Zdraví domov zajistí dvouvrstvé a třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro podlahové topení různé šíře prken i povrchové úpravy a vzoru dřeva s rychlou pokládkou a snadnou údržbou pomocí olejů a přípravků určených k ošetření dřevěných podlah. Odborná renovace a broušení prodlouží dřevěným podlahám jejich životnost.

Dřevěné podlahy na klíč Pardubice, podlahy, lina, koberce, renovace podlah, obklady stěn a schodišť
Naše firma z Pardubic provádí veškeré truhlářské a podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, parkety, lité podlahy, koberce, PVC, lina, obklady stěn, renovace podlah.
Pokládka podlah, renovace a rekonstrukce stávajících podlahovin a čistění
Realizace a pokládka podlah, společnost provádějící položení podlahových krytin, prodejce podlah, vinyl, laminátové podlahy, koberce i marmoleum – to vše umíme – my v Podlahářství Láska.
Podlahářství Láska s.r.o.
Podlahy na terasu různých druhů a dekorů - velkoobchod Praha
Výběr kvalitní podlahy je důležitý nejen v obýváku nebo kuchyni. Také v případě, že v létě rádi sedáváte na terase, byste měli výběru podlahy věnovat zvýšenou pozornost.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Prodej podlahovin, které lze dobře udržovat a poradenství jak správně volit
Poradenství při výběru podlahovin, které lze snadno udržovat Vám poskytnou v Podlahovém studiu Jegla Babice. Obraťte se na nás v okrese Uherské Hradiště i Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodej a realizace podlah Moravskoslezský kraj
Prodej podlahových krytin, montáže a realizace podlah, tradiční i moderní podlahové krytiny, podlahy Ostrava, pokládka podlah společností Avatar group, s.r.o.
Avatar group, s.r.o.
Dřevěné terasy Thermowood Český Krumlov,  tepelně upravené dřevo z finské borovice
Naše firma z Českého Krumlova se zabývá prodejem a pokládkou různých druhů podlahových krytin a teras Thermowood.
Prodej a pokládka podlah a podlahových krytin Praha, renovace podlah, renovace parket, broušení
Svým zákazníkům z okolí Prahy nabízíme prodej a pokládku podlah a podlahových krytin, montáže podlah, renovace a broušení všech druhů podlah, včetně renovace parket.
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Podlahářství, realizace podlah Nový Jičín, plovoucí a dřevěné podlahy, parkety, korek, koberce
Máme velkou praxi v rekonstrukcích starých podlah a pokládkou PVC. Řešíme složité skladby a pomáháme stavebním firmám v projektech.
Profesionální dodávka a montáž podlahových krytin České Budějovice, podlahářské práce
Renovace a údržba všech druhů podlahových krytin, schodů apod., nabízíme dodání a montáž venkovních teras, profesionální dodávka a montáž podlahových krytin.
Vinylové podlahy DesignArt - velkobchod, prodej, pokládka
Vinylové podlahy DesignArt - exkluzivní kolekce belgického výrobce IVC jsou součástí sortimentu společnosti Boma Parket s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Prodej a pokládka podlahových krytin Praha, plovoucí dřevěné podlahy, linolea, PVC, korek, koberce
Provádíme dodávky a pokládku podlahových krytin jako jsou plovoucí dřevěné nebo laminátové podlahy, PVC a vinylové podlahy, linolea, marmolea, korek a koberce.
Plovoucí laminátové podlahy QUICK.STEP - široký výběr, akční ceny
QUICK.STEP - plovoucí laminátové podlahy jsou vynikajícím řešením pro většinu místností. Pohodlný výběr, nyní navíc ze slevou nabízí ZAHRADNÍK PARKET Praha 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Levné dřevěné palubky obkladové, podlahové, srubové, fasádní
Kvalitní ale levné dřevěné palubky zakoupíte u firmy WOODCMTE s.r.o. z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. V nabídce obkladové, podlahové, srubové, fasádní palubky.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Česká výroba masivních dubových podlah Přerov, ruční výroba klasických, zámeckých parket, mozaiky
Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu, děláme také dubové železniční pražce.
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce
Podlahářství Praha, prodej a pokládka podlah, renovace podlahových krytin, podlahářské práce, plovoucí podlahy, exotické masivní podlahy, mozaikové a kazetové podlahy, linolea, PVC.
Třívrstvé dřevěné podlahy od prověřených výrobců
Třívrstvé dřevěné podlahy vybírejte ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. na Praze 6. Získáte kvalitu od prověřených výrobců SCHEUCHER PARKETT a QUICK.STEP za skvělou cenu!
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Podlahové centrum, prodej, pokládka laminátových podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, parkety
Podlahové centrum, prodej, pokládka, renovace podlah Ústí nad Labem, vinyl, PVC, koberce, laminátové podlahy, přírodní linoleum, parkety, korkové podlahy, přechodové profily.
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv
Masivní dřevěné podlahy, stoly a schody Nymburk, pohodlné vnitřní prostředí bez chemie a barviv, dřevo z certifikovaných zdrojů.
Svítící schody a prkna Megalite na Vaší terase jsou krásná, praktická a vytvoří příjemnou atmosféru
Užívejte si Vaši terasu i během teplých nocí. Svítící schody a prkna Megalite jsou krásná, praktická a vytvoří příjemnou atmosféru. K dostání jsou u společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Pokládka podlahových krytin, renovace dřevěných podlah
Kompletní sortiment dřevěných podlah, vinylové podlahy, sportovní podlahy, renovace parket i půjčovna brusek. Podlahářství Václav Kulík - nedaleko Hradce Králové.
Podlahové studio, pokládka podlah dřevěných, laminátových a plovoucích
Podlahy na míru, podlahové krytiny dřevěné, laminátové, vinylové a plovoucí českých i světových značek dodá a položí KB komplet servis, s.r.o., Brno.
Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.