Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Elektroinstalace na klíč - elektro revize a opravy, dodávka i montáž osvětlení
Kompletní elektroinstalační práce na klíč včetně dodávky a montáže osvětlení provádí společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy, na kterou se můžete s důvěrou obrátit.
StavbyDay Realizace staveb
Montáž vertikální či dřevěné žaluzie – elegantní řešení pro váš útulný domov
Chcete-li vyřešit dostatek soukromí a možnost korigování slunečního záření do vaší nemovitosti, budou vertikální či dřevěné žaluzie firmy Garážová vrata a žaluzie Mareček z Telče optimálním řešením.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Malé domácí spotřebiče, osvětlení a svítidla levně, se slevou až 70%
Obchodní dům Morava v Holešově patří mezi skvěle zásobené prodejny elektro ve Zlínském kraji. Zakoupíte zde levně velké a malé domácí spotřebiče se slevou až 70%, dále osvětlení a svítidla.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Realizace aneb kompletní dodávka vzduchotechniky - návrh, výroba a montáž zařízení
Společnost GIOMETAL s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci, kompletní dodávku vzduchotechniky. Postaráme se o zpracování prvotního návrhu, výrobu, a také finální montáž zařízení.
GIOMETAL s.r.o.
Kvalitní sanitární keramika (sanita) do vaší koupelny - umyvadla, bidety i záchodové mísy
Slaďte svou koupelnu a pořiďte si kvalitní sanitární keramiku značky Geberit. Ve firmě Kover v Jeseníku si vyberete z bohatého sortimentu, umyvadel, bidetů a záchodových mís.
KOVER, spol. s r.o.
Designové klimatizace TOSHIBA HAORI  -  velice úsporné klimatizační jednotky se speciálním textilním potahem
Klimatizace, které se stanou designovým kouskem každého interiéru – to jsou klimatizace řady TOSHIBA HAORI, které Vám nainstaluje firma bbklima s.r.o. ze Znojma.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Komplexní výroba nábytku na míru - zakázkové kuchyně, kuchyňské linky, vestavné skříně
Potřebujete nábytek na míru? Komplexní výrobou kuchyní, kuchyňských linek a vestavných skříní se zabývá firma Š+N MIRADE z Krčmaně u Olomouce. Zakázkovou výrobu poskytujeme pro bydlení i kanceláře.
Š+N MIRADE s.r.o.
Skříně, komody, postele, židle a stoly – atypický nábytek na míru z masivu nebo lamina
Na výrobu skříní, komod, postelí, židlí, stolů a dalšího atypického nábytku na míru z masivu nebo lamina nejen pro oblasti Zlína a Brna se zaměřují profesionálové ze společnosti TOM stolařství.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Průmyslová sekční vrata s pohonem stropním a bočním včetně montáže
Sekční průmyslová vrata s douhou životností, nerezovým kováním a zesílenou konstrukcí instaluje firma TECHNOPARK CZ s.r.o. z Brna. Průmyslová vrata jsou dodávána s bočním nebo stropním pohonem.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Prodej a montáž rekuperačních jednotek – rekuperační systémy větrání na míru
Prodejem a montáží rekuperačních jednotek na míru se zabývá v okolí Prostějova firma Zdeněk Obr Klimatizace a vzduchotechnika. Montujeme rekuperační systémy větrání na míru.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Adventní svíčky z včelího vosku – bohatý výběr vánočních ozdob a dekorací
Bohatý výběr adventních svíček v různých velikostech z včelího vosku, ozdob na zavěšení a další vánoční dekorace má ve svém bohatém sortimentu společnost Včelařství Řezanina provozující e-shop.
Letní a zimní přikrývky, pestré povlečení - vybavení do ložnice, dovoz až domů
Vybavení pro ložnice prodává v okolí Prostějova Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková z Boskovic. Skladem máme letní a zimní přikrývky a pestré povlečení, které Vám dovezeme či zašleme přímo domů.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu Brno
Prodej pevných okenních a dveřních sítí proti hmyzu od firmy iPARAPETY s.r.o. Brno. Výběr sítě dokonce v šedé a černé barvě, které dokonale splynou s oknem.
iPARAPETY s.r.o.
Vánoční prodejní výstava v Jalubí-inspirace k výzdobě, dekoraci domova
Zahradnictví Kovalčík každoročně zve na Vánoční prodejní výstavu v Jalubí. Najdete zde inspirace k výzdobě, dekoraci domova. Výstava je otevřena denně.
Prodej a pronájem repasovaných kávovarů včetně zajištění opravy a servisu
Různé druhy kvalitních repasovaných kávovarů má ve svém sortimentu k prodeji i pronájmu s možností zajištění oprav společnost CoffeeHelp - Servis kávovarů Olomouc působící i v Prostějově.
Objevte luxusní kolekci nábytku Natuzzi Italia - kde se luxus setkává s pohodlím
Vstupte do světa Natuzzi Italia, kde se snoubí italský design s pohodlím a kvalitou. Vyberte si z široké nabídky pohovek, křesel a dalšího nábytku pro dokonalý domov.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Odsavače par, digestoře vestavné, komínové - prodej, eshop
V eshopu firmy Ventilátory Zlín najdete velký výběr digestoří. Vybrat si můžete podskříňkové odsavače par, digestoře komínové i vestavné. Pro klienty z regionu Zlínský kraj je prodejna Zlín-Lužkovice.
Ventilátory Zlín VO a MO prodej stavební vzduchotechniky
Výroba kuchyní na míru včetně 3D návrhu a montáže
Kompletní realizaci kuchyní na míru včetně 3D návrhu, výroby a následné montáže na místě určení zajistí v okolí Brna a celé jižní Moravy firma Jiří Májek Woodtech.
Jiří Májek Woodtech
Vnitřní stínící technika, venkovní stínící technika, japonské stěny, žaluzie, rolety, závěsy, plissé, návrh, realizace
Společnost Art Design Chaloupka se více než 7 let specializuje na návrhy a realizaci vnitřní a venkovní stínící techniky. Získáte působivý vzhled i odstínění nežádoucího slunečního záření.
Art Design Chaloupka
Česká výrobní společnost se sortimentem kartáčů na čištění krbů, komínů, kamen a výrobou hromosvodů hledá obchodní partnery
Firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která vyrábí sortiment komínových kartáčů, krbů, komínů, ale také hromosvody, hledá obchodní partnery pro prodej a distribuci výrobků v zemích EU i mimo ni.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Stropní a nástěnné černé LED svítidlo - dekorativní i designové světlo do interiéru
Pokud máte doma moderní nábytek, pak se do Vašeho interiéru hodí i dekorativní a designová černé LED svítidla - stropní a nástěnné světla zakoupíte u společnosti Greenlux s.r.o..
Greenlux s.r.o.
Sedáky, opěrky válečky s paměťovou pěnou - zdravotní doplňky na cesty, do kanceláře
Různé zdravotní doplňky prodává Studio Dobrý spánek - Jana Ševčíková. V okolí Boskovic a Jevíčka dodáváme sedáky, opěrky a válečky s paměťovou pěnou pro cestování či práci v kanceláři.
Dobrý spánek Studio zdravého spánku Boskovice
Profesionální stolní LED lampy s bohatými možnostmi nastavení režimů a seřízení, nízká spotřeba
Nábytek Amadeus nabízí na svém eshopu osvětlení. Profesionální stolní LED lampy mají několik benefitů. Jsou vybaveny režimy a bohatými možnostmi seřízení. Mají malou spotřebu a dlouhou životnost.
Nábytek Amadeus
Český výrobce hliníkových plotů, branek a brán, komplexní servis, montáž, kalkulace zdarma
Společnost Luxline, s.r.o. je přední český výrobce bezúdržbových hliníkových plotů, bran a branek. Firma zajišťuje komplexní servis včetně montáže a poradenství.
Luxline, s.r.o. hliníkové ploty
Výroba vestavných skříní na míru – kompletní servis interierového nábytku
Na výrobu vestavěných skříní na míru a kompletní servis interiérového nábytku včetně návrhu a montáže zajišťují profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o. nejen v okolí Olomouce a Prostějova.
Š+N MIRADE s.r.o.