Hledáte vhodné řešení pro obklady a dlažby nejen do interiéru, ale i pro exteriér? Vyberte si z pestré palety možností, jako jsou klasické obklady a dlažby, mozaiky, dekory, luxfery či obkladový kámen. Vaše představy uspokojí takové materiály jako keramika, sklo, přírodní či umělý kámen, mramor, žula, čedič, vápenec, andezit, břidlice nebo dřevo.

Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Venkovní dřevěná mozaika na fasádu, k obložení plotu - dřevěné exteriérové obklady
Společnost WOODCMTE s.r.o. dodává dřevěné mozaiky - exteriérové obklady. Venkovní dřevěná mozaika je použitelná na fasádu i k obložení plotu. Navštivte nás v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Renovace kachliček za kuchyňskou linkou pomocí omyvatelných tapet – tapetové obklady do kuchyně
Snadným a rychlým řešením renovace starých kachliček za kuchyňskou linkou je aplikace omyvatelných vinylových tapet. Tapetové obklady s různými dekory objednávejte na e-shopu kupsi-tapety.cz.
Interiérová dřevěná mozaika na stěnu - obložení na zeď, strop
Společnost WOODCMTE s.r.o. je dodavatelem akátové mozaiky, interiérová dřevěná mozaika je vhodná jako obložení na stěnu i strop. Vybrat si můžete na naší provozovně v Bílovicích u Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Moderní skleněné obklady za kuchyňskou linku nebo do koupelny – jednobarevné, s grafickým motivem
Jednoduchá údržba, jednolitý povrch bez spár a designový vzhled – to jsou výhody skleněných obkladků za kuchyňskou plochu nebo do koupelny, které dodává Sklenářství Kohoutek s.r.o. z Ostravy.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce, opravy komunikací, silnic a chodníků
Výstavbu, rekonstrukci i opravy komunikací, silnic a chodníků v Ostravě, to vše pro Vás realizuje česká firma JANKOSTAV s.r.o., která se již více než 30 let zaměřuje na provádění dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Plastové podlahy, PVC dlažba Fortelock, vinylové dlaždice - prodej, eshop
Ostravská společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje prodej a e-shop plastových vinylových dlaždic Fortelock, které se snadno instalují, jednoduše udržují a skvěle vypadají.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Volná pokládka kvalitní střešní terasy s odvodem vody - produkty Schlüter
Volnou pokládku kvalitní střešní terasy s odvodem vody jednoduše zrealizujete díky produktům Schlüter, které dodává společnost Profila Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Dřevěné fasády, obklady domu, balkonu, verandy ze dřeva-thermowood, smrkové
Thermowood, modřínové, smrkové obklady pro obložení verandy, balkonu, fasády dodá firma WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj. V dnešní době jsou dřevěné obklady velmi oblíbené.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Lepení vinylu na zeď - jednoduché a rychlé řešení, bez bourání
Máte rádi jednoduchá a rychlá řešení? Pak se seznamte s novinkou ve službách společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy, kterou je lepení vinylu na zeď.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Zajištění tepelné izolace a větrané fasády pomocí obkladových desek
Obkladové desky vysoké kvality a různých typů a provedení pro tepelné izolace a větrané fasády dodá v Brně a okolí firma G Trade spol. s r.o.
Moderní a praktické fasádní obklady - odolné, protipožární a čistitelné
Brněnská firma G Import spol. s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, které nejen zmodernizují budovy, ale také jsou odolné, efektivní, protipožární a čistitelné.
Dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice-několik provedení
Firma WOODCMTE s.r.o. přichází z novinkou, kterou je dřevěná dlažba, podlahové čtverce, dlaždice. Dodáváme je v několika provedeních. Výroba je v Pašovicích poblíž Zlína i Uherského Hradiště.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Obkladové desky, tepelné izolace, keramické fasádní obklady
Obkladové desky, tepelnou izolaci i keramické fasádní obklady dodává společnost G Trade spol. s r.o. z Brna. Obstaráme dodávku, montáž i servis.
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu bezúdržbovost fasády zajistí na Brněnsku firma G Trade spol. s r.o.
Prodej fasádní dřevěné obklady na Váš dům s životností 30let. Pro provětrávané bezúdržbové fasády.
Fasádní dřevěné obklady na Váš dům s životností 30let koupíte od firmy G Import spol. s r.o. Určené pro provětrávané bezúdržbové fasády. Nezaměnitelný přírodní design.
Dekorativní ukončení obkladů, stěn a vnějších rohů zajistí profily Schlüter-TRENDLINE
Prodej profilů Schlüter-TRENDLINE, které slouží jako dekorativní ukončení a ochrana obkladů, stěn a vnějších rohů z keramiky a přírodního kamene, zajistí firma Profila Trade s.r.o. v e-shopu.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Moderní a elegantní keramické obklady s tepelněizolačními vlastnostmi
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje obkladové desky na fasády, které jsou nejen moderní a elegantní, ale také mají vynikající funkční vlastnosti jako je například tepelná izolace.
Prodej velkoplošné montované fasádní desky - využití speciální akrylátové barvy
Prodej velkoplošné montované fasádní desky firmou G Import spol. s r.o. Impregnační systém zajistí snížení nasákavosti na 3% - standardní hodnota je 10-15 %
Fasádní obklady Tempio - keramické a provětrávané obklady s dlouhou životností
Brněnská firma G Trade spol s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, mezi něž patří i keramické fasádní obklady Tempio, které v sobě zahrnují spoustu užitečných vlastností.
Provětrávané lamelové fasádní desky Vario Lamella pro zakřivené povrchy
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje kvalitní provětrávané fasádní desky, k nimž patří i lamelové desky Vario Lamella, které jsou vhodné pro zakřivené povrchy.
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA prodává a montuje firma G Trade spol. s r.o. Jsou extrémně lehké s širokou škálou barevného provedení.
Obkladačské práce, vnitřní i venkovní obklady, pokládka dlažby, Milan Hansík
Společnost Milan Hansík z Prahy nabízí kompletní obkladačské práce, provádí vnitřní i venkovní obklady a pokládá dlažbu.
Protipádové gumové dlaždice na dětská a víceúčelová hřiště - prodej
Protipádové gumové dlaždice, které tlumí zvuky a nárazy a jsou vhodná na dětská a víceúčelová hřiště, dodává a prodává firma ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Artbeton - ražená dlažba do betonové desky vykouzlí přírodní vzhled
Železobetonová deska s povrchovou úpravou co dokáže jedinečně imitovat přírodní materiály jako je pískovec, dřevo a jíl. Velmi vhodný i do výběhů v ZOO a jiných přírodních expozic.
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový