Přemýšlíte, jakou podlahovou krytinu vybrat do domácnosti, firmy a jiných prostorů? Nabídka podlahových krytin je opravdu bohatá a vy tak můžete uspokojit i nejnáročnější potřeby. Z pestré palety si můžete vybrat podlahové krytiny dřevěné, přírodní linoleum, korkové, plovoucí, laminátové, vinylové a PVC, dlaždice, metrážové i kusové koberce a jiné.

Pokládka podlah, renovace a rekonstrukce stávajících podlahovin a čistění
Realizace a pokládka podlah, společnost provádějící položení podlahových krytin, prodejce podlah, vinyl, laminátové podlahy, koberce i marmoleum – to vše umíme – my v Podlahářství Láska.
Podlahářství Láska s.r.o.
Podlahy na terasu různých druhů a dekorů - velkoobchod Praha
Výběr kvalitní podlahy je důležitý nejen v obýváku nebo kuchyni. Také v případě, že v létě rádi sedáváte na terase, byste měli výběru podlahy věnovat zvýšenou pozornost.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Prodej podlahovin, které lze dobře udržovat a poradenství jak správně volit
Poradenství při výběru podlahovin, které lze snadno udržovat Vám poskytnou v Podlahovém studiu Jegla Babice. Obraťte se na nás v okrese Uherské Hradiště i Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Koberce, PVC podlaha v rolích a metráží, vinyl dílce - široký sortiment za super ceny
Firma Machů Podlahy Vám zajistí prodej koberců, PVC podlahy a další podlahové krytiny. Náš široký sortiment najdete v Opavě, ale jsme schopni zajistit zákazníky po celém Moravskoslezském kraji.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Prodej a realizace podlah Moravskoslezský kraj
Prodej podlahových krytin, montáže a realizace podlah, tradiční i moderní podlahové krytiny, podlahy Ostrava, pokládka podlah společností Avatar group, s.r.o.
Avatar group, s.r.o.
Prodej koberců Ostrava, kusové, bytové, zátěžové koberce, běhouny, PVC, obšívání koberců
V naší prodejně v Ostravě nabízíme koberce a kvalitní PVC Belgické výroby a jsou také v různých šířích, dále nabízíme běhouny a kusové koberce za příjemné ceny po celý rok.
Dřevěné terasy Thermowood Český Krumlov,  tepelně upravené dřevo z finské borovice
Naše firma z Českého Krumlova se zabývá prodejem a pokládkou různých druhů podlahových krytin a teras Thermowood.
Prodej a pokládka podlah a podlahových krytin Praha, renovace podlah, renovace parket, broušení
Svým zákazníkům z okolí Prahy nabízíme prodej a pokládku podlah a podlahových krytin, montáže podlah, renovace a broušení všech druhů podlah, včetně renovace parket.
Kobercové čtverce - zátěžové a kancelářské koberce do bytů i kanceláří
Firma Machů Podlahy se zabývá pokládkou a prodejem čtvercových koberců, které se hodí do kanceláří, bytů i na prodejny. Zátěžové kancelářské koberce, moderní design a snadná instalace i údržba.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Podlahy, podlahářství, podlahářské práce Uherský Brod, Kroměříž
Podlahářské práce v regionu Uherský Brod, Uherské Hradiště i Kroměříž provádí Podlahářství Jegla. Na naší vzorkové prodejně zakoupíte podlahy, podlahoviny všeho druhu.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Zátěžové, protiskluzové průmyslové podlahy, rekonstrukce, opravy
Rekonstrukce, opravy zátěžové a protiskluzové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové panely z PVC od firmy PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Prodej, e-shop koberců - kusové, dětské, metrážové, běhouny, kobercové čtverce
Podívejte se na e-shop ostravské společnosti FLOMAT s.r.o., kde naleznete ucelený sortiment koberců, nášlapů, předložek a dalšího příslušenství od prověřených českých i zahraničních dodavatelů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Koberce J+V Prusíkovi Plzeň, prodej koberců, plovoucí podlahy, linolea, vinylové podlahy, metráž
Naše společnost Vám nabízí kompletní služby v oboru prodeje koberců, linoleí, plovoucích podlah, stavební chemie, matrací a dalších bytových doplňků.
Podlahářství, realizace podlah Nový Jičín, plovoucí a dřevěné podlahy, parkety, korek, koberce
Máme velkou praxi v rekonstrukcích starých podlah a pokládkou PVC. Řešíme složité skladby a pomáháme stavebním firmám v projektech.
Profesionální dodávka a montáž podlahových krytin České Budějovice, podlahářské práce
Renovace a údržba všech druhů podlahových krytin, schodů apod., nabízíme dodání a montáž venkovních teras, profesionální dodávka a montáž podlahových krytin.
Bytové PVC v rolích Kolín, odolné PVC podlahy, dokonalá imitace parket, prken nebo dlažeb
Bytové PVC v rolích Kolín, odolné PVC podlahy, dokonalá imitace parket, prken nebo dlažeb, hygienické PVC podlahy různých vzorů, motivů a dekorů.
Podlahové studio - prodej podlahovin, vinylu, PVC, koberců přes eshop i na prodejně
Kvalitní podlahoviny, vinyl, PVC, koberce z podlahového studia Pavel Bradáč - EFEKT. Objednávky přes eshop a pro zákazníky z regionu Zlínský kraj, Hodonín osobně - na prodejně v Kunovicích.
Vinylové podlahy DesignArt - velkobchod, prodej, pokládka
Vinylové podlahy DesignArt - exkluzivní kolekce belgického výrobce IVC jsou součástí sortimentu společnosti Boma Parket s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Prodej a pokládka podlahových krytin Praha, plovoucí dřevěné podlahy, linolea, PVC, korek, koberce
Provádíme dodávky a pokládku podlahových krytin jako jsou plovoucí dřevěné nebo laminátové podlahy, PVC a vinylové podlahy, linolea, marmolea, korek a koberce.
Plovoucí laminátové podlahy QUICK.STEP - široký výběr, akční ceny
QUICK.STEP - plovoucí laminátové podlahy jsou vynikajícím řešením pro většinu místností. Pohodlný výběr, nyní navíc ze slevou nabízí ZAHRADNÍK PARKET Praha 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Derby povrchy - podkladové desky pro výcvik, kruhový trénink koní i do stáje
Derby povrchy od NOKO servis s.r.o. z Prahy jsou podkladové pryžové desky, které se využívají pro kruhový trénink, výcvik a ustájení koní a jiných hospodářských zvířat.
Levné dřevěné palubky obkladové, podlahové, srubové, fasádní
Kvalitní ale levné dřevěné palubky zakoupíte u firmy WOODCMTE s.r.o. z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. V nabídce obkladové, podlahové, srubové, fasádní palubky.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Podlahové krytiny Marmoleum, PVC, WPC s odbornou pokládkou
Rozhodli jste se k rekonstrukci stávající podlahy? Stavíte dům a hledáte dodavatele kvalitní podlahy? Realizujete výstavbu nové terasy či okolí bazénu? Se vším Vám pomůže naše společnost Jiří Horák.
Podlahářství zajistí pokládků koberců, realizace podlah od A do Z - PVC, vinylové, laminátové podlahy
Podlahové studio Holešov zajistí podkládku koberců a realizace podlah - PVC, dřevěné, vinylové, laminátové podlahy. Podlahářství Radek Sedláček přijímá zakázky v rámci regionu Zlínský kraj.
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.