Pro bezpečné a komfortní využívání elektroinstalace je potřebný kvalitní elektroinstalační materiál. Obsahem tohoto materiálu jsou nejen zásuvky, spínače a vypínače, ale i kabeláž, jističe, pojistky a také zvonky, přístroje pro signalizace a mnohé další komponenty.

Rozvodnice pro jištění a ovládání elektrických obvodů v budovách, výroba
Společnost ELROZ, a.s. se sídlem v okrese Cheb se zabývá výrobou a montáží rozvodnic, rozvaděčů do rodinných domů, bytových domů a komerčních budov s možností protipožární úpravy.
Variabilní LED osvětlení - novinky v sortimentu velkoobchodu Schachermayer, spol. s r.o.
Velkoobchod společnosti Schachermayer, spol. s r.o. informuje své zákazníky o novinkách v sortimentu, převážně o široké nabídce variabilního LED osvětlení a výhodách jeho využívání.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Návrh a realizace topení a horkovzdušných ventilátorů Praha
Správným výběrem horkovzdušných ventilátorů a topení můžete zamezit poklesům teplot ve vašich zařízeních. Prodej těchto produktů nabízí STEGO Czech s.r.o., tedy společnost podnikající v oblasti elektrotechniky. Nabízíme vám vysoce kvalitní řešení pro vaše skříňové rozvaděče, které je nutné udržovat v naprostém pořádku pro jejich správnou ...
Zakázková výroba rozvaděčů Rokycany
Nevyhovuje Vám žádný z nabídky katalogových rozvaděčů? Obraťte se na společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., kde Vám na zakázku a bez příplatků vyrobí rozvaděč přesně podle požadavků.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Betonové domečky na plyn HUP plynové skříně elektro přípojky Náchod
Unikátní výroba domečků na plyn a elektro a betonových stavebnic - Vilém Mach domečky na plyn elektro a HUP Náchod
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Elektroměry a další přístroje pro měření elektrických veličin Praha
Stále vyšší účty za elektrickou energii a vodu jsou strašákem mnoha domácností. Možností jak ušetřit je spousta, základem všeho však je správně fungující přístroj na měření samotné spotřeby
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Výrobce žlabů Mělník - novinka MTC drátěné žlaby – blesková instalace, žádné šroubování
Výrobce kabelových nosných žlabů Niedax-Kleinhuis s.r.o. sídlící nedaleko Mělníka představuje převratnou novinku MTC drátěné žlaby pro bleskovou instalaci bez spojek a šroubů.
Prodej programovatelných DC/AC zdrojů Plzeň pro laboratorní a testovací použítí
Společnost VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. prodává DC/AC zdroje - INV 500 - 20000 VA (DC/AC sinus invertory, DC/AC invertory) a INV4000-20 000 VA.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Svítilna LED 025 do rozvaděčů - výrobek pro omezený prostor
Společnost STEGO je známá svými výrobky, které chrání vaše elektrospotřebiče před velkými klimatickými změnami. Dále se taky zabývá produkty, jako jsou třeba svítilny do skříňových rozvaděčů. Produkt Svítilna řady LED 025 se hodí ke všem rozvaděčům a panelům, které mají omezený prostor. Velkou výhodou LED svítilny je její dlouhodobá životnost. ...
Výroba a prodej elektroinstalačního materiálu a jednoúčelových strojů
Elektrotechnika - Výroba a prodej elektroinstalačního materiálu a jednoúčelových strojů - UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Velkoobchodní prodej veškerého elektroinstalačního materiálu
Velkoobchodní a maloobchodní prodej veškerého elektroinstalačního materiálu - VACEK - ELEKTRO, a.s. Hradec Králové
Průmyslová zahradní svítidla jističe Hradec Rychnov Holice
Nakupujte výhodně průmyslová zahradní svítidla všech druhů včetně jističů - VACEK - ELEKTRO, a.s.Hradec Králové
Přístroje a rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory
Přístroje, rozvaděče pro vysoké a nízké napětí, transformátory, stykače, pojistky, jističe, instalace, servis, prodej elektromateriálu zajistí společnost VFSERVIS s.r.o. v Teplicích.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Výroba, instalace typizovaných elektrických rozváděčů NN - všeho druhu
Společnost ELINS PLUS s.r.o. je výrobce typizovaných elektrických rozváděčů všeho druhu. Výroba je zaměřena na elektrické rozváděče NN - průmyslové i domovní.
Rozvaděče nízkého napětí ze speciálního plechu ALUZINK -  vybírejte podle specifikace Kladno
Rozvaděče nízkého napětí dodává společnost Uniservis Hašek Kladno, která je vyrábí ze speciálního plechu Aluzink.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Kabelové svazky, bovdeny, zakázková výroba, montáž, kompletace, náhradní plnění
Náhradní plnění pro firmy poskytuje výrobní družstvo Otava v Písku. Vyrábíme bovdeny, kabelové svazky, montujeme komponenty pro elektrotechnický průmysl. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením.
Výroba ovládacích rozvaděčů, elektrických zařízení jednoúčelových strojů
Zabýváme se výrobou elektroinstalačního materiálu jako jsou ovládací rozvaděče, dále elektrických zařízení jednoúčelových strojů, montážních automatů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Elektroinstalační materiál - od produktu k instalaci (Trutnov)
Velkoplošná prodejna se může pochlubit širokou expozicí spojovacího, instalačního i elektromontážního zboží.
Elektroinstalační materiál - velkoobchod nejen pro Hradec Králové
Kabely, vodiče, ale i další elektroinstalační materiál od tuzemských i zahraničních výrobců - přesně to vám nabízí velkoobchod VACEK – ELEKTRO. Již řadu let vám dodáváme elektroinstalační materiál všeho druhu. Ať už tak potřebujete elektroinstalační materiál pro soukromé účely nebo hledáte místo, kde za přijatelnou cenu vybavit celou firmu, u nás ...
Staveništní rozvaděče Příbram
Pokud hledáte spolehlivého dodavatele pro staveništní rozvaděče podle platných norem ať již s elektroměrem nebo bez elektroměru, obraťte se na společnost AROVA SERVIS s.r.o. Příbram.
EPRO Trutnov  - elektromontáže Hostinné
Firma EPRO Trutnov se zabývá celkovými elektroinstalacemi a provádí veškeré elektromontážní práce.
Výroba rozvaděčů nízkého napětí Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. se sídlem v Příbrami je firma s tradicí a využívá své zkušenosti v oboru výroby nn rozvaděčů (rozvaděčů nízkého napětí) s individuálním přístupem k řešení každé zakázky.
Rozvaděče, na které se můžete spolehnout - Hradec Králové
Elektřina a elektrické přístroje patří k běžnému dni každého z nás. To, že vaše lednice, televize, nebo třeba velké výrobní stroje ve firmě fungují a plní svoji funkci, ale není samozřejmost. Stojí za tím rozvaděče, které se starají o to, aby všechny elektrické přístroje byly správně napájeny a fungovaly přesně, tak jak mají. Ptáte se, kde ...
Velkoobchod, prodej kabely, vodiče, rozvaděče, veřejné osvětlení
Velkoobchodní prodej elektroinstalačního materiálu jak jsou vodiče, rozvaděče, kabely nebo komponenty pro veřejné osvětlení Vám zajistí naše firma Edhal s.r.o.
Venkovní svítidla na zahradu i veřejné osvětlení ulic - Hradec Králové
Tma má jistě své kouzlo, v některých situacích se jí ale raději vyhýbáme. Například procházka po zahradě, průmyslové hale nebo po ulici by po tmě nemusela dopadnout příliš dobře. V těchto, ale i jiných situacích, tak určitě oceníte venkovní svítidla, která vám nabízíme ve společnosti VACEK – ELEKTRO. Seženete u nás průmyslová i zahradní svítidla, ...