Hledáte vhodné řešení pro obklady a dlažby nejen do interiéru, ale i pro exteriér? Vyberte si z pestré palety možností, jako jsou klasické obklady a dlažby, mozaiky, dekory, luxfery či obkladový kámen. Vaše představy uspokojí takové materiály jako keramika, sklo, přírodní či umělý kámen, mramor, žula, čedič, vápenec, andezit, břidlice nebo dřevo.

Nepravidelné dlažby z přírodního kamene vytvoří na Vaší zahradě stylovou cestičku či chodník
Velký výběr neformátovaných (nepravidelných) dlažeb z přírodního kamene různých typů prodává firma ABC service ve Frýdku-Místku, v blízkosti Ostravy či na svém eshopu. Vhodné ke stavbě cest a teras.
Výroba kamenné dlažby, obklady z přírodního kamene - z balkánské ruly
Společnost ANZUVA - Michal Rybnikář je dovozcem balkánské ruly do ČR, přírodní kámen také zpracovává a vyrábí kamenné dlažby, obklady, které mají široké využití.
Barevné skleněné obklady za kuchyňskou linku ze sklenářství
Sklenářství Skloservis-Brod ze Zlíského kraje připraví návrh řešení obkladů za kuchyňskou linku, které osloví i náročnější klientelu. Vyrábí barevné skleněné obklady z tvrzeného skla.
Zajímavé a poutavé obklady na plot či fasádu domu z přírodního kamene nepravidelného tvaru
Neformátované obklady z přírodního kamene jsou velmi oblíbené při stavbě či rekonstrukci domů a zděných plotů. Firma ABC service ve Frýdku-Místku, blízko Ostravy, se zaměřuje na prodej těchto obkladů.
Plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX - zelené parkovací plochy, příjezdové cesty
Ideálním řešením pro zpevnění venkovních ploch je plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX, kterou zakoupíte na e-shopu ANDĚLCZ. Využívá se pro zelené parkovací plochy i příjezdové cesty.
Anděl CZ, s.r.o.
Zakázková výroba originálních kamenných, žulových obkladů a dlažeb
Originální přírodní prvek do interiéru a exteriéru – kamenné obklady a dlažby ze žuly na zakázku vyrábí a dodává firma v okolí Brna Kamenosochařství Sedlák.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Renovace a opravy teracové dlažby pro obchodní centra supermarkety i hypermarkety
Povrch teracové podlahy je po určitém čase poškrábaný, matný a zašedlý od nečistot. Firma DAGETT 66, s.r.o vám však dlažbu zrenovuje a díky tomu bude opět jako nová.
DAGETT 66, s.r.o.
Obkladačské práce a pokládka dlažby – spolehlivost a kvalita
Společnost Stavební práce Habiňák, to jsou odborníci na obkladačské práce a pokládku dlažeb. Vsázíme na kvalitní a dobře odvedenou práci.
Kamenný obklad - obložení a dlažby z přírodního kamene
Podlehněte kouzlu přírody i vy! Tomáš Viktorini působící v Praze a okolí realizuje kamenné obklady a obložení v interiéru i exteriéru. Také provádí pokládku dlažby z přírodního kamene.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Betonové oboustranné ploty, betonové oplocení, betonové výrobky
Betonové ploty Harašta se sídlem v Pohořelicích pro Vás poskytují široký výběr kvalitních betonových plotů, sloupků, oplocení a obrubníků, které jsou pevné, odolné a mají dlouhou životnost.
Lehká, odolná obkladová deska T.board s potiskem T.overface - výroba
Novinkou v sortimentu firmy Trachea Holešov je lehká a odolná obkladová deska T.board s potiskem T.overface, která je dekorativním a ochranným prvkem současně. Výroba v mnoha designech.
Výroba grafických skleněných obkladů do koupelen a kuchyní na míru
Firma Grafické sklo představuje skvělé řešení designu v interiéru. Na míru vyrábíme grafické skleněné obklady do kuchyní a koupelen, které montujeme po celé České republice, např. v Praze a Kladně.
Protipádová pryžová dlažba pro dětská hřiště zamezí zbytečným úrazům
Protipádová pryžová dlažba od společnosti NOKO SERVIS s.r.o. Praha je vynikající volbou pro dětská a multifunkční hřiště. Zamezí totiž všem zbytečným úrazům!
Prodej obkladů, dlažby, realizace staveb Tábor, obkladačské práce, rekonstrukce bytových jader
V našem sortimentu naleznete obklady a dlažby, sanitární keramiku, stavební chemii. Stavbu navrhneme dle Vašich požadavků, vytvoříme kalkulaci, dílo zrealizujeme.
Stav styl CZ s.r.o. Obklady, dlažby, sanita Tábor
Pokládka zámkové dlažby, profesionální pokládání venkovní dlažby strojem OPTIMAS, Praha 9
Vysoce odbornou pokládku zámkové dlažby na příjezdovou cestu i chodník Vám zajistí firma Miloslav Kobera z Prahy 9. Strojní pokládka venkovní dlažby za pomocí nejmodernějšího stroje OPTIMAS.
Perforované panely, desky HPL - odolné obklady stěn, interiérové a exteriérové obložení budov v mnoha barvách
Firma Frajt s.r.o. Kroměříž využívá novou technologii, perforaci desek vysokotlakého laminátu HPL. Odolné perforované desky se využijí jako obklady stěn i interiérové a exteriérové obložení budov.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Stylové skleněné obklady s grafickými motivy do koupelen - úprava na přesné rozměry
Stylové prvky do koupelen vyrábí naše firma Grafické sklo, působící v Opavě i Olomouci. Vyberte si obklad s pestrým grafickým motivem či vlastní fotografií a my vám jej upravíme na přesné rozměry.
Obklady z přírodního kamene - moderní a trvanlivý obklad domů i fasád
Obklady z přírodního kamene se staly moderním a velice oblíbeným materiálem. Nechte si zhotovit fasádu nebo venkovní obklad domu z přírodního kamene od zkušené firmy Tomáš Viktorini z Prahy.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Stone kamenný koberec do interiéru, exteriéru-pro zimní zahrady, vjezdy, terasy
Kamenný koberec Stone vhodný do exteriéru i interiéru dodá firma Stavebniny Bobál Zlín. Doporučujeme pro terasy, vjezdy, chodníky, do garáže, zimní zahrady.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauracích, molech
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauračních zahrádkách, přístavních molech, plastové produkty z TRAPLASTU.
Výrobce a dodavatel keramických kachlů z Jihočeského kraje
Keramické kachle mnoha stylů a vzorů, výroba kachlů pro kamnářský průmysl, kachle za nejlepší ceny v nejvyšší kvalitě od firmy MK PROFI Kachlová kamna s.r.o.
Obklady, dlažby a mozaiky Praha, obklady a dlažba do kuchyně, do koupelny, venkovní dlažba
Ve svém Eshopu nabízíme k prodeji obklady a dlažbu do kuchyně, do koupelny, venkovní dlažbu, bazénovou dlažbu, historickou dlažbu, ručně vyrobenou dlažbu, malované obklady nebo mozaiku.
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS
Pokládka venkovní zámkové dlažby Praha, strojní montáž zámkové dlažby na klíč strojem OPTIMAS, vlastní autodoprava a stěhování.
Fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky
Brněnská společnost G Trade spol. s r.o., to je specialista na fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky a lamelové fasádní obklady.
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, kámen v nepravidelných tvarech
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, štípaný a lámavý kámen v nepravidelných tvarech, kamenické a dlaždičské práce.