Pro bezpečné a komfortní využívání elektroinstalace je potřebný kvalitní elektroinstalační materiál. Obsahem tohoto materiálu jsou nejen zásuvky, spínače a vypínače, ale i kabeláž, jističe, pojistky a také zvonky, přístroje pro signalizace a mnohé další komponenty.

Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Kabelové příslušenství
Pokud je někdo odborník na výrobu kabelů v České republice, jsme to my – společnost Helukabel CZ s.r.o. Náš výrobní závod sídlí ve Středočeském kraji, nedaleko Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Výroba elektroinstalačního materiálu Kolín, elektroinstalační krabice, lišty, kanály, chráničky
KOPOS KOLÍN a.s. vyrábí elektroinstalační úložný materiál z plastů i kovu, systémy se zachováním funkčnosti při požáru.
KOPOS KOLÍN a.s. výroba elektroinstalačního materiálu
Konzoloviny NN, VN, VNN z vysoce kvalitní žárově pozinkované oceli
Výrobou a prodejem konzoloviny pro NN, VN a VNN z vysoce kvalitní žárově pozinkované oceli se zabývá společnost ESTA, spol. s.r.o. z Ivančic.
Kompletní sortiment elektroinstalačního materiálu
Společnost EPRO s.r.o. je specializovaným velkoobchodem a maloobchodem s elektromateriálem pro instalace a montáže
Univerzální proudové svorky pro holé a izolované vedení  - výroba, prodej
Firma ESTA, spol s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem univerzálních proudových svorek pro holé a izolované vedení, které jsou vhodné na spojování ocelohliníkových lan a pro hliníkové i měděné vodiče.
Plastové staveništní a zásuvkové rozváděče pro napájení elektrických spotřebičů
Staveništní rozvaděče a zásuvkové skříně se používají pro napájení elektrických spotřebičů. Výrobou a prodejem plastových rozváděčů se zabývá česká společnost ESTA, spol s.r.o.
Plastové elektroměrové skříně pro přímé měření spotřeby elektrické energie
Potřebujete novou elektroměrovou skříň? Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů a skříní pro přímé měření spotřeby elektrické energie.
Plastové skříně pro plyn, kombinované sestavy rozvaděčů pro připojení rodinných domů
Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů, plastových skříní pro plyn i kombinovaných sestav pro připojení rodinných domů.
Elektroinstalační materiál v té nejlepší kvalitě najdete na našem e-shopu
Kvalitní elektroinstalační materiál od osvědčených výrobců za výhodné ceny. Vybrat si můžete na e-shopu společnosti ELMA - Ing. Pavel Nováček se sídlem ve Frýdku-Místku.
Kvalitní a spolehlivé domovní a průmyslové elektromontáže
Provádíme ověřené domovní a průmyslové elektromontáže dle požadavků zákazníka - EPRO Trutnov s.r.o. Dvůr Králové, Hostinné, Úpice
Poskytovatel rozvaděčů, skříní a doplňkového příslušenství
Výroba plastových rozvaděčů, skříní a přípojek, komponenty na míru i prázdné skříňky, zboží pro prodejce elektroinstalace, distributory elektřiny, dodavatele osvětlení, fotovoltaické elektrárny.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Výroba a projektování elektrických rozvaděčů Kroměříž, výroba modulárních, technologických ozvaděčů
Společnost Global Business se zabývá návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A.
Součástky pro elektroniku a elektrotechniku prodej Praha
Společnost Mechatronic, spol. s r.o. je český dodavatel součástek pro elektroniku a elektrotechniku od předních světových výrobců.
Mechatronic, spol. s r.o. LEMO konektory
Vyberte si u nás ze širokého sortiment prázdných plastových skříní pro rozvaděče
Široký výběr ze sortimentu elektroměrových, plynoměrových, či prázdných plastových skříní pro rozvaděče Vám poskytne firma ESTA, s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Rozvaděče NN a VN, rozvaděčové skříně – výroba na míru
Rozvaděče nízkého a vysokého napětí, výroba oceloplechových rozvaděčových skříní na zakázku pro průmyslová odvětví, energetiku realizuje společnost Spálovský, a.s.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Nízkonapěťové rozvaděče, elektrické zařízení - nejmodernější technologie, projekční a revizní činnost
ReSpol s.r.o. se specializuje na činnost v oblasti rozvaděčů nízkého napětí. Výroba rozvaděčů dle projektové dokumentace včetně revize v Moravskoslezském kraji od prověřené firmy z Hlavnice.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Kabely do každého počasí a pryžové kabely - výroba na míru
Průmyslové kabely, vodiče a veškeré příslušenství vyrábí a dodává společnost Helukabel CZ s.r.o. Nabízíme rozsáhlý sortiment, krátké dodací termíny, nejmodernější logistiku i řešení šitá na míru.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Střídavé záložní zdroje UPS – nabídka eshopu
Širokou nabídku střídavých záložních zdrojů UPS naleznete za dostupné ceny na e-shopu společnosti KABEL Trade Praha s.r.o.
Elektro materiál, elektroinstalační materiál, světla, kabely, e-shop a prodejna
Elektroinstalační materiál, potřeby pro elektroinstalatéry a elektrikáře, veškeré elektro zboží najdete v prodejně i e-shopu Martina Kaplana Toraka z Mostu.
Distribuční a výkonové transformátory, vysoké a nízké napětí
Kvalitní transformátory od společnost VFSERVIS s.r.o. z Teplic, která Vám pomůže s výběrem, realizací, a ještě nabídne pozáruční servis.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
Tlumivky
Vinuté díly pro elektronická zařízení z měděného drátu a lanka, tlumivky a jiné součástky pro automotive zhotovuje ALLTRONIC, spol. s r.o.
Protipožární výrobky od společnosti Spelsberg
Pro zachování elektrické funkčnosti zařízení při vzniku požáru vyrábí společnost SPELSBERG spol.s r.o. protipožární, žáruvzdorné rozbočovací a spojovací skříně, rozvody.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Výroba rozvaděčů Příbram - elektroměrové rozvaděče ES1 – ES21
Potřebujete pro svůj dům či stavbu elektroměrový rozvaděč, pak jste na správném místě. Jsme výrobci kvalitních elektroměrových rozvaděčů respektující veškeré podnikové normy.