Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Spolehněte se na kvalitní instalatérské práce v Ostravě a okolí
Instalatérská firma Instopservis nabízí služby jako jsou rozvody vody, výměna baterie, umývadla, vany v Ostravě Staré Bělé a Výškovicích. Spolehněte se na rodinnou firmu s dlouhodobými zkušenostmi.
INSTOP servis CZ s.r.o. Tepelná čerpadla Ostrava
Pronájem místnosti na cvičení či jógu v nově zrekonstruovaných prostorech i se sprchou a šatnou
Využijte možnost pronájmu místnosti na cvičení v nově zrekonstruovaných prostorech, které Vám poskytne společnost DK projekt s.r.o. v Ostravě. K sálu je možnost využít šatnu i sprchu.
DK projekt, s.r.o.
Motorová pila Stihl MS 500i s elektronicky řízeným vstřikováním paliva
Světově bezkonkurenční motorovou pilu Stihl MS 500i s elektricky řízeným vstřikováním paliva a vyhřívanou rukojetí zakoupíte v prodejně zahradní a lesní techniky Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Polykarbonové (komůrkové) desky a plexisklo  – řezání na míru, materiál za velkoobchodní ceny
U firmy GAVENDA s.r.o. naleznete polykarbonové desky na míru za velkoobchodní ceny. Materiál pro zastřešení přístřešků nebo průmyslových hal – plykarbonát, komůrkové desky, plexisklo a příslušenství.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Elektrické vytápění hal, skladů, sportovišť - infračervená sálavá topidla pro vytápění velkých ploch a objektů
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku se specializuje na dodávku elektrického topení pro vytápění hal a velkoplošných objektů.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Výroba, montáž kuchyňské linky na míru včetně spotřebičů a doplňků – splňte si sny moderní kuchyní
Výrobu, montáž kuchyňské linky včetně spotřebičů a doplňků Vám zajistí Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Navštivte naši prodejnu nábytku v Novém Šaldorfě v okrese Znojmo a vyberte si svou vysněnou kuchyň.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Prodej kvalitních štěpkovačů i štípačů na dřevo za super ceny i s poradenstvím
Na prodej kvalitních štěpkovačů a štípačů na dřevo se specializuje společnost CHLEBIŠ s.r.o. v okolí Hlučína a Ostravy. Zaručí Vám super ceny a poskytnou odborné poradenství.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny, připravené k okamžitému provozu
Motorové stroje pro práci na zahradě i v lese si vyberete v e-shopu firmy Zelená zahrada s prodejnou ve Znojmě - vybírat můžete pily, sekačky, postřikovače, křovinořezy za akční ceny!
Zelená zahrada
Výroba kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek – kompletní kamenické práce
Na výrobu kamenných pracovních, kuchyňských a barových desek včetně parapetů a krbových říms se zaměřují odborníci ze společnosti Kamenosochařství Boček a syn z Moravských Budějovic.
Kamenosochařství Boček a syn Kamenosochařské práce Moravské Budějovic
Kotle na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO – úsporný a ekologický zdroj tepla
Na prodej kotlů na pevná paliva, pelety a plyn značky DEFRO a různých druhů krbů a kamen se zaměřuje společnost Kominictví Marek Švécar působící v okolí Olomouce a Prostějova.
Kominictví Marek Švécar
Vstupní čistící rohože s vysokou schopností zachytit nečistoty do hal
Vstupní rohože fungují jako čistící rohože do vstupních hal a firem, hotelů, určené pro vysokou zátěž a s vysokou schopností zachytit drobné nečistoty.
DIAMANT AK s.r.o.
Kvalitní a šetrná hnojiva a postřiky pro péči o vaši zahradu
Dopřejte vašim rostlinám špičkovou ochranu před škůdci a dodejte jim potřebné živiny se šetrnými postřiky a hnojivy, které zakoupíte ve firmě Diké centrum.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Posuvné a interiérové dveře do bytů a rodinných domů – realizace prováděná na míru
Interiérové a posuvné jednokřídlé a dvoukřídlé dveře a dveře do pouzdra včetně zárubní a komponentů do bytů a rodinných domů realizují na míru profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o.
Š+N MIRADE s.r.o.
Hrubá stavba Pardubice – základy, desky, obvodové zdivo a příčky
Velký výběr stavebních materiálů včetně toho pro hrubou stavbu si přijďte prohlédnout a koupit do Doluru v Pardubicích. Pro kvalitní stavbu si pořiďte kvalitní stavební materiál!
DOLUR stavebniny s.r.o. Stavební materiál Pardubice
Snižte náklady na klimatizaci pomocí termoaktivní stěrky na venkovní izolaci stěn domů a budov
Pořiďte si stěrku AERO-THERM® exterier od firmy Obnova servis s.r.o., která poskytuje venkovní izolaci stěn, snižuje náklady na klimatizaci a zajišťuje pohodlnější prostředí ve vaší budově.
THERMO INDUSTRY, a.s. Izolační stěrky a přípravky proti plísni
Prodej a pokládka koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny
Prodej a pokládku koberců a kobercových čtverců pro byty, RD, kanceláře, penziony, hotely a ubytovny zajistí v Břeclavi i Znojmě spolehlivá firma LASPO podlahářství z Brna.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Úsporné sanitární WC příčky pro nové a rekonstruované objekty - školy, úřady, nemocnice
Jsme společnost Böhme CZ spol. s.r.o. a vyrábíme úsporné sanitární WC příčky pro nově postavené i rekonstruované objekty. Příčky dodáváme do škol, úřadů, nemocnic a restaurací v České republice.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Podlahářství, dřevěné, vinylové, PVC podlahy Třebíč
Komplexní podlahářské služby, od výběru vhodné podlahy, dodávky a položení s finální povrchovou úpravou provádí Podlahářství Leoše Svobody v celém okolí Třebíče.
Podlahářství Leoš Svoboda
Interiérový nábytek na míru - výroba kvalitních vestavěných skříní a nábytku do interiéru
Firma LAMÉ se zabývá výrobou kvalitních kuchyňských linek a kuchyňského nábytku. Také se zabýváme montáži nábytku a vyrábíme také vestavěné skříně, nábytek do interiéru a dětský nábytek na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Krepové, saténové ložní povlečení-výběr i pro děti a do postýlky
Firma FRANCZ Zlín má velký výběr povlečení pro dospělé a pro děti, i do postýlky. Vybírat můžete z různých materiálů - krepové, bavlněné, saténové i damaškové ložní povlečení.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín
Kvalitní a spolehlivý materiál - matice, vruty a další seženete od Šrouby Klocová
Kvalitní a spolehlivý spojovací materiál pořídíte v Kutné Hoře nebo Kolíně od společnosti Šrouby Klocová - spojovací materiál, která nabízí široký sortiment zboží.
Ivana Košátková - Šrouby Klocová Spojovací materiál Kolín
Hobby série květin a osiva – bohatý výběr letniček, dvouletek, trvalek
Bohatý výběr květin, letniček, dvouletek a trvalek jako jsou například jiřiny, slunečnice, macešky, muškáty, petúnie a mnoho dalších má ve svém sortimentu společnost MORAVOSEED CZ a.s.
MORAVOSEED CZ a.s. Šlechtíme zeleninu s chutí
Kanadské borůvky v kontejnerech - prodej sazenic borůvek pro pěstování na zahradě i balkoně
Okrasná školka Záčíčí u Kroměříže je distribučním partnerem firmy Konifery na Moravě, na prodej sazenice borůvek v kontejnerech. Kanadské borůvky lze pěstovat na zahradě i balkoně.
Okrasná školka Záříčí s.r.o. Produkce a prodej dřevin
Jednoduché hnojení výsadeb v nádobách a truhlících na balkóně
Potřebujete-li tablety na hnojení či dohnojování výsadeb v nádobách nebo balkonových truhlících, obraťte se na českého výrobce a prodejce společnost ECOLAB Znojmo, spol. s r.o.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Dodávka a prodej svařovaného černého potrubí – závitové a tlakové trubky
Specialistou na prodej svařovaného černého potrubí – trubky závitové a tlakové podélně svařované, vyráběné dle rozměrových norem – a dodávkou po celé ČR je společnost GENERAL TRADING GATE CZ s.r.o.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.