Prodej, výroba a rozvoz sypkých stavebních materiálů jako písek těžený v pískovnách, struska, štěrk, kačírek, drcené kamenivo, cement či jiné omítkoviny, ale také beton a betonové výrobky, stropní desky, betonové rošty zámkové dlažby, pálené a broušené cihly a střešní krytiny, umělý a přírodní kámen a jeho recykláty.

Výroba a prodej, čerpání betonové směsi, betonárka, beton, písek, štěrk, kamenivo
V naší betonárce BEZEDOS s.r.o. vyrábíme, prodáváme a čerpáme betonové směsi, beton, dále prodáváme písek, štěrk i kamenivo.
Prodej stavebního materiálu, potřeb pro řemeslníky Brno
izolační materiál, stavební materiál, potřeby pro řemeslníky, instalační materiál, tepelné a zvukové izolace, pojistné fólie, ukončovací prvky
Sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály v akci po celý rok
Na prodejně PRO-DOMA Olomouc máte možnost využít akce po celý rok. V sortimentu sádrokartony, minerální podhledy, zdící materiály a další stavební materiál.
Betonové tvárnice, ztracené bednění i plotové stříšky Praha
Betonové tvárnice, ztracené bednění a plotové stříšky vyrábíme v našem družstvu v Praze.
Prodej stavebního materiálu, dlažby, obklady, cihly, izolace, sádrkartony
Prodej stavebního materiálu v naší firmě Raab Karcher s 50ti pobočkama po celé ČR, najdete u nás nejen dlažbu, obklady, cihly, izolace a sádrokartony, ale i mnoho dalšího.
Sádrokarton | Svitavy, Česká Třebová, Ústí nad Orlicí, Litomyšl, Zábřeh
Prodáváme Sádrokartony RIGIPS. Jsteli ze Svitav, České Třebové, Ústí nad Orlicí, Litomyšle, ze Zábřehu či přímo z Lanškrouna zajeďte k nám na konzultaci. Rádi Vám poradíme a pomůžeme. - sádrokartonové desky standardní, impregnované RBI, žáruvzdorné RF žáruvzdorné, impregnované RFI - sádrokartonové profily stropní, příčkové, rigistil - ...
Stěrkové interiérové omítky - vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů a kanceláří
Firma MANAZEP PAVEL KNOP nabízí stěrkové omítky, které složí k vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů, domů či kanceláří. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava
Stavební materiál - prodej stavebnin
Opavská štěrkovna LOSERT spol. s r.o. v Opavě-Jaktaři nabízí širokou nabídku stavebnin a stavebního materiálu.
Beton pro stavbu silnic a chodníků Praha - různé druhy nabízeného betonu
Společnost TBG Metrostav, s.r.o. vyrábí ve svých betonárnách v Praze betony různého druhu. Významnou skupinu nabízených betonů tvoří beton pro stavbu silnic.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Přírodní kámen v interiéru -  Kamenné obklady INDOOR
Přírodní kámen v interiéru je tou pravou volbou pro Vás. Kamenné obklady INDOOR jsou nejen designové, ale i praktické a trvanlivé. Kamenné obklady můžete použít pro Váš krb, stěnu, v koupelně i v kuchyni. Udělejte Váš prostor originálním! Kamennými obklady můžete obložit celé stěny či podlahy nebo jen použít pásek pro ozvláštnění ...
Kámen pro dlažbu, kamenná dlažba, přírodní kámen prodej - Travertin špachtlovaný
Zabýváme se prodejem kamene pro dlažbu, kamenných dlažeb a přírodního kamene. Aktuálně máme akci na Travertin špachtlovaný. Travertin špachtlovaný má broušený povrch. Použití je vhodné na obklady i jako dlažba v interiéru. Nabízíme široký sortiment kamenných dlažeb pravidelných nebo-li formátovaných a rovněž nepravidelných nebo-li ...
Cihlové zdící systémy -široký výběr zdicího materiálu a stavebnin
Stavebniny Andrla, s.r.o. nabízí široký výběr v Opavě a okolí zdicího materiálu a stavebnin, mezi kterým naleznete také cihly a cihlové zdicí systémy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Kompletní sortiment sypkých stavebních materiálu - kvalitní štěrk a písek na jednom místě
Firma LOSERT spol. s. r. o. se v Opavě zabývá prodejem kompletního sortimentu sypkých stavebních materiálů, mezi který se řadí hlavně štěrk a písek.
Stavebniny, dlažba, tvárnice Kladno -  kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace
Chystáte se stavět rodinný dům, chatu nebo jinou soukromou, či veřejnou stavbu? Pak určitě víte, jak je důležité nepodcenit správný výběr stavebního materiálu.
Mozaiková dekorativní omítka pro vnější i vnitřní použití
Zvažujete proměnu vaší fasády nebo interiéru? Firma DAREK v Šumperku pro vás má jednoduché řešení v podobě mozaikové dekorativní omítky, která vám umožní barevné provedení dle vašich představ.
Maltová směs Malmix - namíchaná malta ke zdění a omítání Praha - řešení jménem Malmix!
Zdržuje Vás nutnost míchání malty na stavbě? Malmix je maltová směs, namíchaná malta vhodná ke zdění a omítání savých materiálů, jako například cihly, cihelné bloky, plynosilikátové tvárnice.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Stavební materiál pro kvalitní dům - stavebniny Kladno - velký výběr stavebních materiálů
Potřebujete stavební materiál a nevíte, na koho se obrátit? Plánujete začít se stavbou domu?
Kamenný koberec - praktický do interiéru i pro venkovní plochy
Pokud jste ještě neslyšeli o kamenném koberci, tak firma DAREK vám jej představí. Jde o novinku v oblasti stavebnin a velmi odolný a trvanlivý materiál praktický do interiéru i pro venkovní plochy.
Stavební materiál – cihlové systémy, zámková dlažba, maltová směs
Stavební firma Andrla, s.r.o., nabízí veškerý stavební materiál je zámková dlažba, maltová směs a cihlové systémy v Opavě a okolí.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Dolur – stavebniny Přelouč, Pardubice, Heřmanův Městec
Firma Dolur – stavebniny se zabývá prodejem stavebního materiálu, nabízí dopravu stavebního materiálu, montáž, kalkulaci a poradenství. Pro své zákazníky z Pardubic, Přelouče, Heřmanova Městce a okolí má naše firma Dolur – stavebniny připravený velký výběr stavebních izolací, stavebních sádrokartonů, lepenky, cementů, suchých maltových směsí a ...
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Kamenný koberec je ideální pro obnovu venkovní i vnitřní podlahy
Pokud jste se rozhodli o obnovu venkovní nebo vnitřní podlahy, tak firma DAREK vám nabízí novinku v podobě kamenného koberce, který je ideální pro obnovu starších povrchů - zámkové dlažby nebo betonu.
Stavebniny pro malou nebo velkou stavbu DOLUR
Nabízíme stavební materiály tuzemského i zahraničního původu jak pro malou, tak pro velkou stavbu.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Dolur – velký výběr stavebních materiálů v Pardubicích
Společnost Dolur nabízí svým zákazníkům nejen z okolí Pardubic velký výběr stavebních materiálů.
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Anhydridové podlahy Jindřichův Hradec – moderní samonivelační směs
Anhydridové podlahy jsou moderní samonivelační směsí. Tento stavební materiál naleznete v Jindřichově Hradci. Tento materiál obsahuje vodu, plastifikační přísady, písek a síran vápenatý. Slouží pod nášlapnou vrstvu, nebo jako samotná podlaha. Velmi krátce tuhne a je vhodný i pro instalaci podlahového topení, protože jím prostupuje teplo. Po ...
HB beton, s.r.o.