Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Pronájem skladovacích prostor, skladů, hal a kanceláří, Praha a Středočeský kraj
A.ZADÁK - STAV., spol. s r.o., společnost zajišťující dlouhodobé pronájmy skladů, obchodních, kancelářských prostorů i výrobních hal. Zajistíme prostory k pronájmu v Praze i Středočeském kraji.
Služby bytového družstva, správa a údržba družstevních bytů, pronájem Mladá Boleslav
Stavební bytové družstvo Mladá Boleslav se zabývá družstevním vlastnictvím domů, bytů či objektů s nebytovými prostorami. Naší hlavní činností je správa, provoz bytů a jejich údržba a opravy.
Realitní služby ve Zlínském kraji - férová realitní kancelář
Společnost G2 Reality s.r.o. Zlín poskytuje realitní služby v regionu Zlínský kraj, pomůžeme Vám s prodejem i nákupem nemovitosti. Jsme férová realitní kancelář.
Kancelářský komplex - pronájem volné kanceláře, kancelářských prostor
Sháníte-li pronájem volné kanceláře pro vaše pracovní jednání v okolí Olomouce, tak je pro vás jako stvořená budova AB CENTRUM, která poskytuje pronájem volných kancelářských a nebytových prostor.
Sklady, skladovací prostory, klimatizované kanceláře, pronájem Praha
Sklady, vytápěné skladovací prostory s rampami, klimatizované kanceláře v administrativní budově, zabezpečené prostory se strategickou polohou nabízí v Praze k pronájmu společnost JUBEL spol. s r.o.
JUBEL, s.r.o.
Pronájem kanceláří - Nová Karolína Park Ostrava – representativní místo pro vaši firmu
Hledáte representativní prostory pro Vaši firmu v Ostravě? Česká developerská společnost PASSERINVEST GROUP nabízí pronájem kanceláří v dopravně dobré dostupnosti projektu Nová Karolína Park.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Pronájem skladů, čistých a volných skladových prostor, Temelín
Pronájem skladů a hal, čistých, volných, zabezpečených a dostupných skladových prostor pro uskladnění objemných či drobných věcí v obci Temelín, okres České Budějovice.
Prodej, koupě, pronájem bytů a domů v Opavě a okolí - vše zajistí naše spolehlivá realitní kancelář
1. opavská realitka s.r.o. je spolehlivou a oblíbenou realitní kanceláři v Opavě, která se skvělé postará o prodej, koupi i pronájem Vaší nemovitosti.
Prodej koupě pronájem realit nemovitosti byty pozemky domy reality Liberec Jablonec.
Zajímavé nabídky domů, bytů či chalup od naší realitní kanceláře RELIA s.r.o. Liberec
RELIA s.r.o. Realitní kancelář v centru Liberce
CONSULT VK Litomyšl – váš spolehlivý partner v nemovitostech
Zákazníkům zajišťujeme komplexní servis spojený s nemovitostmi. Kromě realitních služeb odhadujeme nemovitosti, provádíme znalecké posudky, vykupujeme nemovitosti a mnoho dalších.
Pronájem nebytových prostor, hala 300 m2 - vhodné jako skladové, výrobní prostory
Společnost KLAS, opravárensko výrobní družstvo Kroměříž poskytne pronájem nebytových prostor. K dispozici je hala 300 m2, která může mít využití jako skladové, výrobní prostory.
Pronájem skladovacích hal, prostor s péčí o vaše zboží
Pokud hledáte volné a čisté skladovací prostory, pro uložení vašeho zboží, pak se obraťte na firmu Janků trade v Bruntále, která vám poskytne pronájem skladovacích hal včetně manipulačních služeb.
Prodej průmyslového areálu v Kravařích
Naxos Ostrava a.s. specializující se na prodej a pronájem nemovitostí, vyhlašuje prodej průmyslového areálu na pozemcích o velikosti 30.638 m, který se nachází na ulici Bolatická 39 v Kravařích.
Technická správa budov, nemovitostí - havarijní služby, údržba, ostraha budov
Společnost BAVA servis působí v oblasti technické správy budov, nemovitostí v regionu Uherské Hradiště i Opava - zajistí revizní, havarijní služby, údržbu i ostrahu budov.
BAVA servis s.r.o.
Provádíme odhady nemovitostí – zajišťujeme oceňování nemovitostí
Spolehlivé odhady nemovitostí pro všechny co ho potřebují, zajišťujeme oceňování nemovitostí pro organizace a právnické osoby, které nemají své smluvní znalce - CONSULT VK Litomyšl, s.r.o.
Správa a údržba domů v Opavě včetně vedení účetnictví - komplexní služby v oboru správy nemovitostí
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Zajistíme také vedení účetnictví a komplexní služby v tomto oboru.
Pronájem, prodej a koupě nemovitostí Litomyšl
Nabízíme služby realitní certifikované kanceláře, vše vyřídíme za vás - Consult VK Litomyšl
Realitní kancelář – Consult VK Litomyšl
Realitní kancelář Consult VK v Litomyšli Vám ráda poskytne svoje zkušenosti s prodejem a nabídkou nemovitostí v pardubickém kraji
Spolehlivá realitní kancelář Opava - dobré reference, recenze
Spolehlivá společnost AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Vám nejenom spolehlivě pomůže při koupi či pronájmu bytu, ale má také dobré reference a spousty spokojených zákazníků.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Volné moderní kanceláře k pronájmu v Olomouci
Pokud hledáte volné kancelářské prostory k pronájmu, pak je pro vás budova AB CENTRUM v Olomouci skvělým řešením.
Kontrola plateb nájemného a služeb Praha - uzavírání smluv až po vybírání nájemného
Se správou nemovitostí bývá často spojena také spousta práce, problémů a starostí. Se službami společnosti ANESO se však o nic starat nemusíte.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa a údržba bytových a družstevních domů Opava
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů, nebytových prostor a nemovitosti. Nabízí poradenství v oboru a pronájem bytových i nebytových prostor v Opavě, Vítkově a Hlučíně.
Technická správa budov Praha - kompletní servis pro správu nemovitostí a majetku
O kompletní technickou správu budov se v Praze za Vás stará firma ANESO s. r. o.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Realitka s dobrými referencemi - pronájem bytů a prodej domů
Spolehlivá realitka v Opavě - AVAPO - realitní kancelář s.r.o. má dobré reference v realitním oboru a vždy poskytne pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Správa domovního a bytového fondu Praha 6 - dlouholetá praxe v oboru
Obchodní společnost ANESO, s.r.o. se již mnoho let specializuje a má bohaté zkušenosti v oboru Správa domovního a bytového fondu na Praze 6.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6