Stejně jako další materiály, tak i plasty zastávají ve stavebnictví velice důležité místo, protože jsou lehké, silné, pružné a odolné. Právě v této oblasti se využívá nejvíce plastových produktů jako plastové trubky, rozvody, podlahové krytiny, izolační materiál, různé nádoby, desky, plexiskla, zábrany, lišty, prkna, okapy a další.

Trapézový polykarbonát extrémně odolný proti nárazu
Naše firma KLAHOS ve svém E-shopu nabízí cenově dostupné trapézové polykarbonátové desky, které dobře odolávají povětrnostním vlivům.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Komůrkový polykarbonát Makrolon - prodej prosvětlovacích desek
Neváhejte a pořiďte si komůrkové polykarbonátové desky Makrolon. Desky velice dobře odolávají povětrnostním vlivům, což je činí téměř bezúdržbové.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Polykarbonátové prosvětlovací desky z Makrolonu Česká Třebová
Nabízíme polykarbonátové prosvětlovací desky z Makrolonu, které vynikají tepelně izolačními vlastnostmi a zároveň odráží sluneční UV záření.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Multifunkční kabelovody FlexiS pro inženýrské sítě
Multifunkční kabelovody FlexiS určené pro inženýrské sítě a ochranu kabelů proti poškození nabízí společnost MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Ochrana betonu Praha – pomocí použití speciální folie GSE StudLiner
Revoluční systém ochrany betonu s použitím speciální folie GSE StudLiner provádí společnost Chemia System Geo s.r.o. se sídlem v Praze.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Geosyntetické výrobky pro stavebnictví, geotextilie, drenážní rohože
Geosyntetické výrobky pro stavebnictví, tkané a netkané geotextilie, drenážní rohože, protierozní sítě od společnosti JUTA a.s. plní separační, filtrační a ochrannou funkci.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Skříně pro plynoměry Rokycany
Bezúdržbové skříně pro plynoměry robustní konstrukce se zárukou 3 roky vyrábí společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Zakrytí, zastřešení bazénu, přístřešek na bazén - výroba a prodej
Výrobou, montáží i prodejem zastřešení a přístřešků bazénu z polykarbonátových desek se zabývá společnost H&P Polykarbonáty. Výhodou těchto desek je především nízká hmotnost a tepelná izolace.
H&P Polykarbonáty
Polykarbonátové panely, panely na strojní zařízení - výroba
Společnost V PRINT působí v regionu Zlín, vyrobí polykarbonátové panely na strojní zařízení. Výroba na základě dodaného vzorku, technické dokumentace, případně připravíme zcela nový návrh.
Plastové posuvné portály pro balkony a terasy
Kvalitní a moderní plastové posuvné portály vhodné pro balkony i terasy naleznete mezi sortimentem společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. z Třebíče.
Plastové jímky a kanalizační šachty od tradičního výrobce - Praha, střední Čechy
Potřebujete plastovou jímku, kanalizační či vodoměrnou šachtu? Pak se spolehněte na českého výrobce s dlouholetou tradicí!
Bazény Kostelec Plastové bazény na klíč - akční sety
Bodové světlíky, odvod kouře a tepla – LAMILUX
Společnost KLAHOS nabízí bodové světlíky, světelné střešní pásy, zařízení pro denní větrání a zařízení na odvod kouře a tepla.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Zastřešení lodžií, balkonů, vchodů, realizace přístřešků z různých materiálů, garážová stání
Široký sortiment v oblasti výstavby zahrad, balkonů i skleníků Vám poskytne společnost KL trading s.r.o. z Českých Budějovic. Poradíme, vypracujeme Vám návrh a zajistíme dodání i samotnou montáž.
Rotomolding - rotační tváření plastů - CZ PLAST, rotomoulding Pardubice
Firma CZ PLAST s.r.o. zajišťuje v oboru rotačního tváření plastů (ROTOMOULDING) komplexní servis od spoluúčasti na návrhu a konstrukci výrobku, přes výrobu formy, k samotné realizaci.
Tlaková kanalizace pro rodinné domy, rekreační i průmyslové objekty
Efektivní tlaková kanalizace, systémy a technologie pro rodinné domy, chaty a chalupy, byty i průmyslové objekty vyrábí a dodává společnost REGAPLAST s.r.o.
Bezúdržbové plastové profily Traplast nepodléhají povětrnostním vlivům
Zabýváme se výrobou kvalitních výrobků z recyklovaných plastů z názvem Traplast - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč, Pardubice
Prodej, dodávka, spojky potrubí, smršťovací, vypěňovací, dvojdílná spojka Liberec
Zabýváme se především dodávkami předizolovaného potrubí i odbornou montáží, můžete vybírat z potrubí smršťovacího, vypěňovacího, dvojdílného a dalších - POLYNET s.r.o. Liberec
Venkovní trvalá a ekologická  WPC dlažba
Dodáváme velmi kvalitní, trvanlivé a ekologické venkovní podlahy, WPC dlažba vám vykouzlí dokonalé zahradní zázemí - WIGO spol. s r.o. Pardubice
ABS nábytkové hrany v provedení gravír, perla nebo hladký povrch
Český výrobce ABS nábytkových hran, splňují také velmi náročná ekologická kritéria, rozmanitá škála odstínů - WIGO spol. s r.o. Pardubice
Sady sloupků s ocelovým jádrem výhodné množstevní slevy
Svým zákazníkům nabízíme výhodné množstevní slevy na naše WPC produkty, ploty, sloupky, terasová prkna - WIGO spol. s r.o. Pardubice
Velkoobchod betonová střešní krytina okna plastové okapy Hradec
Betonové tašky BESK jsou odolné, mrazuvzdorné a v hladkém či matném provedení.
BESK spol. s r.o. Střešní krytiny BESK Hradec Králové
Fasádní dekorativní profily z pěnového polystyrenu - výroba
Nechte se inspirovat společností SEPAS a.s. a dodejte vaší fasádě nový vzhled díky fasádním dekorativním profilům z pěnového polystyrenu.
Moderní terasy WPC k domu i bazénu - drážkované pro lepší bezpečnost, odolné vůči vodě
Krásné a moderní terasy, které mají moderní a atraktivní vzhled seženete u společnosti CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně. Naše terasy odolají i chlorované vodě, takže jsou ideální volbou k bazénům.
Sklolaminátové zastřešení ČOV Neratovice zamezuje úniku nežádoucích pachů
Snadné, rychlé a bezpečné řešení nejen pro ČOV umístěných v obytné zástavbě představují sklolaminátová zastřešení ČOV od společnosti POLA Neratovice s.r.o.
Plexisklo, odolný materiál s mnoha možnostmi využití Praha - celá řada možností využití
Plexisklo je materiál, který se může pyšnit řadou dobrých vlastnosti, díky kterým jeho obliba stále stoupá,v čistém provedení nabízí propustnost světla až 92.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy