Reality jsou služby v oblasti prodeje, pronájmu a koupi nemovitostí jako rodinné domy, byty, pozemky, chaty a chalupy, komerční prostory, garáže a další,které vám zprostředkují realitní kanceláře, realitní makléři a také soukromé osoby, firmy, bytová družstva či developeři. Do oblasti realit patří i dražby nemovitostí.

Pronájem kanceláří, obchodních a komerčních prostor, Coworkingové centrum Liberec
Pronájem obchodních, komerčních, nebytových, kancelářských prostor, školicích a jednacích sálů, coworkingových prostor či virtuálního sídla firmy ve městě Liberec.
Správa nemovitostí bytů, bytových družstev a společenství vlastníků jednotek
Kvalitní služby v oblasti bydlení, správy bytů, bytových družstev a společenství vlastníků jednotek zajišťuje společnost Jiří Drašar, a.s. v Třebíči. Našim klientům nabízíme komplexní servis.
CONSULT VK - realitní kancelář Choceň, Polička, Litomyšl
Nabízíme Vám profesionální přístup a jsme jediná certifikovaná realitní kancelář Asociací Realitních kanceláři v České Republice v regionu.
SVJ, společenství vlastníků jednotek, zajišťování správy domu a pozemku - komplexní servis
SVJ, společenství vlastníků jednotek, zajišťování správy domu a pozemku zajišťuje firma Jiří Drašar, a.s. v Třebíči na Vysočině. Poskytujeme komplexní servis.
Kompletní správa nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek
Kompletní správa nemovitostí pro společenství vlastníků jednotek, technické, ekonomické a právní záležitosti pro Vás zajistí firma Jiří Drašar, a.s. v Brně.
Správa nemovitostí - služby správce nemovitostí, údržba a opravy bytového fondu
Správu nemovitostí, služby, údržbu a opravy bytového fondu spolehlivě zajistí firma Jiří Drašar, a.s. v Brně. S námi budete mít přehled a pořádek ve správě domu.
Pronájem kanceláří a nebytových prostor v Olomouci
Hledáte pronájem kanceláří nebo nebytových prostor v Olomouci, které mají výbornou polohu a dostupnost z hlediska komunikačního napojení? Budova AB CENTRUM je ideální volbou.
Samostatná lékařská ordinace s čekárnou - exkluzivní pronájem volných prostor pro lékaře
Pokud hledáte samostatnou lékařskou ordinaci s čekárnou, pak určitě nepřehlédněte exkluzivní nabídku volných prostor pro lékaře v budově AB CENTRUM v Olomouci.
Správa a údržba objektů po celé České republice - o vše se postaráme za Vás
ATALIAN CZ s.r.o. je společnost poskytující komplexní služby v oblasti správy a údržby budov. Vy si nás najmete a my se o vše postaráme, máte tak čas soustředit se pouze na svoji činnost.
Správa a údržba nemovitostí Prachatice, služby vlastníkům a nájemníkům nemovitostí
Zajištění běžné údržby, menších i větších oprav a udržování správcovské činnosti v objektech vykonává Městská správa domů a bytů s.r.o. v Prachaticích.
Správa nemovitostí - služby pro správu nemovitostí, služby vlastníkům i nájemcům bytů
Vedení správy nemovitostí - služby pro správu nemovitostí, služby vlastníkům i nájemcům bytů, bytových jednotek v oblasti bydlení spolehlivě zajišťuje firma Jiří Drašar, a.s. v Jihlavě.
Správce nemovitostí SVJ, společenství vlastníků a bytových družstev Brno
Kompletní správce nemovitostí SVJ, statutární zástupce SVJ, společenství vlastníků a bytových družstev jedině od firmy Jiří Drašar, a.s. v Brně.
Bytové družstvo - převody do vlastnictví, správa domů a bytů
Rozvoj, stavební bytové družstvo Opava se zabývá správou domů, bytů a převodem do vlastnictví.
Dlouhodobý pronájem nebytových prostor, kanceláří, dílen a skladů
Dlouhodobý pronájem nebytových prostor, kanceláří, dílen a skladů v okolí Opavy poskytuje Rozvoj, stavební a bytové družstvo.
Realitní kancelář, prodej i pronájem nemovitostí, rodinné domy, byty, pozemky Břeclav
Realitní kancelář vše potřebné pro prodej i pronájem nemovitostí, rodinné domy, byty, pozemky, komerční objekty od firmy ESKO-MAX s.r.o. v Břeclavi - realitní služby na profesionální úrovni.
Realitní kancelář zajistí komplexní servis při prodeji a koupi nemovitosti v Jihočeském kraji
Prodej, koupi a pronájem nemovitostí, tržní odhad nemovitosti, zpracování daňového přiznání, pomoc v případě exekuce nebo vyřízení povolení ke stavbě zajistí realitní kancelář RK CESTA z Písku.
Prodej rodinné montované domy za cenu bytu, stavební parcely v lokalitě Holešov-Dobrotice
Vužijte možnost mít v lokalitě Holešov-Dobrotice dům s pozemkem za cenu bytu. Rodinné montované domy a stavební parcely zde prodá firma RD-domy, výhradní dodavatel firmy RD Rýmařov pro Zlínský kraj.
Správa a údržba bytů, domů i nebytových prostor
Správu, udržbu bytů, domů a nebytových prostor zajišťuje v Opavě Rozvoj, stavební bytové družstvo.
Pronájem výrobních prostor Praha západ - výrobní a skladové prostory s kanceláří a soc. zařízením
První jílovská a.s. nabízí k pronájmu na Praze západ výrobní a skladové prostory o rozměrech 565 m2. Prostory jsou ihned volné k pronájmu a nacházejí se 10 km od dálničního pražského okruhu.
Správa a údržba nemovitostí pro bytová družstva, SVJ a vlastníky nemovitostí a činžovních domů
Kompletní správu a údržbu nemovitostí zajistí firma Domovní Servis z Katovic v okrese Strakonice pro bytová družstva, společenství vlastníků jednotek či vlastníků nemovitostí a činžovních domů.
Správa nemovitostí, jejich prodej a pronájem Praha - každý klient je pro nás ten nejdůležitější
Sháníte specialistu z oblasti správa nemovitostí, prodej nemovitostí nebo „jen“ pro pronájem nemovitostí?
Odhady a správa nemovitostí
Realitní kancelář REALIT ve Frýdku-Místku vám zajistí nejen odhady nemovitostí, ale také jejich správu.
Realitní kancelář REALIT Ing. Leo Zubek
Rodinné domy a další nemovitosti k prodeji, realitní kancelář Břeclav
Rodinné domy a další nemovitosti k prodeji či pronájmu - byty, chaty, pozemky, garáže, služby realitní kanceláře od firmy ESKO-MAX s.r.o. v Břeclavi.
Správa nemovitostí Praha - služba, která vám ušetří spoustu práce i starostí
Správa nemovitostí s sebou nese spoustu práce a mnohdy i problémů a starostí. S tím si však nemusíte lámat hlavu - v naší společnosti A.K.F.
Prestižní kancelářské prostory, pronájem moderních kanceláří
Pokud hledáte prestižní kancelářské prostory pro podnikatelské aktivity, které jsou na atraktivním a dostupném místě, tak je pro vás tou správnou volbou renomovaná budova AB CENTRUM v Olomouci.