Potřebujete vhodné nářadí pro domácí či profesionální využití? Vyberte si z pestré nabídky nářadí ruční, elektrické i pneumatické vhodné pro domácí kutilství, zahradu, stavebnictví, strojírenství, autoopravny i elektro. V nabídce najdete široký sortiment jako kolečka, lopaty, kleště, kladiva, šroubováky, ale také vrtačky, pily, brusky a další.

Demoliční elektrické kladivo 25-30 kg 75J – vyšší výkon, nižší vibrace
Bourání betonu s demoličním elektrickým kladivem 25-30 kg 75J o vyšším výkonu a s menšími vibracemi je rychlé a efektivní. Nyní v nabídce společnosti PROFI-TECHNIK s.r.o. z Liberce.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Profesionální nářadí značky REMS - vrtačky, kamerové endoskopy a přístroje k čištění trubek
Společnost REMS Česká republika s.r.o. je dodavatelem profesionálního nářadí, mezi širokou škálou produktů najdete nářadí pro vrtání, řezání, montáž a mnoho dalšího.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Úhlové brusky a AKU vrtačky, které v sobě skrývají sílu, spolehlivost i bezpečnost
Přijďte si pro brusky a AKU vrtačky do elektroservisu KRES spol. s r.o., který nabízí vybavení do dílen v podobě profesionálního nářadí ověřených značek i pro zákazníky z okolí Jeseníku a Šumperku.
KRES spol. s r.o. servis elektronářadí, čerpadel, motorů
Elektronický lokátor nářadí a vybavení TICK™ - s integrovanou lokalizací
Elektronický lokátor TICK™ s integrovanou lokalizací na Milwaukee® nářadí a jiné vybavení zakoupíte u firmy KVP Servis s.r.o. z Opavy, která dodává kvalitní nářadí i v Krnově a okolí.
KVP servis s.r.o.
Nezbytné potřeby pro montáž parapetů - čistící PUR pěny, odlamovací nože, akryl a pásky
Společnost iPARAPETY s.r.o. z Brna zajišťuje realizaci venkovních a vnitřních parapetů včetně prodeje nezbytných montážních potřeb, jako jsou zednické vodováhy, odlamovací nože, PUR a expanzní pěny.
iPARAPETY s.r.o.
Ruční a elektrické nářadí, centrály, čerpadla a spojovací materiál - prodej
Různý železářský sortiment dodává v okolí Prostějova, Přerova firma Řemeslo a zahrada se Smržic. Skladem máme ruční, elektrické nářadí, centrály, čerpadla, myčky, svářečky a spojovací materiál.
Vítězslav Šoustal Řemeslo a zahrada
Servis a opravy pilových pásů, pilnic pro truhlárny, stolárny, nábytkáře
Pro pily, truhlárny, stolárny, nábytkáře i průmyslové a stavební firmy zajistíme servis a opravy pilových pásů a pilnic - jsme firma Zdeněk Kuchař nástrojářství se sídlem v Holešově u Kroměříže.
Zdeněk Kuchař nástrojářství, s.r.o.
Elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci a demagnetizéry - eshop, prodej
Firma VABEX Vizovice-Zlín dodává do kovoobráběcích dílen magnetické upínače - elektromagnety, magnety pro upínání, frézování, manipulaci s břemeny i demagnetizéry. Provozujeme eshop.
VABEX s.r.o. Vybavení kovoobráběcích dílen Zlín
Elektrické nářadí pro profesionální i domácí využití - eshop Schachermayer
Široký sortiment kvalitního elektrického nářadí od prověřených výrobců z eshopu společnosti Schachermayer spol. s r.o. z Hostivic ocení profesionálové i kutilové.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Prodej i zapůjčení stavebních strojů, mechanizace nebo lešení od Vorlický Stavební stroje Praha
Společnost Vorlický Stavební stroje Praha nabízí prodej a půjčovnu a servis stavebních strojů a další stavební mechanizace, nářadí a lešení.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Široká nabídka profesionálního nářadí a stavební mechanizace k zapůjčení od PROFI-TECHNIK s.r.o.
Společnost PROFI-TECHNIK s.r.o. z Liberce nabízí kromě prodeje i možnost zapůjčení kvalitního a profesionální nářadí a stavební mechanizace.
PROFI-TECHNIK s.r.o. Prodejna a půjčovna nářadí Liberec
Účinné profesionální invertorové svářečky– svařujte nízkonákladově a na jednom stroji
Společnost Svar Ostrava nabízí multifunkční svářečku v trojkombinaci MIG/MAG, TIG, MMA. Stroj, který je vhodný pro více druhů materiálů, je vysoce účinný, přestože jeho provoz je nízkonákladový.
SVAR Ostrava
Broušení a opravy řetězů – kompletní servis u motorových a aku pil značky Stihl
Bohatý sortiment motorových a aku pil značky Stihl včetně náhradních dílů má společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce, která zajišťuje broušení, opravy řetězů a další servisní služby.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Prodej, záruční i pozáruční servis vrtaček, brusek, šroubováků a dalšího elektrického i AKU nářadí
Prodejem, záručním a pozáručním servisem elektrického i AKU nářadí, jako jsou šroubováky, vrtačky, brusky značek Flex, DeWalt, Hikoki (dříve Hitachi), se zabývá firma Lixus Technik s.r.o. v Ostravě.
Lixus Technik s.r.o.
Motorové pily a bohatý výběr vybavení pro les a zahradu – kvalitní technika značky Stihl
Motorové pily, křovinořezy, zahradní nůžky a další vybavení pro les a zahradu světoznámé značky Stihl má ve svém bohatém sortimentu společnost Wald & Garten s.r.o. - Šindelka z Olomouce.
Wald & Garten s.r.o. (Šindelka)
Servis a oprava profesionálního ručního nářadí značky Dewalt, Milwauke, Duss
Společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. z Ostravy, která působí na českém i slovenském trhu zajišťuje servis a opravy profesionálního ručního nářadí Dewalt, Milwauke, Duss i ostatních značek.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Záruční servis nářadí DeWALT – profesionální práce a opravy nejen pro oblast Opavy a Bruntálu
Záruční servis různého nářadí a sekaček profesionální značky DeWALT provádí nejen pro okolí Opavy a Bruntálu autorizovaný servis KRES DeWALT včetně zajištění dodávky náhradních dílů.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Řezání na profesionální úrovni s elektrickými, pneumatickými a akumulátorovými šavlovými pilami Rems
Profesionální řezání s výkonnými šavlovými pilami Rems. Elektrické, pneumatické a akumulátorové varianty pro různé materiály a aplikace."
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Elektrické ruční nářadí Protool, Festool - e-shop, servis, prodej
Specialistou na ruční elektrické nářadí značek Protool, Festool i jiných je firma H-FUCHS SERVIS, s.r.o. z Ostravy. Zabýváme se prodejem i na e-shopu a také odborným servisem.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Komplexní práce, záruční a pozáruční opravy – autorizovaný servis nářadí DeWALT
Autorizovaný servis nářadí a sekaček DeWALT, realizaci záručních i pozáručních oprav a s tím související komplexní práce zajišťuje pro celou Českou republiku společnost KRES DeWALT.
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Prodej a servis AKU vrtaček, brusek i šroubováků Milwaukee - eshop s širokým sortimentem nářadí
Prodej a servis AKU vrtaček, brusek, šroubováků a dalšího elektrického ručního nářadí značky Milwaukee najdete na eshopu společnosti Lixus Technik s.r.o., kde najdete široký sortiment produktů.
Lixus Technik s.r.o.
Elektrické a ruční nářadí DeWalt - prodej i záruční, pozáruční servis, náhradní díly
Krnovský elektroservis KRES spol. s r. o. prodává nářadí značky DeWalt se stoprocentní kvalitou včetně zajištění záručního i pozáručního servisu a originálních náhradních dílů!
KRES DeWALT Autorizovaný servis DeWALT
Prodej i servis elektrického i AKU nářadí značky Milwaukee - brusky, vrtačky, šroubováky
Společnost Lixus Technik s.r.o. z Ostravy se specializuje na maloobchodní i velkoobchodní prodej ručního elektrického i AKU nářadí značky Milwaukee a k nabízeným produktům poskytují záruční servis.
Lixus Technik s.r.o.
Distribuce, prodej obráběcích nástrojů SaraTools Sartorius - dílenské potřeby, měřící, upínací, frézovací, vrtací nástroje
Firma ŽABKA tools s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem nástrojů SaraTools Sartorius v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme dílenské potřeby a měřící, upínací, soustružnické, frézovací, vrtací nástroje.