Pro bezpečné a komfortní využívání elektroinstalace je potřebný kvalitní elektroinstalační materiál. Obsahem tohoto materiálu jsou nejen zásuvky, spínače a vypínače, ale i kabeláž, jističe, pojistky a také zvonky, přístroje pro signalizace a mnohé další komponenty.

Spojovací krabice s metrickým předlisováním - Abox m / Abox-i m
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí ve své nabídce spojovací krabice Abox m / Abox-i m 025 / 040 s metrickým předlisováním.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Rapid-Box bezpečné rozbočování neřezaných vodičů
Bezpečné rozbočování neřezaných vodičů v tunelech, výrobních a průmyslových halách nebo panelových domech zajistí Rapid-Box od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Lodní kabely včetně délek na přání
Široký výběr lodních kabelů s potřebnými certifikáty včetně délek na míru nabízí společnost Helukabel CZ s.r.o. z Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Výroba DC/DC měničů
Společnost ALLTRONIC se sídlem nedaleko Plzně se specializuje na výrobu součástek a DC/DC měničů ve standardních i zákaznicky modifikovaných variantách.
Teplotní management pro rozvaděčové skříně vyřeší teplotní výkyvy
Teplotní management určený pro řešení problémů s teplotními výkyvy v rozvaděčových skříních navrhne a dodá společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Kabely pro fotovoltaiku – solární kabely
Různé typy kabelů splňujících normy a požadavky na aplikace pro fotovoltaiku dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Kusová výroba kabelových svazků
Společnost DURANGO electronic s.r.o. z Plzně nabízí své služby kusové výroby kabelů různých rozměrů a kabelových svazků podle zadání zákazníky.
DURANGO electronic s.r.o.
Třífázové a jednofázové elektroměry řady NOVA - Praha
Dnešní doba je plná elektrické energie a zařízení, která pracují na jejím principu.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Výroba rozvaděčů NN Příbram
Společnost AROVA SERVIS s.r.o. z Příbrami se zabývá výrobou rozvaděčů NN v souladu s platnou legislativou a příslušnými předpisy.
Prodej elektromateriálu Jičín - elektroinstalační materiály pro živnostníky i firmy
Nabízíme prodej elektromateriálu pro firmy, živnostníky i pro ostatní zákazníky, kvalitní elektroinstalační materiál za skvělé ceny - ELMAT PLUS, s.r.o. Jičín
Koaxiální kabely CELLFLEX – spolehlivé pokrytí signálem
K čemu slouží koaxiální kabely? Pokrytí mobilním signálem považujeme v dnešní době za samozřejmost.
Výroba rozvaděčů na zakázku Rokycany
Máte specifické požadavky na rozvaděč? Kontaktujte společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o., která nabízí výrobu rozvaděčů na zakázku podle požadavků.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výroba rozvaděčů na míru dle projektu pro haly, rodinné domy a jiné objekty
Profesionální výrobou rozvaděčů na míru dle projektu pro rodinné domy, pro haly a další objekty a také opravami rozvaděčů se zabývá společnost Jana Fabiana z Frýdku-Místku.
Řešení pro FTTx - rozsáhlý systém produktů síťové architektury
Pro zlepšení nebo budování fungující infrastruktury na místech jako jsou velká města, sídliště, obchodní centra nebo satelitní městečka přichází s řešením pro FTTx společnost Kabel Trade Praha, s.r.o.
OpteaStar 2+ nový typ velkokapacitního optického stojanu pro optické kabely a vlákna
Nový typ velkokapacitního stojanu OpteaStar 2+ nabízený společností Kabel Trade Praha, s.r.o. je určen pro uložení a správu optických vláken a kabelů v datových sálech a centrech i přímo u zákazníků.
Rozvaděčové svítilny – LED svítilny se snadnou montáží
Ideální světelné podmínky ve skříních rozvaděčů zajistí rozvaděčové LED svítilny, které nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Vývoj výrobků rychle pomocí 3D tiskárny
Při vývoji výrobků využívá společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy moderních a progresivních metod včetně 3D tiskárny, což vede k větší efektivitě díky úsporám času.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Příslušenství pro rozvaděče – kompenzátory, zásuvky
Širokou nabídku příslušenství k rozvaděčům pro zajištění optimálních vnitřních podmínek naleznete u společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Elektrická instalace do betonu – do staveništního betonu i prefabrikátů
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí chytrá řešení elektrické instalace do staveništního betonu i betonových prefabrikátů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Prodej elektroinstalačního materiálu - velkoobchod
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v Opavě najdete na ulici U Cukrovaru ve firmě ARGOS ELEKTRO, a.s.
Rozvodnicové skříně RZA  - větší prostor pro kvalitu
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na velkoobchodní činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a nabízí kvalitní rozvodnicové skříně RZA s větším prostorem.
Spínací přístroje a hodiny - instalační stykače a paměťové relé
Společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a ve svém sortimentu nabízí v Opavě a okolí spínací přístroje a hodiny, instalační stykače a paměťové relé.
Prodej elektroinstalačního materiálu Dvůr Králové nad Labem - velkoobchodní a maloobchodní prodej
Naše firma nabízí rozmanitý sortiment elektroinstalačního materiálu, velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroinstalačního materiálu.
Bezpříkladné spojení kompetencí Praha – záruka úspěchu
Společnost SPELSBERG spol. s r.o., která svým zákazníkům chce nabízet pouze prvotřídní služby, si zakládá na bezpříkladném spojení kompetencí zaručující stabilitu, spolupráci a úspěch celého projektu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Chytré senzory Praha – monitorování stavu rozvaděčů a jiných aplikací
Chytré senzory od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze umožňují přesné a komfortní monitorování stavu skříní rozvaděčů a skříní v průmyslových závodech a plánování údržby těchto zařízení.