Široký výběr střešních krytin vám poskytne uspokojení veškerých potřeb při stavbě, opravě i rekonstrukci. Od předních českých výrobců a prodejců si můžete pořídit veškeré typy střešních krytin jako betonové, vláknocementové, hliníkové, pálené tašky, asfaltový šindel, bitumenové krytiny. Dále můžete vybírat podle ceny, ekologičnosti i životnosti.

Prodej, dodavatel betonové střešní tašky, betonová střešní krytina
Betonové střešní tašky, prodejce, dodavatel kvalitních betonových střešních krytin značky Terran nabízí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Výroba a prodej velkoformátových plechových střešních krytin - kvalitní krytina, která vydrží
Výrobou a prodejem velkoformátových plechových střešních krytin se zabývá na Zlínsku firma STATO střechy s.r.o. Dodáváme kvalitní krytinu, která vydrží.
Velkoobchod okapový systém, střešní doplňky - folie, ochranné a odvětrávací prvky, mřížky proti ptákům
Společnost ROMAX CZ z Topolné u Uherského Hradiště je velkoobchod zaměřený na plechové krytiny i okapový systém a střešní folie, pořídíte u nás ochranné i odvětrávací prvky i mřížky proti ptákům.
Betonová střešní taška BESK
Nabízíme kvalitní pálené střešní tašky BESK v pěti barevných odstínech - BESK spol. s r.o. Hradec Králové
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Zásobování staveb stavebním materiálem Kladno - profesionálové na stavebniny
Nemůžete za námi? My přijedeme za Vámi! Naše stavebniny zásobují stavby stavebním materiálem na Kladně i v přilehlém okolí.
Výroba plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli
Výrobou a prodejem plechových střešních krytin PROFI z kvalitní pozinkované oceli se zabývá česká společnost STATO střechy s.r.o. z Napajedel ve Zlínském kraji.
Střešní tašky - široký výběr střešních krytin s dlouholetou zárukou
Střešní krytiny různých druhů s dlouhou životnosti a až 50-ti letou zárukou seženete od firmy Mediterran CZ s.r.o, která sídlí v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Stavební materiál pro vaši stavbu - Jičín
Zařídíme dopravu stavebního materiálu zdarma přímo na stavbu, a zdarma vám také poskytneme přesnou cenovou kalkulaci spotřeby materiálu.
Stavebniny pro Vaši stavbu Sadská, stavební materiál dovezeme až k Vám domů
Stavebniny pro Vaši stavbu Sadská, stavební materiál dovezeme až k Vám domů, stavebniny jsou stále OTEVŘENY bez omezení.
Výroba produktů pro pokrývání střech Praha, asfaltové pásy, izolace, hydroizolace, fólie, nátěry
Nabízíme kompletní a inovativní sortiment výrobků, které splňují a překonávají tržní standardy. Díky SOPREMA máte jistotu, že najdete správné řešení pro každý typ stavby.
Prodej plechové střešní krytiny na míru, která imituje střešní tašky k nerozeznání
Společnost MASLEN CZ s.r.o. z Brna vyrábí a prodává plechové střešní krytiny v různých profilech. Naše krytina vyniká nízkou hmotností, dlouhou životností a využívá se jako imitace střešních tašek.
Asfaltová střešní krytina s vysokou kvalitou a dlouhou životností - pro váš dům i pergolu
Špičkovou střešní krytinu dodává v Opavě a Ostravě společnost PROKOM R&S s.r.o. Chcete-li zastřešit váš dům či pergolu, vsaďte na asfaltový střešní šindel Katepal s dlouhou životností a 3D efektem.
Kvalitní střešní šindel KATEPAL MANSION s SBS modifikací - záruka 30 let
Naše společnost PROKOM R & S s.r.o. je výhradním dovozcem finského střešního šindele KATEPAL MANSION v České republice. Pořiďte si odolný, kvalitní šindel s SBS modifikací a se zárukou 30 let.
Prodej střešních krytin a okapových systémů - rekonstrukce, montáže střech na klíč
Kvalitní střechy na klíč realizuje společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Zajistíme opravu, rekonstrukci a montáž střechy. Mimo jiné prodáváme střešní krytiny, okapové systémy a jiný materiál.
PZ TRADING s.r.o.
Prodejna stavebnin, materiál na stavby, zdící prvky, omítky, Kladno
Prodejna stavebnin, prvky a materiál na stavby, zdivo, omítky, střešní krytiny, izolace, okapové systémy a obklady zajišťuje společnost Rajniš stavebniny Kladno.
Výroba taškových plechů Kolín
Zabýváme se výrobou taškových plechů s kvalitní povrchovou úpravou pro dokonalou ochranu střechy, střešní taškové krytiny z ocelového plechu s PE nebo PU povrchovou úpravou - LEGOS s.r.o. Nová Ves
Ucelený stavební materiál Sadská -  sortiment stavebního materiálu pro každou stavbu
STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Sadská nabízí kompletní sortiment stavebního materiálu, poradenské služby, kalkulace staveb, míchací centrum, akční ceny.
Stavebniny nejen pro Kladno a okolí – od střešní krytiny po obklady a dlažby
Stavíte nebo opravujete? Pak jistě oceníte široký sortiment střešních krytin, obkladů, oken, izolace a zdicích materiálů, které nejen pro Kladno a okolí nabízí společnost Rajniš stavebniny.
Prodej lehká zacvakávací střešní krytina X PRESS Click Kolín
Nabízíme lehkou zacvakávací střešní krytinu X PRESS Click s volitelnou ochrannou fólií se zárukou 30 let - LEGOS s.r.o. Kolín
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, pásů Trutnov
Klempířské a pokrývačské práce, dodávky pálených či betonových tašek, plechové krytiny, asfaltové pásy, plechové fasády, plastové a PVC krytiny - J. Škop a spol., s.r.o. Dvůr Králové nad Labem
J. Škop a spol., s.r.o.
Střechy pro průmyslové objekty, haly, výrobní prostory
Prodom CZ s.r.o. z Humpolce, to jsou spolehlivé dodávky kvalitních střešních systémů pro průmyslové objekty, haly a výrobní prostory.
Střešní a izolační bitumenové pásy vhodné pro lehké hydroizolace Semily
Jsme firma s dlouholetými zkušenostmi, rádi Vám poskytneme služby jako je odborné poradenství při výběru materiálu a konzultaci při prodeji izolačních bitumenových pásů - MPS SEMILY
Střechy, střešní systémy – poradenství, prodej, realizace
Komplexní služby v oblasti střech a střešních systémů poskytuje společnost Prodom CZ s.r.o. z Humpolce. Váš zkušený a spolehlivý partner při realizaci střechy.
Výroba dřevěných řezaných a štípaných šindelů ze standardních i exotických dřevin
Společnost Okna Bastl působící v okolí Dačic a Jemnic vyrábí dřevěné šindele ze standardních i exotických dřevin, které mohou sloužit jako střešní krytina nebo jako obkladový materiál.
Výroba a prodej mrazuvzdorné střešní krytiny Besk
Nabízíme velkoobchodní prodej špičkových střešních krytin Besk, výroba hladkých a matných střešních tašek - BESK spol. s r.o. Hradec Králové, Praha
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové