Interiérové a exteriérové fasádní barvy, laky, lazury a nátěrové hmoty, ale také syntetické barvy, speciální barvy na dřevo, kov, beton, střechy nebo univerzální vodou ředitelné barvy Vám budou namíchány v odstínu podle vzorníku nebo podle Vašeho přání včetně možnosti zakoupení doplňkového sortimentu malířských potřeb.

Malíř - natěrač, malování interiéru, realizace malby a nátěrů
Odborník na veškeré malířské práce jako je vymalování bytů, domů, kanceláří, interiérů, obchodních domů, nátěry fasád, natěračské práce provádí kvalitní Stavební firma Makovický.
Sportovní léto s laky PALLMANN-   od 1. 6. do 31. 8. 2017
V období od 1.6 do 31. 8. 2017 probíhá mimořádná akční sleva ve výši 10% na sportovní systémy PALLMANN na vodní bázi (laky, tmely, lajnovací barvy, ošetřovací protiskluzný prostředek).
PALL-X 96 - 10% porce laku navíc -  nejprodávanější parketový lak - AKCE od 1. 6. do 31. 7. 2017
Akční balení PALL-X 96 zakoupíte u našich smluvních prodejců parketových laků a to v období od 1. 6. do 31. 7. 2017.
Telkyd S 200 k nátěrům ocelových předmětů
Kvalitní nátěry Telkyd S 200 v široké škále odstínů včetně odstínů RAL - Mana- barvy s.r.o Pardubice
Velkoobchod barev Pardubice – Mana – barvy
Společnost Mana barvy s.r.o. Pardubice nabízí velkoobchodní prodej barev s velkou škálu barevných odstínů.
Nátěry fasád, střech, domů kvalitní práce za výhodnou cenu
Nátěry fasád, domů, střech, malování bytů, domů, obchodů, interiérů, míchání barev to vše nabízí v oblasti Třebíče firma Stavební firma Michal Makovický.
Míchací centrum fasádních barev a omítek QUICK MIX
Nechte si namíchat ten nejskvělejší vámi vybraný odstín barev - STAVEXA - stavebniny, spol. s r.o. Nymburk
Jednošichtovky – Jednovrstvé barvy na kov
Nanášejte barvy přímo na kovový podklad – jednošichtovky jednovrstvé barvy na kov - Synpo Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Terasový olej PALLMANN OUTDOOR-OIL -  do každého počasí za akční cenu!
Představujeme Vám novinku - terasový impregnační olej OUTDOOR-OIL. Tento olej se vyznačuje mimořádnou odolností proti povětrnostním vlivům, UV záření, fyzickému a chemickému zatížení.
Ochranné prostředky na dřevo - impregnace, lazury, oleje, ochrana dřeva
Ochrana dřeva v exteriéru je důležitá, proto je nutné používat ochranné prostředky na dřevo. U firmy WB Lacke CZ Zlín pořídíte impregnace, lazury, oleje na dřevo zn. ADLER.
Zásuvkové systémy, výsuvky Hradec, Nový Bydžov, Chlumec, Nechanice
Zásuvkový systému a výsuvky u nás nakoupíte snadno a rychle. Specializujeme se na prodej nábytkového a stavebního kování, truhlářských potřeb, spojovací a upevňovací techniky, nářadí a nástrojů, lepidel a výrobků stavební chemie, svítidel a mnoho dalšího. Najdete u nás nábytkové, stavební kování i truhlářské potřeby. Potřebujete kvalitní ...
Lazury na dřevo- pro ochranu dřeva před stárnutím a nepříznivým počasím
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě. V sortimentu nabízíme také lazury na dřevo, které chrání dřevo před stárnutím a nepříznivým počasím.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Míchací centrum fasádních barev a omítek Quick Mix, siloxany, silikony, akryl
V našich stavebninách pro Vás máme k dipozici míchací centrum fasádních barev a omítek Quick Mix, namícháme Vám siloxany, silikony i akryl.
Syntetické emaily, vrchní nátěrové hmoty, výroba a prodej
Syntetické emaily, s použitím jako vysoce odolné vrchní nátěrové vrstvy, můžete zakoupit přímo od výrobce FBT COLOR s.r.o., se sídlem v okrese Most.
Ochrana proti korozi - ochranné nátěrové systémy PPG SIGMA
antikorozní systémy, nátěrové hmoty, PPG SIGMA, 18 000 odstínů tónovače, dílenské welding nátěry pro konstrukce a průmysl, Prime, Guard, AquaCover
Sigma nátěry proti rezivění, dílenské welding nátěry
ochrana proti korozi, antikorozní systémy, nátěry pro průmysl, Sigma PPG, certifikace ISO 9001, nátěrové hmoty, SigmaWeld, 18 000 odstínů
Průmyslová výroba a konstrukce, antikorozní systémy
Ochranné prostředky proti korozi, antikorozní nátěrové hmoty, PPG SIGMA, produkty s vysokou odolností proti rezivění, 18 000 různých odstínů
Velkoobchodní prodej pro truhláře se vzorkovou prodejnou, katalog zdarma
Společnost Okentěs, spol. s.r.o. se specializuje na velkoobchodní prodej pro truhláře, vzorkovou prodejnu můžete navštívit v Brně na ulici Kulkova, kde navíc získáte katalog zdarma.
Prodej malířských barev Tábor
RÁJ BAREV Tábor - prodej malířských barev a laků. V prodejně naleznete veškerý sortiment od většiny tuzemských dodavatelů. Otevřeno je i v sobotu 9 - 12 hod.
Míchání fasádních barev Tábor
Míchání fasádních barev v Táboře zajišťuje prodejna barev a laků RÁJ BAREV. Na zakázku Vám namíchají Vámi požadovanou fasádní barvu.
Průmyslové barvy - Akrylmetal od českého výrobce
Akrylmetal od společnosti Synpo se vyznačuje jedinečnými přilnavými vlastnostmi zejména při péči o plasty.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Hobby market-potřeby pro malíře, obkladače, podlaháře, elektrikáře
Prodejna PRO-DOMA Tvarožná je Hobby market pro řemeslníky v regionu Brno a okolí. V sortimentu jsou stavebniny a potřeby pro malíře, obkladače, podlaháře, elektrikáře.
Práškové barvy i nátěry - Jičín
Bez kvalitního nátěru se v dnešní době obejde jen málokterý výrobek. Kde ale sehnat kvalitní barvy, které vydrží dlouho a nebudou se zbytečně odírat? Řešením je společnost Povrchové úpravy Pecka. Už více než 20 let nabízíme rozmanité práškové barvy i nejrůznější nátěry. Za tu dobu jsme získali stovky spokojených klientů, kteří se k nám rádi vrací. ...
Prodej fasádních barev Tábor
Táborský obchod RÁJ BAREV, který se zabývá prodejem kvalitních barev a laků nabízí i prodej i míchání fasádních barev. RÁJ BAREV je maloobchodním i velkoobchodním prodejcem barev a laků.
Omývatelné barvy, míchání barev - vysoce omyvatelné interiérové barvy značky HET
Specializovaná prodejna s možností míchání barev, KMB barvy, s.r.o. pro okolí Ostrava, Karviná a Frýdek Místek, má novinku na trhu - vysoce omyvatelnou interiérovou barvu značky HET.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty