Hledáte vhodné řešení pro obklady a dlažby nejen do interiéru, ale i pro exteriér? Vyberte si z pestré palety možností, jako jsou klasické obklady a dlažby, mozaiky, dekory, luxfery či obkladový kámen. Vaše představy uspokojí takové materiály jako keramika, sklo, přírodní či umělý kámen, mramor, žula, čedič, vápenec, andezit, břidlice nebo dřevo.

Kompletní dlaždičské práce, zemní a výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu, stavba palisád, zídek, opravy dlažeb
Pan Květoslav Kozák nabízí kompletní dlaždičské práce. V rámci své činnosti realizuji především pokládku zámkové, žulové dlažby a obrubníků. Dále se zabývám také zemními a výkopovými pracemi.
Položení zámkové dlažby na chodníky či příjezdové cesty, přadlažba chodníků
Zámková dlažba je praktická a stále velmi oblíbená. Položením dlažby, předlažbou chodníků a na další stavební a zednické práce se zaměřuje firma Jaromíra Vyhnálka v okolí Třebíče, Jemnice a Dačic.
Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Prodej obkladů do koupelny, dlažby vnitřní i venkovní
Prodej obkladů do koupelny v mnoha barevných variacích a typech najdete v Třebíči v obchodním domě Haus Spez, který poskytuje vše pro dům i zahradu.
Dodavatel kamenných obkladů a dlažeb Brno – moderní design a dlouhá životnost produktů
Dům z přírodního kamene s neomezenou životností? To nevidíte pouze ve filmu, ale i u dodavatele kamenných obkladů ARTSTYL, který promění váš sen ve skutečnost.
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Nerozbitná nábytková dvířka, obklady stěn v imitaci skla - akrylátový materiál GLAKS
Novinkou prémiové série EXTRA & DELUXE společnosti Trachea, a.s. z regionu Zlínský kraj je akrylátový materiál GLAKS - věrná imitace skla, nerozbitný. Vhodný je pro nábytková dvířka i obklady stěn.
Nádherné krbové obklady z kamene, praktická a moderní kamenná dlažba - realizace a pokládka
Nádherné krbové obklady z kamene i praktická a moderní kamenná dlažba oživí interiér. Realizaci obložení krbu a pokládku kamenné dlažby zajistí Kamenictví Petr Švardala se sídlem v Olomouci.
Pokládka zámkové dlažby Praha, pevná a trvanlivá zámková dlažba, vysoká odolnost, variabilita dlažby
Naše firma Vám zajistí pokládku bezúdržbové zámkové dlažby, která disponuje variabilitou tvarů a vzorů, pestrost barevného provedení.
Betonové obklady Vaspo, z imitace kamene-do interiéru i exteriéru
Do interiéru i exteriéru je možné použít pro dekoraci betonové obklady z imitace kamene - Vaspo. Ve Zlíně je zakoupíte u firmy Stavebniny Bobál.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Zámkové, venkovní, betonové dlažby, květináče pro upravenou zahradu
Po položení zámkové dlažby a výsazení květin budete mít upravenou zahradu. U firmy Stavebniny Bobál Zlín najdete velký výběr venkovní dlažby i betonové květináče.
Stavebniny Bobál Kamil Bobál
Skleněné obklady a zástěny do kuchyně na míru - moderní sklo za kuchyňskou linku
Naše firma Grafické sklo dodává zástěny a skleněné obklady kuchyní na míru. Vyberte si grafický motiv za kuchyňskou linku a oživte jakýkoliv interiér. Působíme v Opavě, Ostravě a celém MS kraji.
Kvalitní obklady, dlažby a krby BEF - prodej včetně příslušenství, široký výběr
Široký výběr stavebního sortimentu prodává firma PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Za přijatelné ceny dodáváme kvalitní krby BEF, obklady a dlažby včetně příslušenství.
PZ TRADING s.r.o.
Umělý kámen Technistone je skvělou volbou pro obklady koupelen, kuchyňské desky i krby
Kamenictví Petr Švardala vyrábí kuchyňské desky, obklady koupelen, schodiště i krby z umělého kamene Technistone, který dokonale podtrhne vzhled vašeho bydlení.
Komplexní pokládka venkovní zámkové dlažby na klíč (Praha a okolí)
Pan Miloslav Kobera nabízí komplexní pokládku venkovní zámkové dlažby na klíč od jejího zaměření až po konečnou realizaci a současně také provádí zemní práce v Praze a okolí.
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety, schody
Kamenné kuchyňské desky, obklady krbů, parapety nebo schody jsou dnes moderním doplňkem do rodinných domů, bytů i chat. Kamenictví Karel Otruba v Prostějově vám vyrobí vše na míru dle vašich představ.
Kamenictví Karel Otruba
Odborníci na výrobu keramických kachlů
Hledáte prověřeného dodavatele kachlí na klasická kamna? Stojíte před realizací repliky historických kamen a nevíte si rady s materiálem či dílčím zhotovením?
Výroba kamenné dlažby Opočno
Naše kamenictví se zabývá výrobou a renovací produktů z přírodního i umělého kamene, zajišťujeme výrobu kamenné dlažby - Kamenictví Opočno Martin Holanec
Martin Holanec Kamenosochařské práce Náchod
Výroba, dodávka stavební keramiky – keramická dlažba, obklady, schodnice, žlaby
Kvalitní českou stavební keramiku vyrábí a dodává firma PKZ Keramika Poštorná. Vyrábíme keramickou dlažbu, obklady, schodnice, žlaby nebo fasádní pásky.
Betonové ploty, oplocení, betonové výrobky - výroba, výstavba a prodej Pohořelice
Betonové ploty, betonové oplocení a další betonové výrobky ve výborně kvalitě seženete od firmy Betonové ploty Petr Harašta, která sídlí nedaleko Brna v Pohořelicích.
Elegantní a moderní skleněné obklady za kuchyňské linky
Moderní vzhled, hladký a téměř bezspárový povrch a snadná údržba – to vše jsou výhody moderních skleněných obkladů za kuchyňské linky, které na míru vyrábí Sklenářství Olejník.
Výroba betonových plotů, výrobky z betonu - prodej, montáž
Společnost Betonové ploty pana Petra Harašty z Pohořelic se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž kvalitních betonových plotů a dalšího příslušenství jako jsou sloupky, obrubníky a další.
Kvalitní provětrávané fasády, fasádní pláště - montáž i dodávka ve stanovených termínech
Montáž i dodávku kvalitních provětrávaných fasád a fasádních plášťů zajišťuje společnost Lop Realizace s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaručujeme, že celá realizace proběhne ve stanovených termínech.
Stavební práce Jihlava, fasády a zateplení budov, strojní omítky, obklady a dlažby, zámkové dlažby
Naším cílem je plnění snů zákazníkům v oblasti stavebnictví v Jihlavě a po okolí. Je pro nás důležitá kvalitně odvedená práce, individuální přístup a Vaše spokojenost.
Nabídka obkladačských prací pro Prahu a okolí – Milan Hansík
Obklady, realizace obkladů, obklady koupelen, kuchyní, teras i balkonů, montáže a obkladačské práce, moderní a oblíbené stěrky v Praze a okolí.