Přemýšlíte, jakou podlahovou krytinu vybrat do domácnosti, firmy a jiných prostorů? Nabídka podlahových krytin je opravdu bohatá a vy tak můžete uspokojit i nejnáročnější potřeby. Z pestré palety si můžete vybrat podlahové krytiny dřevěné, přírodní linoleum, korkové, plovoucí, laminátové, vinylové a PVC, dlaždice, metrážové i kusové koberce a jiné.

Plastové podlahy, PVC dlažba Fortelock, vinylové dlaždice - prodej, eshop
Ostravská společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje prodej a e-shop plastových vinylových dlaždic Fortelock, které se snadno instalují, jednoduše udržují a skvěle vypadají.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Korková podlaha do bytu i rodinného domu pro úsporu tepelné energie, proti hluku a vhodná pro alergiky
Jihlavská firma Podlahy Pavel Kasal je prodejcem koberců, podlah a v nabídce mají také korkové podlahy, které Vašemu domovu zajistí odhlučnění a úsporu nákladu za topení.
Podlahy Pavel Kasal
Pokládka podlah, dřevěné, laminátové podlahy, dřevěné terasy, obkládání schodů
Společnost Podlahy Bertl nabízí pokládku různých druhů podlah. Pokládáme dřevěné plovoucí či laminátové podlahy, dřevěné terasy a obkládáme schodiště.
Pokládka laminátových podlah s  realisticky přírodním vzhledem a vynikající ochranou vůči poškození
Bezkonkurenčně kvalitní laminátové podlahy s realisticky přírodním vzhledem, které Vám pomohou vytvopřit opravdu mimořádné interiéry, pokládá v okolí Znojma firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře.
Venkovní i vnitřní čistící zóny a rohože – gumové, plastové, kokosové, zátěžové i kovové
Vstupní čistící zóny vnitřní i venkovní jsou nedílnou součástí domů, bytů i veřejných budov. U firmy FLOMAT s.r.o. můžete vybírat z širokého sortimentu rohoží – plastové, kokosové, gumové, kovové atd.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Dřevěné třívrstvé podlahy BOEN, ESCO, Kährs - vzorkovny BOMA PARKET
Kvalitní třívrstvé podlahy ze dřeva BOEN, ESCO, Kährs, díky které se povrch lépe čistí a zabraňuje vnikání špíny a vlhka dodává společnost BOMA PARKET s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Metrové, kusové, zátěžové, dětské koberce-prodej i pokládka, montáž
Velký výběr koberců se slevou 30% je u firmy FRANC Zlín. V prodeji metrové i kusové koberce, zátěžové, dětské, klasické i moderní vzory. Samozřejmostí je pokládka, montáž koberců.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Nejlepší podlahové krytiny v Praze od specialisty BOMA PARKET s.r.o.
Potřebujete kvalitní a profesionální podlahovou krytinu? BOMA PARKET s.r.o. nabízí široký sortiment dřevěných, laminátových a vinylových podlah a je specializovaným dodavatelem na trhu.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR nově ve vzorkovně ZAHRADNÍK PARKET, Praha 6
Vinylové a rigidní podlahy PARADOR jsou velmi praktické a přitom designové. Nově je najdete ve vzorkovně společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Textilní rohože, rohožové systémy, rohožky, vstupní čistící zóny, prodej, dodávka, montáž
Výrobu, dodávku, montáž textilních rohoží, rohožových systémů, rohožek, vstupních čistících zón s logem, rýmy, lemovkami a dalšími doplňky zajistí firma DIAMANT AK s.r.o.
DIAMANT AK s.r.o.
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken -  kokos, juta nebo mořská tráva
Jak správně postupovat v rámci péče a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal Vám poradí firma floorcolor s.r.o..
Venkovní terasové podlahy EasyDeck odolají všem nepříznivým vlivům
Podlahy na venkovní terasy, které odolají všem nepříznivým vlivům, to jsou německá terasová prkna EasyDeck, která můžete zakoupit u ZAHRADNÍK PARKET z Prahy 6.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Podlahové studio – dodávka a pokládka podlahových krytin
O dodávku podlah a pokládku podlahových krytin od spolehlivých evropských výrobců se Vám postará společnost Podlahy Kasal ze Žďáru nad Sázavou.
Podlahy Pavel Kasal
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Podlahová prkna svým vzhledem nikdy nezklamou - reprezentativní vzhled pro Váš domov
Uvažujete, jakou podlahu vybrat? Chcete-li, aby působila stylově, doporučujeme uvažovat o podlahových prknech, které svým vzhledem nikdy nezklamou. Vyvolají vždy příjemnou atmosféru.
BOMA PARKET s.r.o. Specialista na podlahy Praha
Dřevěné, laminátové podlahy, koberce, pvc-podlahové krytiny
Prodejna FRANC spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na podlahové krytiny a bytový textil. Na prodej máme koberce, dřevěné, laminátové podlahy, PVC, linoleum i marmoleum.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Prodej vinylových podlah v přírodních dekorech odolných vůči škrábancům, vodě i vlhkosti
Oživte Váš dům nebo byt vinylovými podlahami v přírodních dekorech od společnosti Podlahy a dveře Lukáš Nekula. Prodáváme vinylové podlahy s ochrannou vrstvou proti proti škřábancům, vodě i vlhkosti.
Marmoleum – ekologická přírodní podlahová krytina pro Váš domov
Firma Pavel Kasal na Vysočině prodává a zajišťuje pokládku marmolea - kvalitní, přírodní a ekologické podlahové krytiny pro Váš domov.
Podlahy Pavel Kasal
Podlahy Marmorette-nejprodávanější, stálobarevné přírodní linoleum, marmoleum
V dnešní době patří mezi nejprodávanější podlahy přírodní linoleum - marmoleum Marmorette je stálobarevné, dostupné ve spoustě vzorů u firmy Podlahové studio Jegla Uherské Hradiště.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Prodej podlahových krytin za nízké ceny - podlahové studio zajistí i pokládku
Podlahové studio Jegla Babice se zabývá prodejem podlahových krytin všeho druhu. Překvapí Vás naše nízké ceny. Naše podlahářství zajistí i pokládku, působíme v regionu Zlínský kraj.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Vinylové, laminátové a dřevěné podlahy Praha  - široký výběr -  Vyberte si u nás!
Poskytujeme vše pro dřevěné, vinylové, plovoucí, korkové podlahy, PVC krytiny a další podlahy. Provádíme renovaci parket a pokládku a broušení dřevěných podlah.
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Podlahářské práce, realizace, montáž a pokládka podlah, dřevěné podlahy, koberce, PVC, korek
Společnost Romana Adámka - Podlahy LBC nabízí komplexní podlahářské práce pro státní instituce, úřady, firmy i pro občanskou výstavbu.
Prodej textilních rohoží, výroba vstupních rohoží na zakázku, rohožky na míru
Výrobce, prodejce textilních rohoží, vstupní rohože na zakázku, výroba rohožek na míru, čistících zón, rohože z hliníku, pryže od firmy DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.