váš partner pro ideální klima
Hledáte spolehlivého partnera pro vaše chladící a mrazicí zařízení? Nabízíme profesionální servis, prodej a montáže chlazení a klimatizací v Písku a okolí. Jsme tu pro vás po telefonické domluvě.
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Úsporné led osvětlení pro moderní domovy
Díky dlouholetým zkušenostem je společnost KOVER, spol. s r.o. klíčovým hráčem v oboru osvětlení. Firma se zaměřuje na moderní domovní a bytové LED světla, které jsou energeticky úsporné.
KOVER, spol. s r.o.
Sekční garážová vrata DELTA s izolací a bezpečnostními zámky – jedinečný design a jednoduché užívání
Na prodej a montáž sekčních garážových vrat DELTA s izolací a bezpečnostními zámky proti sevření prstů s jedinečným designem se zaměřují Garážová vrata a žaluzie Mareček nejen v okolí Telče a Jihlavy.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Dětské a studentské pokoje vyráběné na zakázku– nábytek pro všechny věkové kategorie
Vytvořte z dětského nebo studentského pokoje prostor, který podporuje jejich růst a kreativitu. Nábytek do dětského a studentského pokoje na zakázku vyrábí firma KATPET z Olomouce.
KATPET výroba nábytku, s.r.o. Nábytek na míru Olomouc
Ochranné oplocení, nárazové zábrany a dojezdy pro manipulační techniku – kvalitní doplňující technologie
Na ochranné oplocení, nárazové zábrany, dojezdy pro manipulační techniku a další doplňující technologie pro bezproblémovou logistiku a výrobní proces se zaměřuje společnost ROBOPAL s.r.o.
ROBOPAL s.r.o. Robotická paletizace
Kvalitní posuvná a pantová stájová vrata a okna s možností zateplení vyráběná na zakázku
Posuvná a pantová stájová vrata a okna na zakázku vyrábí firma Equicov. Dodáváme stájová okna a vrata do jízdáren a na ranče s možností zateplení polykarbonátem nebo plexisklem.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
Designové textilní napínací stěny vhodné pro umístěni na zdi i stropy
Zkrášlete svůj domov nebo jakýkoliv jiný interiér designovými napínacími textilními stěnami, které na míru zhotoví reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Designové prvky s mechem pro recepce, firmy, hotely a restaurace
Romana Design vyrábí designové prvky s mechem pro recepce, hotely, firmy i restaurace, které zaujmou každého příchozího. Mechové interiérové doplňky navíc zútulní interiér.
Romana Design Mechové obrazy
"Velikonoce ve stylu Lube: Když se kuchyně stává srdcem domova"
Přineste do svého domova atmosféru plnou lásky a tradice s kuchyní Lube od rodinné firmy Kuchyně Kuchař. Moderní design a bezkonkurenční funkčnost vám umožní upéct si Velikonoce snů.
Rostoucí nábytek pro děti, školáky - židle i stoly podporující zdravé sezení, eshop
Rostoucí nábytek AMADEUS je zdravotní nábytek pro děti podporující zdravé sezení a držení těla. Tento nábytek se představí na veletrhu Země živitelka v Českých Budějovicích v termínu 25. – 30.8.2022.
Nábytek Amadeus
Výrobky z paměťové pěny pro kvalitnější spánek i lepší sezení - PSP izoterm s.r.o.
Společnost PSP izoterm s.r.o. z Vysokého Mýta nabízí kvalitní a cenově dostupné výrobky z paměťové pěny, jako jsou sedáky, matrace nebo polštáře.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Malé domácí spotřebiče za nízké ceny v eshopu - nové i rozbalené, s drobnou vadou
V eshopu firmy Komisárna-elektro s.r.o. najdete široký výběr malých domácích spotřebičů. Nové i rozbalené produkty za velmi nízké ceny, splní všechny vaše potřeby.
Komisárna-elektro s.r.o. Diskontní nákupy - elektro Otrokovice
Moderní i rustikální kuchyně – výroba originálních kuchyňských linek a sestav
Na výrobu a montáž originálních kuchyňských linek a sestav a zpracování moderních i rustikálních kuchyní podle představ svých zákazníků se zaměřuje Truhlářství Jiří Kafka z Třebíče.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Vzduchotechnika a klimatizace pro firmy i domácnosti, montáž rekuperačních jednotek
Ideální pokojovou teplotu i čerstvý vzduch doma i v kanceláři Vám zajistí experti na klimatizace Zdeněk Obr z obce Buková u Prostějova. Pro Vaše pohodlí uděláme maximum.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Praktické  jídelní kuchyňské sety s rohovou lavicí, stolem a židlemi
Rohové jídelní sety s praktickou lavicí s úložným prostorem včetně možností výběru barvy dřeva i potahové látky pořídíte v prodejně nábytku TPZ ve Znojmě.
TPZ, s.r.o. Prodej nábytku
Spolehněte se na kvalitní instalatérské práce v Ostravě a okolí
Instalatérská firma Instopservis nabízí služby jako jsou rozvody vody, výměna baterie, umývadla, vany v Ostravě Staré Bělé a Výškovicích. Spolehněte se na rodinnou firmu s dlouhodobými zkušenostmi.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Výroba, montáž kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů a doplňků – splňte si sny moderní kuchyní
Výrobu, montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a doplňků Vám zajistí Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Navštivte naši prodejnu nábytku v Novém Šaldorfě v okrese Znojmo a vyberte si svou vysněnou kuchyň.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Výroba kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek – kompletní kamenické práce
Na výrobu kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek včetně parapetů a krbových říms se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenosochařství Boček a syn z Moravských Budějovic.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Kotle na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO – úsporný a ekologický zdroj tepla
Na prodej kotlů na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO a různých druhů krbů a kamen se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar působící v okolí Olomouce a Prostějova.
Kominictví Marek Švécar
Interiérový nábytek na míru - výroba kvalitních vestavěných skříní a nábytku do interiéru
Firma LAMÉ se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku. Také se zabýváme montáži nábytku a vyrábíme také vestavěné skříně, nábytek do interiéru a dětský nábytek na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů