Logistika a dopravní společnosti jsou důležitými účastníky zajištění skladování, přepravy zboží a zásilek, jejich spedice, nakládky, vykládky, zajištění veškeré dokumentace atd. O vaše zboží či zásilky různých rozměrů se postarají nejen zkušené logistické firmy, ale i dopravci. Můžete si tak vybrat dopravu pozemní, leteckou i námořní.

Expresní přeprava zásilek
Společnost HERMIA Praha spol. s r.o. nabízí expresní přepravu zásilek. Naše služby: - vnitrostátní přeprava - mezinárodní přeprava - zasilatelství - kompletní celní služby. Více informací o nás najdete na našich webových stránkách.
Dokončovací stavební práce, vodoinstalatér, Frýdek-Místek
Nabízíme: - topenářské a vodoinstalatérské práce - přípravné a dokončovací stavební práce - nákladní doprava do 3,5t - realitní činnost.
Vnitrostátní mezinárodní kamionová expresní doprava HavlíčkůvBrod
Autodoprava: - tuzemská, vnitrostátní, mezinárodní, expresní, speciální sklápěčky, kontejnery - osobní, nákladní vozidla Avia do 3tun - stěhování - kamionová přeprava.
Vnitrostátní, mezinárodní doprava Kopřivnice
Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní přepravu s působností 15-ti let : -VW CRAFTER: -valník s plachtou do 1500 kg - LDV CONNVOY: - valník s plachtou do 1500 kg - MERCEDES BENZ SPRINTER: - valník s plachtou do 1500 kg - MERCEDES BENZ VITO Box: - nosnost až 800 kg. Pro přepravu můžeme nabídnout 6 nákladních vozidel.
Nákladní přeprava, autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní
Nákladní doprava, autodoprava, přeprava: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční) - přeprava nebezpečných látek v režimu ADR autocisternami - přeprava sklápěcími vozidly - přeprava pohonných hmot a sypkých materiálů. Půjčovna, pronájem - nákladní automobily, vozidla.