Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Stavby zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky – osobitý charakter a moderní design
Na stavbu zděných plotů se zámečnickými a kovářskými prvky, které mají osobitý charakter a moderní design, se zaměřují specialisté ze společnosti ReSpol s.r.o. působící nejen v Opavě a Ostravě.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Kvalitní posuvná a pantová stájová vrata a okna s možností zateplení vyráběná na zakázku
Posuvná a pantová stájová vrata a okna na zakázku vyrábí firma Equicov. Dodáváme stájová okna a vrata do jízdáren a na ranče s možností zateplení polykarbonátem nebo plexisklem.
Equicov s.r.o. Vybavení stájí Třebíč
Precizní šití plátěné stříšky na zahradní houpačku, výroba plachet na altán
Šité plátěné stříšky na zahradní houpačku a na altán se zárukou kvality vyrobí přesně na míru dle Vašeho přání společnost KARPJAK se sídlem v Ostravě.
KARPJAK
Pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®
Společnost A.V.D. pájení používá a nabízí zákazníkům implementaci technologie plamenového pájení měděných a mosazných komponentů pájkami BLOCKADE®, které plně nahrazují pájky s příměsi drahého stříbra
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Kamenné obklady, dlažby a schodiště - standardní a atypická výroba na zakázku
Komplexní stavební práce z přírodního kamene provádí naše společnost METAL GRANIT spol. s.r.o. z Letovic. Na zakázku vyrábíme standardní a atypické kamenné obklady, dlažby nebo schodiště.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Klimatizace, vzduchotechnika pro domácnosti a kanceláře - odborná montáž a servis
Odbornou montáž, servis klimatizací a vzduchotechniky zajišťuje pro Kyjov a Hodonín firma Klimastyle. Zařízení dodáváme a instalujeme pro domácnosti i kanceláře.
Klimastyle s.r.o.
EPIC kulaté, hranaté průmyslové konektory, konektorové vložky, konektorová poudra - velkoobchod
Do produkce společnosti LAPP Czech Republic s.r.o. Zlín patří průmyslové konektory EPIC. Velkoobchod dodá kulaté, hranaté, solární konektory a příslušenství - konektorové vložky, konektorová poudra.
LAPP Czech Republic s.r.o. Výrobce kabelů, kabelové konfekce
Vše pro bydlení, stavbu i výrobu od jednoho dodavatele Schachermayer, spol. s r.o.
Sortiment více než 150.000 položek pro oblasti bydlení, stavby i výroby na jednom místě nabízí pobočka velkoobchodu Schachermayer v Brně.
Schachermayer, spol. s r.o. Brno
Designové textilní napínací stěny vhodné pro umístěni na zdi i stropy
Zkrášlete svůj domov nebo jakýkoliv jiný interiér designovými napínacími textilními stěnami, které na míru zhotoví reklamní studio ŽÍDEK tisk s.r.o.
ŽÍDEK tisk s.r.o. Tiskneme.com
Architekt, architektonická kancelář Znojmo
Na provoz architektonické kanceláře, projektování staveb, inženýrskou činnost i stavební dozor se zaměřuje společnost ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o. ze Znojma.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Instalace, výstavby technologických celků pro chemický i hutní průmysl
Společnost Schuh Industry Group zajistí instalaci a výstavbu technologických celků pro chemický i hutní průmysl - zakázky zajistíme po celé České republice i v zahraničí.
Schuh Industry Group
Malířské a natěračské potřeby, příslušenství – vše pro profesionální, domácí malíře a natěrače
Malířské a natěračské potřeby a příslušenství pro profesionální i domácí malíře a natěrače najdete v prodejně M.J. Final, s.r.o. V Litovli. Prodáváme vše od ochranných pomůcek až po štětce.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Designové prvky s mechem pro recepce, firmy, hotely a restaurace
Romana Design vyrábí designové prvky s mechem pro recepce, hotely, firmy i restaurace, které zaujmou každého příchozího. Mechové interiérové doplňky navíc zútulní interiér.
Romana Design Mechové obrazy
Navijáky hadic patří na každou zahradu - pojízdné, nástěnné i automatické
Máte neustále zamotanou zahradní hadici? Pořiďte si praktický naviják hadic, který vám tento problém vyřeší. V eshopu firmy TAFIMEX trade si vyberete pojízdné, nástěnné i automatické navijáky hadic.
TAFIMEX trade s.r.o.
"Velikonoce ve stylu Lube: Když se kuchyně stává srdcem domova"
Přineste do svého domova atmosféru plnou lásky a tradice s kuchyní Lube od rodinné firmy Kuchyně Kuchař. Moderní design a bezkonkurenční funkčnost vám umožní upéct si Velikonoce snů.
Prodej zahradní techniky kvalitních, známých značek - Husqvarna, Gardena, MTD
Na prodejně firmy Zahradní technika - Robert Bílka Modrá u Uherského Hradiště najdete široký výběr zahradní techniky kvalitních, známých značek. Prodej zajišťuje profesionální obsluha.
Robert Bílka - Zahradní technika
Specialisté na barvy a laky - poradíme, namícháme, naplníme - RÁJ BAREV
Ve světě barev a laků je Ráj Barev průvodcem od maloobchodních radostí až po velkoobchodní řešení. Ponořte se do pestrosti odstínů a kvalitních materiálů, které vašim projektům dodají ten pravý lesk.
Dodavatel stavebního materiálu na Zlínsku - výhodný nákup stavebnin, levně rozvoz až na místo
Stavebniny Doubravy jsou spolehlivým dodavatelem stavebního materiálu na Zlínsku - především v lokalitě Luhačovice, Uherský Brod. Zajistíme levně rozvoz stavebnin na místo určení.
Stavebniny Doubravy - Jaroslav Mrázek www.stavebninydoubravy.cz
Multifunkční zahradní traktor Panter FD-5 pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru
Společnost agro-centrum Uherský Brod - Zlínský kraj, doporučuje pro vinaře, zahrádkáře, komunální sféru multifunkční zahradní traktor Panter FD-5. Tento stavebnicový stroj lze rozšířit o mnoho funkcí.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Rostoucí nábytek pro děti, školáky - židle i stoly podporující zdravé sezení, eshop
Rostoucí nábytek AMADEUS je zdravotní nábytek pro děti podporující zdravé sezení a držení těla. Tento nábytek se představí na veletrhu Země živitelka v Českých Budějovicích v termínu 25. – 30.8.2022.
Nábytek Amadeus
Montážní a lepící pěny Jablonec nad Nisou – pro vyplňování stavebních dutin a spár
Potřebujete vyplnit na vašem domě stavební dutiny a spáry? S tím vám mile rádi pomůžeme, nabízíme montážní a lepící pěny v Jablonci nad Nisou.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Výrobky z paměťové pěny pro kvalitnější spánek i lepší sezení - PSP izoterm s.r.o.
Společnost PSP izoterm s.r.o. z Vysokého Mýta nabízí kvalitní a cenově dostupné výrobky z paměťové pěny, jako jsou sedáky, matrace nebo polštáře.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Svěží velikonoční květinová výzdoba a dekorace
Přijďte do Květinové dílny Anděl v Opavě a objevte kouzlo velikonočních květinových aranžmá, které přináší radost a krásu do našich domovů.
Květinová dílna Anděl Květinářství Opava
Kompletní služby v oblasti správy nemovitostí pro městské části, SVJ, BD a fyzické osoby v Praze.
Potřebujete zajistit bezproblémovou správu nemovitostí v Praze? Je tu pro Vás Správa majetkového portfolia Praha 3, a. s. se sídlem na Praze 3. která tyto služby poskytuje.
Správa majetkového portfolia Praha 3, a. s. Správce nemovitostí Praha
Návrh a realizace zahrad na klíč – zahradní architektura pro malé i velké zahrady
Na návrhy a realizace zahrad, zahradní architekturu a na proměnu velkých i malých prostor v oázu krásy se zaměřuje společnost Zahrady Minařík ze Znojma, která spojuje přírodu, estetiku a relaxaci.
Zahrady Minařík