PVC podlahy patří k populárnímu řešení nejen pro domácnosti, ale i firemní a další prostory. Jedná se o podlahovou krytinu s dlouhou životností a vysokou odolností a z pestré nabídky si můžete vybrat různé možnosti barev, dekorů i imitací a také podle třídy zátěže i použití například PVC podlahy akustické, bytové, bezpečnostní, sportovní a další.

Marmoleum Click - přírodní plovoucí podlaha vhodná nejen pro alergiky
Přírodní plovoucí podlaha Marmoleum Click, kterou nabízí vzorkovny společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4, 10 a 5, je ideální volbou nejen pro alergiky a astmatiky.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
PVC podlahy s dekorem dřeva i dlažby - velkoobchod Praha
PVC podlahy patří stále mezi velmi oblíbené typy podlah. Díky technologickému pokroku a množství designů se dnes PVC podlaha bez problémů hodí i do moderně či luxusně vypadajících interiérů.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vinylová podlaha v akci - prodej podlahové krytiny za akční cenu
Podlahy a Interiéry - podlahové studio prodává vinylovou podlahu za akční cenu. Zabýváme se prodejem podlahové krytiny a materiálu po celé ČR a pokládku odborně provedeme v Přerově i Hranicích.
PVC podlaha Gerflor - vysoce odolná podlaha s unikátní patentovanou technologií
PVC podlahy Gerflor jsou další novinkou pražského velkoobchodu podlah BOMA PARKET, jehož prodejní velkosklad a vzorkovnu naleznete na Praze 10-Bohdalci.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Montáže, pokládka podlahových krytin, vinylové, dřevěné, podlahy, lino, marmoleum
Zabýváme se prodejem, montážemi a pokládkou různých podlahových krytin, jako jsou například marmoleum, linoleum, vinylové, dřevěné podlahy, koberce a další.
Vinylové a PVC podlahy, krytiny - odborný prodej a pokládka
Zvažujete-li pořízení vinylové nebo PVC podlahy a hledáte v této oblasti spolehlivou firmu, která vám zajistí odborný prodej i pokládku, pak se jednoznačně obraťte na firmu Harmonie Design ze Vsetína.
Vinylové podlahy, trend za příznivou cenu
Vinylové podlahy se vyrábějí v několika provedeních, a to v tloušťce 2-3 mm pro nalepení na vyrovnaný podklad, nebo v tloušťce 4-5 mm s vyfrézovaným zámkem pro pokládku bez lepení, takzvaně na klik.
Marmoleum je přírodní designová podlaha - přírodní linoleum
Marmoleum je přírodní designová podlaha dostupná každému. Přírodní linoleum je u nás dostupné v široké škále barev a vzorů - CZ PODLAHY s.r.o Trutnov
Krycí polyuretanová podlaha pro velké plochy
Krycí polyuretanové podlahy pro velké plochy vytváříme podle vašich požadavků na zatížení.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Laminátová podlaha - dekory dřeva i kamene
Firma Machů Podlahy se zabývá prodejem a pokládkou laminátových podlah, které dodáváme v různých dekorech jako je dřevo a kámen.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Prodej, dodávka PVC a marmoleum podlahy, podlahová krytina Znojmo
Prodej, dodávka PVC a marmoleum podlahy, podlahové krytiny, výběr z mnoha dekorů, které napodobí jiný typ podlahy, dodává společnost K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Prodej vinylové podlahy, imitace dřevěných podlah, dodavatel, protiskluzové podlahy, Znojmo
Dodavatel, prodej vinylové podlahy, imitace dřevěných podlah, protiskluzová podlaha vhodná i pro alergiky od firmy K-Produkt, s.r.o., sídlící ve Znojmě.
Plovoucí podlahy Pardubice
Nabízíme výhodný prodej plovoucích podlah v provedení laminát, korek, dřevo nebo vinyl.
Kvalitní laminátové podlahy, prodej, dodávka, podlahy mnoha dekorů a tlouštěk, Znojmo
Prodejce kvalitních laminátových podlah, podlahy ve vzhledu dřeva, dlaždic, kamenných podlah, různé dekory a tloušťky zaoupíte u firmy K-Produkt, s.r.o., ze Znojma.
Prodej a pokládka plovoucích podlah od předních výrobců
Plovoucí podlahu Vám dodá a položí společnost LIGNO STYL s.r.o., Ústí nad Labem. Nabízíme bohatý sortiment moderních a kvalitních plovoucích podlah od předních výrobců.
Plovoucí podlahy – dodávka podlahových krytin a odborná montáž
Plovoucí podlahu Vám dodá a profesionálně položí společnost CJ Podlahy - Jan Cihlář, Dlouhý Újezd. Zajišťujeme dodávky plovoucích podlah včetně montáže a poradenství při výběru.
PVC linoleum patří mezi nejžádanější podlahoviny - Česká Třebová
Nejžádanější podlahová krytina PVC linoleum, prodej a montáž podlahových krytin zajistí firma Podlahy Herman - Podlahářství Ústí nad Orlicí, Česká Třebová
Gumové rohože využijete u vody i v průmyslu - Mladá Boleslav
Gumové rohože mají celou řadu výhod. Snadno se udržují a čistí, nekloužou a jsou velmi odolné. Také proto se gumové rohože hodí pro použití i do velmi namáhaných prostor. Využít je tak můžete u domácího bazénu, ale i na veřejných koupalištích, sprchách či v sauně. Odolné gumové rohože vám ale skvěle poslouží také v průmyslové výrobě. Stačí se ...
Podlahářství a prodej podlahových krytin, Královéhradecký a Pardubický kraj
Podlaha je tím, co dává vašemu bydlení tvář. Měla by být nejen designově úchvatná, ale i vysoce kvalitní a praktická na údržbu. Přesně takové podlahové krytiny najdete ve firmě STRNAD podlahy, dveře s.r.o. v Rohovládově Bělé nedaleko Pardubic i Hradce Králové. Její zaměstnanci prodávají a také pokládají kvalitní podlahové krytiny, které vás ...
Podlahové krytiny - prodej a odborná pokládka
Pokud uvažujete o nové podlaze a hledáte kvalitní podlahovou krytinu, tak se můžete s důvěrou obrátit na firmu Dione z Olomouce, která se zabývá prodejem a odbornou pokládkou podlah všech typů.
Podlahářství v Ústí nad Orlicí s velkým showroomem - velká rozloha, rozmanitost sortimentu od podlah po matrace
Podlahářství s velkým showroomem - velká plocha showroomu nabízí ucelený sortiment,velká rozloha, rozmanitost sortimentu od podlah po matrace - Podlahy Herman Česká Třebová
Koberce Strnad - plovoucí podlahy Pardubice
Nádherné a nadčasové plovoucí podlahy koupíte v prodejně Koberce Strnad poblíž Pardubic. Náš ucelený sortiment plovoucích podlah vás jistě nadchne. Neotálejte s rozhodnutím a pořiďte si krásnou novou podlahu už nyní. Jste z Pardubic, Hradce Králové, Přelouče nebo okolí? Neváhejte a navštivte jednu z největších specializovaných prodejen Koberce ...
Podlahářství Pardubice – Koberce Strnad
Koberce Strnad přináší do vašich pokojů kvalitu a neotřelý design. V Pardubicích máte jedinečnou možnost navštívit naše vyhlášené podlahářství. Nic nedokáže odhlučnit pokoje, jako kvalitní podlahové krytiny. Firma Strnad – podlahářství, které působí v okolí Pardubic nabízí prodej koberců, linolea a jiných podlahových krytin. Nedaleko Pardubic ...
Lepené vinylové podlahy DesignLine Kroměříž, Zlín-cena 480 kč za m2
Právě nyní máte možnost využít akce při pořízení lepené vinylové podlahy DesignLine u firmy Podlahy Čech Kroměříž. Akční cena podlahy je 480,- Kč za m2 bez DPH. Tyto podlahy jsou vhodné do bytu. Lišty HOCO k vinylové podlaze zdarma ! Možnost nákupu přes náš e-shop. Naše podlahářství se postará i o pokládku zakoupené podlahy - ...
Prodej a pokládka podlah všeho druhu Praha Hostivice
Kvalitní podlahy tvoří základ každé domácnosti či komerčních i veřejných prostor a velmi důležitá je také vlastní pokládka podlah. Na trhu je však velké množství různých druhů podlah – od linoleí, přes plovoucí podlahy až po speciální pryžovou dlažbu. Pokud sháníte podlahy, nejlepším řešením je zvolit firmu NOKO Servis, která nabízí podlahy všeho ...