Zdraví domov zajistí dvouvrstvé a třívrstvé dřevěné podlahy vhodné pro podlahové topení různé šíře prken i povrchové úpravy a vzoru dřeva s rychlou pokládkou a snadnou údržbou pomocí olejů a přípravků určených k ošetření dřevěných podlah. Odborná renovace a broušení prodlouží dřevěným podlahám jejich životnost.

Pokládka podlah, dřevěné, laminátové podlahy, dřevěné terasy, obkládání schodů
Společnost Podlahy Bertl nabízí pokládku různých druhů podlah. Pokládáme dřevěné plovoucí či laminátové podlahy, dřevěné terasy a obkládáme schodiště.
Podlahy Bertl
Dřevěné třívrstvé podlahy BOEN, ESCO, Kährs - vzorkovny BOMA PARKET
Kvalitní třívrstvé podlahy ze dřeva BOEN, ESCO, Kährs, díky které se povrch lépe čistí a zabraňuje vnikání špíny a vlhka dodává společnost BOMA PARKET s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Venkovní terasové podlahy EasyDeck odolají všem nepříznivým vlivům
Podlahy na venkovní terasy, které odolají všem nepříznivým vlivům, to jsou německá terasová prkna EasyDeck, která můžete zakoupit u ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Podlahové studio – dodávka a pokládka podlahových krytin
O dodávku podlah a pokládku podlahových krytin od spolehlivých evropských výrobců se Vám postará společnost Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Podlahová prkna svým vzhledem nikdy nezklamou - reprezentativní vzhled pro Váš domov
Uvažujete, jakou podlahu vybrat? Chcete-li, aby působila stylově, doporučujeme uvažovat o podlahových prknech, které svým vzhledem nikdy nezklamou. Vyvolají vždy příjemnou atmosféru.
BOMA PARKET s.r.o. Specialista na podlahy Praha
Dřevěné, laminátové podlahy, koberce, pvc-podlahové krytiny
Prodejna FRANC spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na podlahové krytiny a bytový textil. Na prodej máme koberce, dřevěné, laminátové podlahy, PVC, linoleum i marmoleum.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.
Podlahářské práce, realizace, montáž a pokládka podlah, dřevěné podlahy, koberce, PVC, korek
Společnost Romana Adámka - Podlahy LBC nabízí komplexní podlahářské práce pro státní instituce, úřady, firmy i pro občanskou výstavbu.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.
Podlaha Rigid a Metropolitan – odolnější, stálejší a ještě lepší než běžná vinylová podlaha
Vybíráte podlahovou krytinu do bytu nebo komerčních prostor? Podlaha Rigid nebo Metropolitan od BOMA Parket z Prahy je odolnější, stabilnější a ještě lepší než běžné vinylové podlahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Plovoucí podlahy - dřevěné, laminátové, vinyl click
Plovoucím způsobem je možné položit laminátové, vinylové podlahy i dřevěné vícevrstvé podlahy. Jejich široký výběr i odbornou pokládku najdete v show roomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dřevoplastové terasové WPC prkno s dřevodekorem v různých odstínech
Bezúdržbová, odolná a stálobarevná dřevoplastová terasová prkna WPC s přirozeným vzhledem dřeva objednávejte na e-shopu andel.cz.
Anděl CZ, s.r.o.
Podlahářské práce, realizace podlah, prodej podlahových krytin, renovace podlah
Prodejem a pokládkou podlah se zabývá společnost Podlahy Řeháček. Nabízíme kompletní podlahářské práce.
Rigid podlaha - zlatá střední cesta mezi laminátem a vinylem
Váháte při výběru podlahy laminátem a vinylem? Zlatou střední cestou jsou odolné a stabilní podlahy RIGID, které najdete u firmy BOMA PARKET s.r.o. Praha.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Renovace dřevěných, elastických i pružných podlah s profesionálními stroji, oleji a laky
O odbornou renovaci dřevěných, parketových i pružných podlah se postará společnost ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy, která je vybavena profesionální technikou i zkušenostmi.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy, podlahová prkna, Praha
Společnost BOMA PARKET s.r.o. je jedním z největších prodejců podlahových krytin v ČR.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Masivní dřevěné podlahy, plovoucí podlahy neb podlahy pro terasy od Podlahy Bertl
Podlahy Bertl z Mostu jsou odborníci na pokládku nových podlah od masivních podlah až po koberce nebo podlahy na terasy, ale postarají se i o renovace starých podlah.
Podlahy Bertl
Dřevěné a laminátové podlahy za výhodné ceny z podlahářství Hulín
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Prodej pokládka vinylu - vinylové podlahy, schody do každého interiéru
Menší rodinné podlahářství Podlahy Vícha s.r.o. Hulín dodá podlahy od špičkových výrobců, zaměřuje se převážně na dřevěné, laminátové podlahy a vinylové podlahy a schody. Působí okolo Brna, Kroměříže.
Dodání a pokládka podlah, výroba a montáž vinylových schodů a lišt
Společnost OSWALD PARKET spol. s r.o. se sídlem v obci Opočno zabývá komplexním dodáním, pokládkou (dřevěné, vinylové, parketové a plovoucí) a také výrobou a montáží vinylových schodů a lišt.
Prodej, realizace a rekonstrukce podlah – odborníci v oboru podlahářství
Realizace a pokládky podlahové krytiny, renovace a opravy podlah v Praze a jejím okolí provádí Karel Janovský s jeho společností VK Parket.
Pokládání a renovace parket a plovoucích podlah Praha, vysokotlaké čištění pískováním
Naše firma Vám nabízí dodávky a montáže klasických dřevěných parket, vlysů, dodávky a montáže plovoucích dřevěných a laminátových podlah, kompletní repase podlah a opravy.