Hledáte vhodné řešení pro obklady a dlažby nejen do interiéru, ale i pro exteriér? Vyberte si z pestré palety možností, jako jsou klasické obklady a dlažby, mozaiky, dekory, luxfery či obkladový kámen. Vaše představy uspokojí takové materiály jako keramika, sklo, přírodní či umělý kámen, mramor, žula, čedič, vápenec, andezit, břidlice nebo dřevo.

Výroba kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů Praha - východ Nehvizdy
Kamenictví Daha Nehvizdy, s.r.o. se zaměřuje na výrobu kamenných parapetů a dlažby do interiérů i exteriérů a na komplexní zajištění výroby pro kameníky.
Obklady, dlažby a podlahy kolem bazénů, oblázková dlažba
Stavitelství MB s.r.o. z Jihlavy vám zajistí kvalitní povrch podlah. Zrealizujeme obklady, dlažby, podlahy kolem bazénů i kamenné koberce a oblázkovou dlažbu.
Obkladačské práce, pokládka obkladů, obložení koupelny, schodů, okres Ústí nad Orlicí
Obkladačské práce, pokládku keramických obkladů a dlažeb, obložení koupelny, schodů a veškeré práce s tím související zajišťuje společnost Martin Sladký - Stavby WBS, okres Ústí nad Orlicí.
Moderní, barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor
Ve Sklenářství Sedláček Kroměříž vyrábí barevné skleněné obklady do interiérů, komerčních prostor. Moderní skleněné obklady mají využití v koupelně, kuchyni i jako dělící příčky.
Stavebniny, stavební a zdící materiál, betonové výrobky - akční ceny po celý rok
Z široké nabídky stavebního a zdícího materiálu si můžete vybírat ve stavebninách PRO-DOMA v Hodoníně. Betonové výrobky, dlažbu a další sortiment máme za akční ceny po celý rok.
Stavební materiály levně-s bonusy a věrnostním programem v PRO-DOMA
Síť stavebnin PRO-DOMA na prodejně Uherské Hradiště-Kunovice a Uherský Ostroh nabízí levně stavební materiály. S bonusy a věrnostním programem získáváte zajímavé slevy.
Teplá dlažba Most – komfortní pocit nejen pro zimní období
Znáte ten nepříjemný pocit studených nohou na chladné dlažbě? S tím je nyní konec. Teplou dlažbu můžete mít díky firmě ELSTAP - Jan Janovský z Mostu.
Pokládka chodníkové a zámkové dlažby, práce kompresorem a vibrační deskou
Pokládka chodníkové a zámkové dlažby, práce kompresorem a vibrační deskou poskytuje firma přes technické služby Tesma stavitelství v Moravských Budějovicích.
TESMA Jaroměřice s.r.o. technické služby
Zámkové a skládané dlažby pro dokonalé zpevnění plochy
Zajistěte si kvalitní zpevnění plochy špičkovou zámkovou dlažbou - Zahrady J+J s.r.o. Kompletní realizace zahrad Liberec
Stavebniny, vše pro vybavení koupelen za akční ceny - stavební keramika obklady
Vše pro vybavení koupelen najdete na jednom místě ve stavebninách PRO-DOMA ve Znojmě. Prodáváme široký sortiment stavební keramiky, obkladů i dlažby pro stavbu koupelny. U nás si vybere každý.
Rekonstrukce a údržba chodníků a pěších zón Praha - kompletní práce
Rekonstrukce a údržbu pozemních komunikací v Praze a okolí zařídí firma DAP a.s. Provádíme veškeré dlaždičské a asfaltérské práce související s výstavbou nebo rekonstrukcí komunikací.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Ražená dlažba Arbeton vydrží i velkou zátěž, Liberec
Pro své vynikající uživatelské vlastnosti je ražená dlažba Arbeton vhodná i pro velmi namáhané prostory.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Skleněné obklady akce - skla s grafikou, výroba, montáž, dekorované sklo
Vyrábíme, montujeme a prodáváme skleněné obklady, skla s grafikou, dekorované sklo a jiné výrobky ze skla.
Levné koupelnové obklady koupelen dlažby dlaždičky obkládačky Liberec Jablonec.
Koupelnové studio Gabriel. Kamenná prodejna v centru Liberce na Sokolovském náměstí a eshop. SOUČASNÉ AKCE na našem Eshopu a Prodejně: Dlažba Unistone firmy RAKO - mrazuvzdorná dlažba ve formátu 30x60 od 299,-Kč Dlažba Sanstone Plus firmy RAKO - mrazuvzdorná dlažba ve formátu 60x60 od 399,-Kč Dlažba Clay firmy RAKO - mrazuvzdorná ...
Obkladová skla, skleněné obklady kuchyňských linek | Nymburk
Sklo se dodáváme v široké barevné škále barev a dekoračních potisků. Velkou výhodou je, že můžete dodat i vlastní fotografii a mít tak naprosto originální obkladové sklo.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Prodej, eshop, retro obklady a dlažby, Liberecký kraj
Naše koupelnové studio Gabriel přináší další rozšíření vzorkovny obkladů a dlažeb o tzv.Retro Styl. Výrobci retro obkladů a dlažeb se soustřeďují zejména na detail, který je charakteristický pro tyto série. Retro obklady a dlažby jsou doladěny do detailu rohů, hran a dekorací. Tento retro styl je velice originální a propracovaný. Na ...
Kamenné venkovní dlažby i schody jsou ozdobou každé zahrady i náměstí
Ozdobou každé zahrady je kvalitní kamenná dlažba a schody - firma Pe Granit, s.r.o. vám zajistí realizace v Ostravě, Brně i Olomouci včetně dodávky materiálu.
Kachle se systémem "4-R" pro historická šumavská kachlová kamna významně šetří materiál
Kachle pro tradiční šumavská kachlová kamna, s úsporou materiálu díky systému "4-R" vyrábí firma MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané na Českokrumlovsku.
Venkovní kamenná dlažba z přírodního kamene je elegantním a originálním řešením
Zvýrazněte svůj dům, zahradu nebo vaše město venkovní kamennou dlažbou z přírodního kamene. Kontaktujte firmu Pe Granit, která provádí kamenické a dlaždičské práce nejen v Olomouci, Brně a Ostravě.
Stavební nářadí a materiál, řemeslné potřeby, prodej stavebnin
fasády, omítky, stavební nářadí, zvukové a tepelné izolace, maltové směsi, podlahové krytiny, parozábrany, potřeby pro řemeslníky, staebniny
Kamenné obklady a parapety vytvoří originální interiér Praha
Milujete přírodní materiály, ale chcete je použít netradičně a originálně? Pak vsaďte na kámen a výrobky z něj. Tento tradiční materiál dokáže vdechnout každému prostoru nádech originality a luxusu.
Realizace barevných skel do kuchyně, obkladové sklo Praha
Pravidelně uvádíme na trh novinky Obkladových skel, sledujeme nejnovější trendy v oblasti designu.
Hobby market-potřeby pro malíře, obkladače, podlaháře, elektrikáře
Prodejna PRO-DOMA Tvarožná je Hobby market pro řemeslníky v regionu Brno a okolí. V sortimentu jsou stavebniny a potřeby pro malíře, obkladače, podlaháře, elektrikáře.
Prodej stavebního materiálu, dlažby, obklady, cihly, izolace, sádrkartony
Prodej stavebního materiálu v naší firmě Raab Karcher s 50ti pobočkama po celé ČR, najdete u nás nejen dlažbu, obklady, cihly, izolace a sádrokartony, ale i mnoho dalšího.