Hledáte vhodné řešení pro obklady a dlažby nejen do interiéru, ale i pro exteriér? Vyberte si z pestré palety možností, jako jsou klasické obklady a dlažby, mozaiky, dekory, luxfery či obkladový kámen. Vaše představy uspokojí takové materiály jako keramika, sklo, přírodní či umělý kámen, mramor, žula, čedič, vápenec, andezit, břidlice nebo dřevo.

Pokládka venkovní dlažby a zpevnění parkovacích a příjezdových ploch – kvalitní stavební a zednické práce
Stavební firma GEBAUER stavební práce s.r.o. provádí kvalitní pokládku venkovní a zámkové dlažby a také zpevněných ploch jako jsou například parkoviště, příjezdové cesty, suché stání atd.
Skleněné obklady Hradec Pardubice Chrudim Náchod Jičín Kolín Semily
Nabízíme velkoobchodní prodej a montáže skleněného zábradlí, schodišť, stěn, dveří a luxfer - AGC Fenestra a.s. závod Hradec Králové
Kamenná dlažba výroba Praha – široký výběr přírodního kamene
Vybíráte dlažbu do exteriéru nebo interiéru a máte požadavky na odolnost a snadnou údržbu? Pak si nechte vyrobit kamennou dlažbu od firmy Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy.
Pokládka zámkové dlažby, stavba okrasných zdí a oplocení, odvoz odpadu s dovozem písku a drtí
Kvalitní zámkovou dlažbu od profesionálů a za rozumnou cenu naleznete u firmy Petr Vaněk z Kutné Hory. Vyberte si z bohatého výběru barev, tvarů a Vaše příjezdová cesta či dvůr získá nový rozměr.
Výroba obkladových skel kuchyňských linek a koupelen, obklady stěn
Zabýváme se výrobou skleněných vitrín a obkladových skel pro použití na kuchyňské linky, koupelny nebo jako obklady stěn či pracovní desky.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Keramické glazované kachle z Šumavy pro kamna a krby
Keramické glazované kachle pro kachlová kamna, krby či repliky historických kamen vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané.
Zpevněné plochy, pokládka zámkové dlažby, chodníku - profesionální provedení
Zpevněné plochy, pokládku zámkové dlažby i chodníků realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která se specializuje na stavebnictví a zajišťuje profesionální provedení.
Venkovní, interiérová dřevěná špalíková dlažba-funkční i ekologická podlaha
Dřevěná špalíková dlažba je funkční i ekologická podlaha, jejíž oblíbenost stoupá. Prodejce této venkovní i interiérové dlažby je firma WOODCMTE s.r.o. ze Zlínska.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Kamínková dlažba, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu
Společnost JK Kámen pokládá kamínkové dlažby, kamenný koberec na schodiště, terasu, k bazénu, do vjezdu. Působí v regionu Zlínský, Olomoucký kraj. Kamínková dlažba se dodává v mnoha odstínech.
Pokládka zámkové dlažby a obrubníků Praha - pokrytí všech druhů venkovních povrchů
O pokládku zámkové dlažby se postará společnost Silnice Málek. Mít na své zahradě či jiném pozemku zámkovou dlažbu je znakem luxusu, ale také praktičnosti.
Asfaltování Málek Praha Oprava, řezání vozovek a chodníků
Výroba kuchyňských pracovních a umyvadlových desek, barových pultů z přírodního kamene Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá zakázkovou výrobou a zpracování přírodního a umělého kamene.
Vybavení do koupelny, kuchyně z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, sanitární keramika
Na prodejně firmy LEVEL 02 Uherské Hradiště můžete vybírat vybavení do koupelny, kuchyně, specielně i výrobky z kamene - kamenná dvířka, umyvadla, dlažba, kamenné obklady a sanitární keramika.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Kamenné obklady na schody z umělého i přírodního kamene na zakázku Praha - západ
Společnost PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. se zabývá od roku 1990 zakázkovou výrobou schodišť z umělého i přírodního kamene.
Přírodní kámen v interiéru, v kuchyni, v koupelně - vzorkovna výrobků z kamene, poradenství, realizace
Firma LEVEL 02 má vzorkovnu výrobků z kamene v Uherském Hradišti, můžete se inspirovat jak použít přírodní kámen v interiéru domu, v kuchyni i koupelně. Poskytneme Vám poradenství, zařídíme realizace.
Velkoformátové, kamenné obklady, dlažby - prodej a výroba na zakázku
Firma LEVEL 02, a.s. Zlín před časem otevřela prodejnu Uherské Hradiště pro zákazníky z okolí, kde se specializují na kamenné obklady, dlažby i velkoformátové. Možná je i výroba na zakázku.
Dlažební kostky, žulové obrubníky, krajníky, prodej žuly, žulové kameny
Prodejce, distributor dlažebních kostek, žulových kamenů, obrubníků, kamenů z žuly, krajníků to je firma MS Trade Company, s.r.o., sídlící v Brně.
Obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Praha - pro interiéry i exteriéry
Vnitřní i venkovní obklady a výrobky z přírodního a umělého kamene Vám na přání zhotoví kamenictví a kamenosochařství PRVNÍ KAMENINA CZ, s.r.o. v Rudné u Prahy.
Prodej mozaiky Teplice - od německé značky Bärwolf a italské značky CE.SI.
Teplická společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. nabízí prodej mozaiky od německého výrobce Bärwolf a italské značky CE.SI. Mozaiky z přírodního kamene i skleněné.
Interiérové oblázkové koberce - kamínková bezspárová podlaha se snadnou údržbou
Vyměňte starou dlažbu za kamínkový koberec. Interiérové oblázkové bezspárové podlahy se snadnou údržbou dodává včetně pokládky spolehlivá firma Profistone s.r.o. Tábor.
Kachle pro klasická kachlová kamna s tradičními i novými bezolovnatými glazurami, výroba
MK PROFI Kachlová kamna s.r.o., firma z Horní Plané, jež se zabývá výrobou keramických kachlů na kachlová kamna, sporáky a krby. Vyrábíme tradiční i nové kachle z nejlepšího jílu s efektivní glazurou.
Odolné a moderní obklady Forest - obkladové profily ECO pro obložení stěn
Pořiďte si i vy moderní a odolné obklady Forest ECO pro obložení stěn a jiných architektonických prvků od společnosti CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ze Zlína.
Slide – design glazury s elegantním efektem skla
Elegantní sérii obkladů Slide s designem glazury evokující leskem skleněný povrch přináší jako novinku roku 2016 a svým zákazníkům nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Venkovní dlažba Teplice – široká paleta druhů, materiálů a barev
Široký výběr druhů, materiálů i barev kvalitních venkovních dlažeb odolných proti mechanickému poškození a změnám teplot nabízí společnost KERSTAV SZABOVÁ s.r.o. z Teplic.
Skvělé hygienické vlastnosti skleněné pracovní desky
Pořiďte si skleněné pracovní desky a nebudete se denně otravovat s mastnotou a jinými nečistotami - Treseburg s.r.o. Liberec