Potřebujete vhodné nářadí pro domácí či profesionální využití? Vyberte si z pestré nabídky nářadí ruční, elektrické i pneumatické vhodné pro domácí kutilství, zahradu, stavebnictví, strojírenství, autoopravny i elektro. V nabídce najdete široký sortiment jako kolečka, lopaty, kleště, kladiva, šroubováky, ale také vrtačky, pily, brusky a další.

Bruska LÄGLER HUMMEL 149.900 Kč (bez DPH). -  LÄGLER dárek pod stromeček!
Bruska LÄGLER HUMMEL 149.900 Kč (bez DPH). - nabídka platí v období od 2. 10. do 30. 11. 2017 resp. do vyprodání akčních zásob!
Železářství za akční ceny ve vysoké kvalitě z velkoobchodu Schachermayer
Tradiční velkoobchod železářského zboží, společnost Schachermayer připravuje pro své zákazníky pravidelně akční nabídky napříč celým sortimentem.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí, stroje pro stavebnictví a opravárenství od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích.
IVK, s.r.o.
Klempířské stroje ohýbačky zakružovačky falcovací lisy Pardubice
Zabýváme se výrobou plechotvářecích strojů, zejména pro využití v klempířských, zámečnických a údržbářských dílnách a provozech - MOSTR Libor Brom Pardubice
Spolehlivý rotační laser Leica Rugby 55
Nabízíme rotační a křížové lasery Leica Rugby pro provádění nivelačních a vytyčovacích prací v interiérech budov i venku - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Spolehlivá revize elektrického zařízení a ručního nářadí
Elektro revize a revize elektrických zařízení, ručního nářadí provádí firma RUDOLF LANGER s.r.o. v Opavě. Své spolehlivé služby poskytuje s mnohaletými zkušenostmi v oboru.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Klempířské nářadí drápkovačky signovačky pásové pily Pardubice
Zabýváme se výrobou a prodejem klempířského nářadí, naši odborníci Vám poradí jaké je nejvhodnější nářadí pro Vaši práci.
Ruční profesionální nářadí, gola sada - prodej, eshop
Ruční nářadí představuje základ každé dílny. Sháníte-li kvalitní nářadí do své dílny a ještě nemáte gola sadu, tak na eeshopu společnosti PRONAR s.r.o. najdete ruční nářadí pro kutily i profesionály.
Ruční hladítko Enar TRO 1200 MG – výsledek vaší práce bude vidět
Ruční plovoucí hladítko s výkyvnou tyčí se zaoblenými konci se kterým vaši práci jemně doladíte - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Aku vrtačka s příklepem Metabo - lehká, malá, výkonná, kompaktní za akční cenu
Málou a kompaktní jednorychlostní příklepovou vrtačku si můžete za akční cenu zakoupit v prodejně firmy ToBig nářadí se sídlem v Opavě. Nadchna Vás svou lehkostí, výkonností i cenou.
Plovoucí vibrační lišta Enar QZH se čtyřtaktním motorem Honda
Využijte výhodnou nabídku plovoucích lišt určených k vibrování litého betonu na vodorovných plochách - Emkol - Ing. Josef Koukal Litomyšl
Zapůjčení, prodej i servis nářadí, lesní a zahradní techniky
Široký sortiment kvalitní zahradní techniky, prodej, dodávka servis motorových pil, křovinořezů, travních sekaček, zahradních traktorů jedině od Agroservis Holý.
Vrtací kladivo Metabo - výkonné, silné, praktické vrtání či sekání
ToBig nářadí je spolehlivá prodejna, která nabízí kvalitní nářadí značky Metabo pro kutili i profesionály. Vybrat si můžete z nové řady vrtacích kladiv Metabo, které jsou silné, výkonné a praktické.
Klempířské stroje nářadí střešní materiál ohýbačky Pardubice
Hlavní náplní firmy je výroba plechotvářecích strojů, zejména pro využití v klempířských, zámečnických a údržbářských dílnách a provozech
Ruční nářadí Gola pro kutily a profesionály, e-shop, prodej, okres Kolín
Hledáte kvalitní ruční nářadí, které je vhodné jak pro profesionální použití, tak pro domácí kutily? Obraťte se na společnost Gola nářadí s.r.o. - dodavatele nářadí značky Gola.
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí, servisní produkty, těsnění spojů, výstružníky a další naleznete u firmy Fabory CZ Holding s.r.o. ve Šlapanicích
Ramenová bruska lehčí konstrukce s elektrickým pohonem zdvihu
Ramenová bruska NKP-MM, skvělá volba pro broušení umělého a přírodního kamene - V.Radoň a spol. Strojírna Velim v.o.s. Kolín
Brusné kotouče TYROLIT ploché, Česká Třebová, Litomyšl, Vysoké Mýto
Naše firma TECHCENTRUM s.r.o. se zabývá velkoobchodním prodejem brusných nástrojů včetně brusných keramických kotoučů TYROLIT
Dvoukotoučové brusky BOW Česká Třebová, Litomyšl, Svitavy
Velkoobchodní prodej brusných nástrojů a strojů - TECHCENTRUM s.r.o.
Jednokotoučová bruska LÄGLER SINGLE 15 let na trhu  - akční cena 54.900 Kč (bez DPH)
V období od 10. dubna do 10. června 2017 můžete využít mimořádné nabídky pro zakoupení jednokotoučové parketové brusky SINGLE.
Úhlové brusky Metabo s příslušenstvím - kompaktní, výkonné a bezpečné
Naše firma ToBig nářadí z Opavy nabízí ve svém sortimentu kvalitní úhlové brusky značky Metabo s ochranným krytem, včetně příslušenství, které jsou kompaktní, výkonné a bezpečné.
Vrtací a bourací aku kladivo Milwaukee SDS-MAX - první 18V 5kg kladivo na světě!
Přijďte si pro výjimečné vrtací a bourací aku kladivo Milwaukee SDS-MAX do KVP servis s.r.o. v Opavě. Je to první 18 V a 15 kg kladivo na světě!
KVP servis s.r.o.
Prodej brusiva TYROLIT, nářadí, nástrojů a strojů - TECHCENTRUM s.r.o. Česká Třebová
Navštivte náš E-shop s rozmanitou nabídkou brusiva TYROLIT a NORTON - velkoobchod a maloobchod brusiva
Prodej brusné materiály, brusivo, diamantové a brousící kotouče
Prodáváme brusné materiály jako jsou různé diamantové řezací a brousící kotouče v našem kamenné obchodě sídlícím v České Třebové nebo na v e-shopu.