PVC podlahy patří k populárnímu řešení nejen pro domácnosti, ale i firemní a další prostory. Jedná se o podlahovou krytinu s dlouhou životností a vysokou odolností a z pestré nabídky si můžete vybrat různé možnosti barev, dekorů i imitací a také podle třídy zátěže i použití například PVC podlahy akustické, bytové, bezpečnostní, sportovní a další.

Podlahy vinylové, laminátové, dřevěné i PVC dodá SUMI SERVIS s.r.o.
Podlahy všeho druhu včetně pokládky Vám zajistí společnost SUMI SERVIS s.r.o., jejíž pobočky najdete v Mladé Boleslavi a Liberci.
Podlahové krytiny Beroun, Hořovice – široký výběr moderních dekorů
Vybíráte novou podlahu? V prodejně firmy Zdeněk Lenčéš z Hořovic naleznete široký výběr moderních dekorů kvalitních podlahových krytin v různých rozměrových variantách.
PVC a vinylové podlahy, odolné a snadno udržovatelné - prodej i odborná pokládka
Vzorkovna společnosti NOKO Podlahy, kterou můžete navštívit na Praze 5, nabízí nejen prodej praktických a odolných PVC a vinylových podlah, ale také jejich odbornou pokládku.
Kvalitní vinylové, laminátové a PVC podlahové krytiny poutající Vaši pozornost
Vysoce kvalitní vinylové a laminátové podlahy či PVC do obytných i komerčních prostor od společnosti Nábytek Pohodlí Radky Sobotkové se sídlem v Humpolci.
Výroba, prodej podlahových krytin Fatrafloor - české vinylové podlahy Fatraclick, PVC Lino Fatra
Jednou z hlavních aktivit společnosti Fatra a.s. se sídlem v Otrokovicích u Zlína je výroba a prodej podlahových krytin Fatrafloor. Jde o české vinylové podlahy Fatraclick, RS-click, PVC Lino Fatra.
Vinylové podlahy jsou moderní a odolné proti znečištění Praha - podlahy Designflooring
Stavíte nebo renovujete rodinný dům či byt a chystáte se pokládat novou podlahu? Chtěli byste moderní a kvalitní podlahovou krytinu, která zároveň vydrží?
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Moderní podlahy s tvarovou pamětí EGGER Design+, showroom Praha 6 – záruka 25 let
Showroom společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy 6 představuje moderní podlahy s tvarovou pamětí EGGER Design+, které jsou odolné a díky novému matriálu eliminují otisky nohou po nábytku.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné i vinylové, vzorkovna a prodej
Podlahy plovoucí laminátové, dřevěné, PVC, vinylové, příslušenství, vzorkovna, prodej a montáž podlahových krytin zajišťuje společnost Jan Kořínek - Vaše podlahy a dveře, Chomutov.
Kročejová podložka proti vlhkosti PLATON STOP Original
Platon Stop Original poskytuje třikrát větší odolnost proti prostupu vodních par než tradiční PE-fólie, účinně tlumí hluk - Podlahové centrum Lanškroun – Václav Turek
Dveře interiérové prosklené i posuvné, bezpečnostní vchodové dveře
V Podlahovém studiu Jegla můžete pořídit interiérové posuvné, prosklené i plné dveře a bezpečnostní vchodové dveře. Prodejna je v Babicích poblíž Uherského Hradiště i Zlína.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Výběr podlahy ve vzorkovně Praha 5 Zličín nebo ještě pohodlněji u Vás doma
Výběr podlahy může být velmi pohodovou a příjemnou zábavou, jste-li ve vzorkovně společnosti NOKO Podlahy Praha 5 Zličín nebo přímo ve Vašem interiéru.
Největší výběr podlah s garancí nejnižší ceny - PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy se slevou
Na portálu i-podlahy, který provozuje firma Deokork Uherské Hradiště, máte největší výběr podlah. Vybrané PVC, laminátové, vinylové, dřevěné podlahy pořídíte se slevou. Přinášíme garanci nejnižší ceny
Plovoucí podlahy, PVC – Tvrdík Čáslav, Nymburk, Praha východ
Nabízíme kvalitní a pohodlné plovoucí podlahy a PVC - odolné a velmi snadno udržovatelné
PVC podlahy Tarkett - pro bydlení i komerční prostory
Hledáte podlahu pro bydlení nebo komerční prostor a přitom máte omezený rozpočet? Pak je pro Vás ideálním řešení PVC podlaha Tarkett od společnosti ZAHRADNÍK PARKET s.r.o. z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Obkladové koberce – REVEXPO vhodné do objektů a bytů
Vyhlášené podlahářství STRNAD podlahy nabízí klasické ale i obkladové koberce - REVEXPO
Vinylové podlahy Jičín - JEKA Interier
Vinylové podlahy dokonale imitují dřevěné podlahy. Jejich pokládka nezabere tolik času a velmi jednoduše se udržují.
Lepené vinylové podlahy Moduleo SELECT vč. pokládky za skvělou cenu
Vinylové podlahy Moduleo SELECT i s nalepením nabízí za skvělou akční cenu firma NOKO Podlahy z Prahy. Za m2 vč. pokládky zaplatíte nyní pouhých 460 Kč + snížená sazba DPH!
Vinylové podlahy Kutná Hora, Kolín
Vinylové podlahy jsou naprosto skvělá volba kvalitní a příjemné podlahy. Vinylové podlahy dostupné pro zákazníky z regionu Kutné Hory nebo Kolína.
Podlahové krytiny, linoleum, marmoleum, vinylové a dřevěné podlahy
Dřevěné, korkové, plovoucí, vinylové podlahy, linoleum, marmoleum a jiné podlahové krytiny Vám dodá a položí společnost SUMI SERVIS s. r. o., sídlící nedaleko Mladé Boleslavi.
Pryžové podložky, pásky a terče vyrovnávají nerovnosti při stavbě venkovní terasy
Gumové podložky, pásky a terče z recyklované pryže jsou velmi efektivním řešením pro vyrovnání nerovností a vytvoření potřebného spádu při stavbě venkovních teras.
Prodej a odborné položení plovoucích podlah, vinylu i PVC
Odborné položení plovoucích podlah, PVC a vinylu, prodej podlahových krytin zajistí v oblasti Brna a Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Pokládka podlah, podlahářské práce, laminátové podlahy
koberce, PVC, přírodní linoleum, plovoucí, laminátové, vinylové podlahy, pokládka, obvodové a přechodové lišty, montáž podlahových krytin zajistí v oblasti Brna KB komplet servis, s.r.o.
Prodej podlah, vzorková prodejna podlahových krytin,  podlahové centrum Znojmo
Největší výběr podlah, vzorková prodejna podlahových krytin, podlahové centrum s širokým sortimentem podlah nabízí firma K-Produkt, s.r.o., ve Znojmě.
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely - oprava, prodej a montáž
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. , z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Prodej podlahových krytin, koberce, podlahy, PVC, vinyl
Jsem specializovaná prodejna podlahových krytin s provozovnou nedaleko Pardubic, najdete u nás koberce, PVC, vinyl, laminátové, dřevěné, podlahy a další výrobky.