Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Vodovodní trubky pro pitnou a užitkovou vodu na míru - snadná instalace, rychlé spoje
Představte si vodovodní potrubí, které je nejen bezpečné a spolehlivé, ale také se snadno instaluje. To vše a mnohem více nabízí společnost LUNA PLAST a.s. s jejich sortimentem vodovodního potrubí.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Výroba kuchyní a kuchyňských linek na míru – bohatý výběr materiálů a barev
Na výrobu a montáž kuchyní kuchyňských linek na míru s bohatým výběrem materiálů a barev pro oblasti Olomouce a Prostějova se zaměřují profesionálové ze společnosti Š+N MIRADE s.r.o.
Š+N MIRADE s.r.o.
Pružinový komínový kartáč a růžice pro razantní až frézové vyčištění komínů
Společnost KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. se sídlem v Radkově u Opavy uvádí na trh novinku sloužící k razantnímu vyčištění komínů - komínová růžice pružinová a komínový pružinový kartáč.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Bezpečná okna a balkonové dveře - skvělé kování, tepelná i zvuková izolace
Pořiďte si nová okna a balkonové dveře, které mají skvělou tepelnou i zvukovou izolaci, u firmy BARAN se sídlem poblíž Opavy. Nabízíme opravdu kvalitní a bezpečnostní kování u všech naších výrobků.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Prodej dřevěného, technoratanového a plastového zahradního nábytku
Společnost Drago, spol. s r.o. prodává plastový, dřevěný a technoratanový zahradní nábytek pro venkovní akce a slavnosti. Vše dodáváme v okolí Přerova, Olomouce, Uherského Hradiště a Zlína.
Drago spol.s r.o.
Domy, byty, apartmány, penziony, restaurace i pizzerie – kompletní interiéry na klíč
Na kompletní realizaci interiérů na klíč u domů, bytů, penzionů, apartmánů, restaurací i pizzerií přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost TOM stolařství působící v okolí Zlína a Brna.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Nové ekologické deoxidanty - tavidla ECOSMART® pro tvrdé pájení, bez obsahu boraxu
Nové ekologické deoxidanty pro tvrdé pájení a bez obsahu boraxu dodává firma A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař na Opavsku. Pořiďte si tavidla ECOSMART® bez toxických účinků.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Plastové nádrže, jímky, vložky studní různých tvarů i objemů - výroba, oprava
Na výrobu a opravu nádrží, jímek a vložek studní různých tvarů i objemů se specializuje firma Svařování plastů Pavel Petroš, kterou naleznete v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Lehké montované WC kabinky pro mateřské školky, ubytovací zařízení i veřejné prostory
Lehké montované WC kabinky pro mateřské školky, ubytovací zařízení i veřejné prostory vyrábí společnost BÖHME CZ spol. s r.o., která zajišťuje také realizaci a montáž WC kabinek a příček.
BÖHME CZ spol. s. r.o.
Silikonová, vodoodpudivá barva CAPAROL CarboSol Compact - pro fasádu bez plísní a řas
Chcete-li mít fasádu bez plísní a řas, pak si zakupte silikonovou a vodoodpudivou barvu CAPAROL CarboSol Compact od společnosti ABC barvy s.r.o., působící v Opavě a Krnově.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Prodej elektroniky různých značek na e-shopu s dárkem při nákupu nad 5000 korun
Při nákupu elektroniky různých značek nad 5000 korun na e-shopu společnosti AK elektro s.r.o. dostanete od nás dárek. Sídlo společnosti i kamennou prodejnu najdete v Letovicích.
AK elektro, s.r.o.
Ventily a kohouty na vytápění a rozvody vody pro výrobní provozy – bohatý sortiment spolehlivé společnosti
Redukční, pojistné, jehlové a další druhy ventilů a kohoutů na vytápění vody a rozvody vody nejen pro výrobní provozy má ve svém bohatém portfóliu společnost P.A.servis spol. s r. o.
P.A.servis spol. s r. o.
Chlazení, klimatizace a vzduchotechnika - návrh, instalace
Ať už plánujete novou klimatizaci, chlazení nebo jinou vzduchotechniku, neváhejte se obrátit na odborníky z ELMAR Group - rádi poskytnou veškeré informace o možných technických řešeních vašich potíží.
ELMAR group spol. s r.o.
Údržba zahrad - odplevelení trávníků, postřik proti plevelům
O údržbu vaší zahrady v Opavě a okolí se postará firma U-SERVIS, která provádí komplexní péči o trávník, která zahrnuje také odplevení trávníků postřikem proti plevelu.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Velkoobchod technického zařízení budov - sortiment topení, instalací, sanity pro montážní firmy
Společnost GIENGER spol. s r.o. Napajedla je velkoobchod technického zařízení budov. V oblasti TZB dodáme sortiment topení, sanity, instalací pro montážní firmy z regionu Zlín, Zlínský kraj.
GIENGER spol. s r.o. Velkoobchod TZB Zlínský kraj
Návrhy a projektování obchodních, průmyslových, komerčních objektů a staveb
Zkušení architekti a projektanti z architektonické kanceláře DISprojekt, s.r.o. vytváří návrhy a projekty pro veřejné stavby. Navrhujeme obchodní a průmyslové stavby či komerční objekty a bytové domy.
DISprojekt, s.r.o.
Servis vnitřních žaluzií - oprava vodícího lanka, řetízku na hliníkových žaluziích
Richard Trojan se specializuje na servis vnitřních žaluzií. Vyřešíme běžné opravy jako přetržení vodícího lanka či řetízku na žaluziích. Působíme v okolí Kroměříže - Zlínský kraj, Přerov, Prostějov.
Richard Trojan - RIMI opravna žaluzií www.opravnazaluzii.cz
Dny Marianne u Natuzzi - luxusní nábytek za výhodné ceny - 12. - 15.4.2024
Dny Marianne u Natuzzi přinášejí jedinečnou příležitost získat luxusní nábytek a doplňky za výhodné ceny.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Vakuově balený červený kratom: nový způsob, jak si užít jemnost a sílu přírody
Nejvyšší kvalitu kratomu nabízí eshop Zelený král. Vakuově balený červený kratom je vyroben pomocí NANO technologii, díky níž je zaručená maximální jemnost, rozpustnost a účinnost. Top kvalita.
ZELENÝ KRÁL E-shop s kratomem
Architektonická kancelář, projektová dokumentace, poradenství, autorský a technický dozor, Praha
ATELIER 6, s.r.o. je architektonická kancelář, která má mnohaleté zkušenosti. Zajišťuje veškeré činnosti spojené s návrhem, povolením, přípravou a kontrolou realizace stavby.
ATELIER 6, s.r.o. architektonická kancelář
Levná mulčovací kůra – prodej volně ložené mulčovací kůry včetně dopravy
Přijďte si pro levnou mulčovací kůry na Vaší zahrádku do společnosti Kamenivo Zlín Rybníky. nabízíme prodej volně ložené mulčovací kůry včetně dopravy ve Zlíně, Otrokovicích a okolí.
Kamenivo Zlín Rybníky Igor Čejka
Velkoformátové obklady, dlažby v matu, lesku, v designu žula, mramor - pokládka velkoformátů
Firma TOPSTR - David Strnka je firmou ze Zlínska, specializovanou na pokládku velkoformátové dlažby, obkladů. V dnešní době máte široký výběr velkoformátů v matu i lesku i různé imitace mramoru, žuly.
David Strnka - TOPSTR Obkladačské práce, designové stěrky Zlín
Dětská rostoucí sada Žolík - rostoucí židle a stůl pro Vaše děti a školáky
Zajistěte na řadu let svým dětem ideální podmínky pro zdravé a správné sezení. Pořiďte jim od firmy Nábytek Amadeus dětskou rostoucí sadu Žolík, která bude Vaše dítě provázet celou školní docházku.
Nábytek Amadeus
Stínící technika - nová vzorková prodejna
Široký sortiment stínící techniky najdete v nové vzorkové prodejně firmy MONTPLAST Uherský Brod. Na prodej stínící technika do interiéru i exteriéru.
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. PVC a AL okenní systémy Zlínský kraj
Odolné PVC, vinylové podlahy do interiéru-snadná údržba, čištění
Do interiéru jsou vhodné odolné PVC, vinylové podlahy. Oceníte možnost velkého výběru dekorů i jejich snadnou údržbu, čištění. Vybrat si přijďte do prodejny FRANC Zlín, kde Vám s výběrem poradíme.
FRANC spol. s r.o. Podlahářství, bytový textil Zlín