Chcete si zpříjemnit interiér a hledáte vhodné doplňky? Potom vás zaujme pestrá nabídka koberců. Vaše domácí nebo firemní prostředí tak zpříjemní koberce přírodní nebo syntetické, tkané, všívané, bytové, zátěžové, kusové, běhouny, venkovní a také kobercové čtverce či umělé trávníky. Zajišťují také zvukovou a tepelnou izolaci.

Prodej dřevěné dveře zárubně kliky laminátové podlahy PVC Hradec
Naše firma TIMEUS s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem: - dřevěné interiérové dveře - vstupní dveře vnitřní - vstupní dveře venkovní - zárubně - kliky - laminátové podlahy - homogenní PVC - heterogenní PVC
INDIE; Rohože
Naše firma BEENA COIR WORKS je výrobce a exportér všech druhů kokosových, jutových, gumových a PVC rohoží se všívaným kokosovým vláknem v Indii. Hledáme odběratele v Evropě a USA. Máme vlastní plně modernizovaný výrobní závod.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Pokládka podlahových krytin, čalounictví, Jindřichův Hradec.
Prodej,pokládka podlahových krytin: -PVC -plovoucí podlahy -korek -koberce -vyrovnávání podlah. Práce čalounické: -opravy veškerého čalouněného nábytku -výroba autoplachet na zakázku -výroba matrací-pružinové,molitanové lamelové-standardní rozměr -polstrování dveří.
Zasklívání balkonů, plastová okna, dveře, Beroun.
Služby: -dodávky a montáž plastových oken, dveří, garážových vrat, zasklívání balkónů, - dodávky a montáž interierových dveří -stavební činnost -podlahy.
Prodej, plovoucí, dřevěné a laminátové podlahy Quick Step - sleva
Nabízíme prodej - sleva 5 %: - na plovoucí, dřevěné a laminátové podlahy Quick Step!
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Bazénové rohože
Bazénové rohože LAGUNE, komfortní rohože s antibakterální úpravou, testováno SZU. Vhodné k bazénům do šaten, všude tam kde se chodí bosky. Snadná montáž lehká údržba a výhodná cena, Záruka 3 roky!
Dveře do každého domu
Dodáváme a montujeme dveře, zárubně, kování, okna, plovoucí podlahy, kancelářský nábytek. Dveře značek Sapeli, HSE, Loprais, Lualdi, FerreroLegno, Dierre, Cocif, Bedex, Jánošík, Alpeaporte, Solodoor a další. Kování Cobra, MaT, Regiuti, Martinelli, Holar, MP kování, Tupai, FSB, Olivari, Colombo a další. Okna firem PKS, Vekra, Otherm Plovoucí ...
Bytový textil, povlečení, prostěradla, koberečky eshop Holešov
Nabízíme prodej bytového textilu: -polštářky, výplně do polštářků -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlečení Matějovský -povlaky na polštář -koberečky s protiskluzovou úpravou -ručníky a osušky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -prostírky stolové -dekorační látky.
Prodej dveří, oken, České Budějovice.
Velkoobchod,maloobchod,montáž,servis -dveře -zárubně -vrata -okna -kování -podlahy.
Podlahové krytiny, podlahářské práce Písek.
Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.
Podlahy, dveře, vestavěné skříně Strakonice
Nabízíme montáž dveří a zárubní, vestavěných skříní, pokládku masivních i plovoucích podlah, PVC, renovaci starých podlah.
Dveře a zárubně, podlahy, schodiště Strakonice
Nabízíme dodávku a montáž interiérových dveří a zárubní, plovoucích podlah, schodišť, půdních schodů. Prodáváme pouzdra pro posuvné dveře, palubky, prkna, hranoly.
Výroba kuchyní na míru, zakázková výroba nábytku Šumperk
VK Reno nabízí: - zakázková výroba nábytku - prodej a montáž zárubní a dveří - dveře na míru - dveře pojezdové - dveře interiérové - dveře atypické - výroba kuchyní na míru - prodej a montáž podlah. Provádíme renovace dveří a nábytku. Zhotovíme návrhy dle přání zákazníka.
Plovoucí podlahy, koberce, PVC, podlahářské práce Přerov
Nabízíme prodej (podlahové studio) různých designů: - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - koberce - PVC - marmoleum - korek - vinylové dílce - parkety - stavební chemie (Murexin, Uzin). Včetně položení (podlahářské práce).
Jarní slevy na garnýže a vybrané typy záclon, bytový textil Zlín
-Záclon - největší výběr záclon ve Zlíně - voály tištěné, vypalované, kreshe, žakárové záclony. -Garnýží a rolet - římské rolety, vitrážní tyčky, záclonové kolejničky, bambusové rolety, japonské stěny, klasické dřevěné, železné (moderní design), vertikální a horizontální žaluzie. -Deky - bavlněné, mikrovlákna, Termosoft -Ručníky a osušky - ...
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Ložní povlečení, bytový textil Znojmo
Nabízíme velký výběr moderního bytového textilu: -ložní, dětské povlečení -prostěradla, lůžkoviny -polštáře a přikrývky -deky a přehozy -ručníky, osušky -koupelnové předložky -výrobky z mikrovlákna -dekorační látky -utěrky, prostírání, ubrusy, zástěry, chňapky, kuchyňské zboží -záclony -závěsy -latexové, pěnové, pružinové ...
Pokládka podlah
Společnost, působící na trhu v oblasti podlah desítky let, odkazuje na kvalitu a solidnost, která spočívá v odborné přípravě podkladu a dodávkách zejména: -dřevěné podlahy: tělocvičny, sály, sportovní plochy včetně lajnování -parkety -plovoucí podlahy -palubky -průmyslové podlahy -PVC krytiny.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Vybavení a doplňky do kanceláře Praha
Společnost Bene se zabývá vývojem a výrobou a poskytuje prodejní a poradenské služby, to vše "pod jednou střechou". Prodejní síť sestává z vlastních prodejen a kvalifikovaných obchodních zástupců. Jedná se o distribuční systém, který zákazníkům skýtá prvotřídní služby v mezinárodním měřítku, zahrnující plánování, poradenství a ...
Laminátové korkové vinylové podlahy koberce lino Uherské Hradiště
Nabízíme dodávku, pokládku, montáž, velkoobchod, prodej: Korkových podlah: -DECOLIFE, GO4KORK, WICANDERS (Vinylcomfort) Laminátových podlah: -FINfloor, Balterio, EGGER (Emotion) Vinylových podlah: -DESIGNline, Bacana, Laguna, THERMOFIX Koberce a linoleum FORBO Dřevěné zárubně Sapeli Bambusové biodesky Bambopol Dřevěné mozaikové ...
Plovoucí podlahy dřevěné laminátové korkové marmoleum Hradec
Naše firma MYVA interier se zabývá podlahářskými pracemi. Na trhu působíme již 13let a proto nejsme v oboru žádnými začátečníky, nýbrž máme mnoho zkušeností a dokážeme plnit přání zákazníka. - plovoucí podlahy dřevěné - plovoucí podlahy korkové - plovoucí podlahy laminátové - marmoleum - přechodové lišty - soklové lišty.
Bytové doplňky, sanitární technika, nábytek Olomouc
Nabízíme prodej: - nábytek - podlahové krytiny - svítidla - spotřebiče - dveře - zárubně - stínící technika - obklady a dlažba - sanitární technika - bytové a kancelářské doplňky - potahové látky - keramika. Nabízíme přímý dovoz a prodej kancelářského nábytku, bytového a jiného nábytku včetně doplňků ze zahraničí.
Prodej, pokládka podlahový materiál Karviná, Ostrava
Nabízíme prodej, pokládka: - podlahový materiál - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - PVC - lišty - vinylové podlahy - kobercové čtverce - dřevěné obklady - podlahářské práce.
Koberce Nordpfeil
Jsme oficiální dovozce a prodejce koberců Nordpfeil. Nabízíme prodej včetně pokládky.
Prodej montáž podlahové krytiny plovoucí podlahy linoleum Hradec
Naše firma PARKET Bažant Vám zajistí komplexní dodávku v oblasti podlahových krytin. Poradíme Vám s výběrem materiálu, dovezeme podlahovou do vzdálenosti 100Kč zdarma, poskytneme slevu stálým zákazníkům a množstevní slevy. - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy - linoleum - PVC.
Velkoobchod podlahové krytiny Teplice
Společnost Rieger spol.s r.o. Vám nabízí velkoobchodní prodej podlahových krytin. V našem sortimenzu naleznete: - plovoucí podlahy - parkety - koberce - korek - PVC. Spolu s prodejem podlahových materiálů se po celou dobu naší existence zabýváme i pokládkou a montáží.