Interiérové a exteriérové fasádní barvy, laky, lazury a nátěrové hmoty, ale také syntetické barvy, speciální barvy na dřevo, kov, beton, střechy nebo univerzální vodou ředitelné barvy Vám budou namíchány v odstínu podle vzorníku nebo podle Vašeho přání včetně možnosti zakoupení doplňkového sortimentu malířských potřeb.

Míchání barev na míru, fasádní nátěry, stavebniny Bořetice
Míchání barev na míru, vysokou kvalitu barev a široký výběr odstínů vám zajistí firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
BOCHEMIT Opti F+ – ochrana konstrukčního řeziva proti biotickým škůdcům
Zaručte Vašemu konstrukčnímu řezivu ochranu proti biotickým škůdcům za pomocí přípravku BOCHEMIT Opti F+ od společnosti Bochemie a.s. se sídlem v Bohumíně.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Míchání průmyslových barev - vysoká kvalita, tónování specifického odstínu na přání
Průmyslové barvy ve vysoké kvalitě Vám namíchá firma SILESIA COLOR s působností v Ostravě a Frýdku-Místku. Barvy tónujeme na přání v požadovaném odstínu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Barvy a značkovací spreje na dřevo i kov – kvalitní značky Colorlak, Cosmoslak a Macota
Nátěrové hmoty, barvy na dřevo i kov Colorlak, barevné a značkovací spreje značek Cosmoslak a Macota má ve svém bohatém sortimentu společnost Spojovací materiály - Obchod Zimmermann nejen ve Zlíně.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Přípravky BOCHEMIT vám zaručí profesionální a dlouhodobou ochranu dřeva proti houbám, hmyzu i plísním
Vsaďte na přípravky BOCHEMIT, díky kterým dlouhodobě a spolehlivě ochráníte dřevo v interiéru i exteriéru proti hmyzu, houbám i plísním! Používejte přípravky vyráběné v Bochemii Bohumín.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Ochrana podlah před poškrábáním a nečistotami – odolné a protiskluzové laky pro každou oblast použití
Ochranu podlah před nečistotami a poškrábáním formou protiskluzových laků, které jsou odolné nejen proti chemickým látkám, prodává společnost floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Zakázková výroba barev Pardubice -  pro různé druhy podkladových materiálů
Výroba barev na zakázku a s tím spojené hodnocení nátěrových hmot a jejich systémů v našich akreditovaných laboratořích.
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Barvy na kov i na dřevo Roko, interiérové nátěry včetně namíchání přesného odstínu
Barvy na kov i na dřevo, interiérové nátěry Roko i Remmers prodává společnost Král – barvy s.r.o. z Hranic. Nabízíme namíchání přesného odstínu barvy dle Vašich přání a představ.
Král - barvy, s.r.o.
Olejová lázeň – čištění a ošetřování olejovaného dřeva a korku
Šetrnou a účinnou metodu čištění a ošetřování-doolejování olejovaného dřeva a korku Vám zajistí ošetřovací voskový olej euku refresh z produktové řady Eukula od společnosti floorcolor servis s.r.o..
Interiérové, malířské barvy Primalex včetně namíchání vybraného odstínu
Na prodejně firmy Král - barvy, s.r.o. Hranice pořídíte výhodně interiérové a malířské barvy Primalex. Zajistíme namíchání Vámi vybraného odstínu.
Král - barvy, s.r.o.
Interiérové a fasádní barvy - míchání barev ze 180 odstínů
Naše firma Stavebniny Andrla, s.r.o., nabízí interierové a fasádní barvy. Také poskytujeme míchání barev ze 180 odstínů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Prodej interiérových barev značky HET - nové odstíny a široký výběr
DROGERIE Petr Poruba v Rožnově pod Radhoštěm je prodejna s dlouholetou tradicí, která nabízí široký sortiment odstínů barev značky HET. V sortimentu naleznete velký výběr interiérových barev.
DROGERIE Petr Poruba
Prodej barev značky Primalex - betonové stěrky, interiérové, fasádní nátěry
Na prodejně barev Král v Hranicích naleznete široký sortiment interiérových barev, betonových stěrek a fasádních nátěrů ověřené značky Primalex. My barvám rozumíme.
Král - barvy, s.r.o.
Univerzální barvy na dřevo i kov - pro ošetření dřeva a kovu v interiéru i exteriéru
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě Vám přináší jednu barvu na vše. Jedná se o barvu Univerzál, která je vhodná na dřevo i kov v interiéru i exteriéru.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Barevný ráj Unno – tónovací centrum, míchání fasádních, interiérových barev
V Barevném ráji Unno v Šumperku najdete malířskou barvu podle Vašich představ. V tónovacím centru Vám namícháme fasádní i interiérovou barvu přesně takového odstínu, jaký si budete přát.
Unno universal s.r.o
Bilá malířská barva Jupol s vysokou krycí schopností, která je vhodná na vnitřní omítky
Prvotřídní barvu na vnitřní omítky prodává v okolí Opavy, Krnova firma DUMAG barvy s.r.o. Přijďte si k nám pro malířskou barvu JUPOL s vysokou krycí schopností a bělostí.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Prodej stavební chemie na zateplení domů a budov – malty, omítkoviny, lepidla
Stavební chemie na zateplení domů a budov prodává firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic, divize Arsanit. Malty, omítkoviny, lepidla a další sortiment dodáváme v Praze, Brně a po celé České republice.
Kvalitní lakování nábytku na míru - lamina, kuchyňských a nábytkových dílů
Kvalitní lakování nábytku na míru v Brně provádí Autolakovna BOSS. Nalakují všechny povrchy - lamino, kuchyňské a nábytkové díly, plasty, sklo a další.
Autolakovna BOSS Dušan Sedláček
Velkoobchod nátěrových hmot Olomouc, průmyslové barvy, fasádní barvy, malířské barvy, na dřevo
nabízíme velký výběr sortimentu nátěrových hmot, omítek, fasádních barev, tónovaných nátěrových hmot, malířských a řemeslných potřeb.
Sedlácká barva s fermeží a olejem - extrémně penetrující krycí barva na dřevo pro laiky i profesionály
Na prodejně DUMAG barvy s.r.o. v Opavě Vám jako specializovaná prodejna barev a laků představujeme Sedláckou barvu na dřevo 3v1 na bázi uretanizované fermeže s olejem pro zvláště namáhané dřevo.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Specializovaný prodej barev Žďár nad Sázavou, fasádní omítky, ochranné  nátěry na dřevo i kov
Ve Žďáru nad Sázavou naleznete specializovaný prodej barev a široký sortiment nátěrových hmot od renomovaných výrobců z tuzemska i ze zahraničí.
Bílá protiplísňová barva Jupol na plísně a řasy - barva vhodná do kuchyní, jídelen, koupelen a jiných sanitárních prostor
Široký výběr barev a laků naleznete u firmy DUMAG barvy s.r.o sídlící v Opavě. Máme pro Vás odolnou malířskou barvu JUPOL CITRO proti plísním či otěru, vhodnou do jakéhokoliv interiéru.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Eshop, prodej dekorativních stěrek do interiéru - luxusní barvy a omítky z Itálie
Společnost Finpaints s.r.o. Kroměříž má výhradní zastoupení pro Českou republiku i Slovensko na prodej dekorativních stěrek do interiéru. jde o luxusní barvy a omítky Rivedil z Itálie.
Míchání interierových i fasádních barev na počkání - tónovací centrum
ABC barvy s.r.o. je firma z Opavy, která se zaměřuje na kompletní sortiment malířských potřeb a nabízí Vám míchání fasádních i interierových barev na počkání ve svém tónovacím centru.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet