Lodní doprava nákladní ať už říční nebo námořní poskytuje služby v oblasti přepravy standardních i nadměrných nákladů. Tímto způsobem tak lze kromě tradičních zásilek přepravit například kontejnery, ropu nebo uhlí. Lodní doprava nákladní funguje jak vnitrostátně, tak i mezinárodně a poskytuje veškerý komfort pro dopravu jakéhokoliv nákladu.

Stavba strojů, výroba strojů, stroje
Nabízíme výrobu strojů: - pro vodní hospodářství (stroje a zařízení pro čistírny vody, pro úpravu vody, pro čerpání vody) - zpracování kamene a štěrkopísku (dopravníkové pásy a tratě, zásobníky, ocelové konstrukce, třídiče kamení, díly kolečkových a lžícových bagrů, dehydratační zařízení) - pro potravinářský průmysl - pro energetiku - ...
Železniční, silniční přeprava, kontejnerová doprava Ostrava
PROMET LOGISTICS a.s. nabízí silniční, železniční, kontejnerovou, námořní dopravu: - vnitrostátní, mezinárodní dopravu - přeprava nebezpečného zboží, sypkého materiálu - vytěžování vozidel, spedice - pojištění přepravovaného zboží - informace o pohybu vagónů po železničních tratích - celní služby, poradenství - statistické výkazy INTRASTAT.
Mezinárodní doprava zásilek po celém světě
Společnost Panalpina Czech s.r.o. se zabývá mezinárodní, vnitrostátní přepravou a dopravou zásilek. Dále nabízíme komplexní služby v letecké a námořní přepravě po celém světě. Zajišťujeme také logistiku, spedici, distribuci a celní služby. Pro další informace o naší činnosti najdete na našich www stránkách, viz odkaz níže.
Kombinované přepravní služby Praha
Společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED nabízí Kombinované přepravní služby. Doprava zásilek: - letecká - silniční - námořní. Více info naleznete viz odkaz níže:
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Námořní a letecká přeprava zásilek
Společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED nabízí námořní a leteckou přepravu zásilek. Další přeprava: - mezinárodní doprava - kombinované přepravní služby - kombinovaná přeprava - mezinárodní přeprava zboží - pozemní přeprava. Více info viz odkaz níže:
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Svatby, svatební hostiny, jubilejní oslavy na parníku
Společnost Pražská paroplavební společnost, a.s. nabízí pronájem parníku. Možnost využití pro: - svatby - svatební hostiny - jubilejní oslavy. Restaurační servis: - 3 restauranty - bar - salonek - sluneční paluba. Gastronomický servis: - teplá a studená kuchyně - velký výběr nápojů. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Přeprava zásilek do zahraničí
Společnost Toptrans Eu, a.s. se zabývá přepravou do zahraničí. Nově nabízíme pozemní, letecké a námořní přepravy do: - Ruska - Turecka - Ukrajiny - Číny - Brazílie. Dále nabízíme sběrnou službu a expresní servis přepravy pro: - Holandsko - Německo - Polsko. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Přeprava zásilek po ČR, přeprava zásilek do zahraničí, RPS logistic s.r.o.
RPS logistic s.r.o. nabízí služby mezinárodní silniční dopravy v celé Evropě. Mezi naše služby spadá - vnitrostátní i mezinárodní přeprava - expresní přeprava po ČR a SR - zásilky - celovozové, dokládkové, kusové, sběrné, termínované - letecké zásilky - kontejnerové zásilky - ADR, přepravy nebezpečného nákladu - přeprava ...
Námořní přeprava nadrozměrných zásilek
Námořní doprava, námořní přeprava: - kusové zboží - sběrné zásilky - nadrozměrné náklady - těžké náklady. Námořní přeprava Pozemní přeprava Říční přeprava Podrobnější informace najdete na odkazu viz níže.
Mezinárodní kamionová doprava, zasilatelství, RPS logistic s.r.o
Firma RPS logistic s.r.o. pracuje v oblasti mezinárodní kamionové dopravy již od roku 1993. Naše služby- Mezinárodní autodoprava, logistika, spedice, zasilatelství. Služby: -vozový park smluvních dopravců -přeprava "Just in time" -neustálý kontakt s řidiči -pojištění -kompletní servis -doprava a přeprava ...
Celokontejnerová doprava nebezpečného zboží
Naše služby: - celokontejnerová doprava nebezpečného zboží - celokontejnerová doprava speciálních zásilek - celokontejnerová doprava mrazírenského zboží - doprava kusového zboží a sběrných zásilek v kontejnerech (LCL) - doprava investičních celků, těžkých a nadrozměrných nákladů - doprava hromadného volně loženého a konvenčního zboží ...
Přeprava zásilek po Evropě
Společnost Wormser Bohemia s.r.o.nabízí spediční a logistické služby. Přeprava: - pozemní přeprava - námořní přeprava - železniční přeprava. Dodavatel - konečný zakazník. Přepravujeme zásilky po celé Evropě. Více info zde:
Spediční a logistický servis Praha
Společnost DSV Road a. s. poskytuje tyty služby: - vnitrostátní a mezinárodní silniční dopravu - námořní a letecké dopravu - spediční činnost - logistiku - skladování zboží. V České republice patříme k největším přepravním společnostem. Další informace o naší činnosti naleznete na odkazu viz níže.
Letecká a námořní přeprava
Společnost GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. nabízí program OverseaSolution. Navrhujeme a realizujeme řešení letecké nebo námořní přepravy z místa odevzdání do místa určení. Máme celosvětovou sít poboček a partnerů. Distribuujeme vyrobené produkty do všech zemí. V průběhu celého procesu mají zákazníci k dispozici vlastního poskytovatele informací a ...
Pozemní přeprava nákladů
Společnost GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. je schopna pokrýt veškeré požadavky klientů: - sběrné služby - celovozovou přepravu a dokládku - leteckou a námořní přepravu - expresní individuální přepravu - celní agendu - přepravu jednostopých a dvoustopých vozidel. Pro bližší informace klikněte na odkaz viz níže.
Doprava nadrozměrných těžkých nákladů
Společnost Czechoslovak Ocean Shipping, s.r.o. nezávislá námořní a zasilatelská společnost. Nabízíme tyto služby: - zasilatelské služby - spediční služby: Doprava zboží: - letecká - železniční - silniční - kombinovaná. Podrobnější informace najdete na odkazu viz níže.
Spedice, sběrná služba, mezinárodní doprava, přeprava, Ostrava
Spediční firma MTM Transport a.s. se orientuje na státy Severní Evropy ( Norsko, Švédsko, Finsko, Dánsko). Mezinárodní silniční doprava: - celovozové zásilky v rámci celé Evropy - částečné zásilky v rámci celé Evropy. Speciální mezinárodní doprava: - letecká - železniční - námořní. Dále nabízíme: - komplexní celní ...
MTM Transport, a.s.
Skladování a distribuce po celé ČR
Společnost GEFCO ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. pokrývá všechny obory dodavatelského řetězce: - Logistika a příprava nových automobilů (Automotive) - Silniční doprava (Overland Network Solution) - Námořní a letecká doprava (Oversea Solution) - Logistické platformy (Logistic Solution) - GefBox - Celní a daňové zastoupení. Pro bližší ...
Mezinárodní a tuzemská  doprava a spedice
Společnost IMPERIAL Logistics, se zabývá mezinárodní a tuzemskou dopravou a spedicí se zaměřením na státy EU, ale samozřejmě i mimo ni. Našim cílem je profesionální zajištění jakékoliv přepravy od jedné palety až po celovozové náklady. Specializujeme se na silniční dopravu, nicméně jsme schopni zajistit i přepravu leteckou, námořní či ...
Přeprava nadrozměrných nákladů celý svět
Společnost Panalpina Czech s.r.o. se zabývá přepravou nadrozměrných nákladů po celém světě. Dále nabízíme: - leteckou přepravu - námořní přepravu - skladování - speciální logistické řešení - silniční přepravu - spedici - logistiku.
Mezinárodní spedice a přeprava zboží Praha
Společnost Kühne + Nagel, spol. s r.o. zabezpečuje mezinárodní spedici a přepravu zboží. Zajišťujeme služby námořní dopravy a nákladní letecké dopravy, spedice, přepravu zboží po silnici a železnici, a v oblasti zprostředkování proclení. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Letecká, námořní, silniční přeprava Olomouc
Firma PROPERUS s.r.o. Vám poskytuje tyto druhy přeprav Vašich zásilek: Letecká přeprava: - je nejrychlejší - pro menší zásilky na delší vzdálenosti nejvýhodnější - najdeme leteckou společnost a destinaci, která bude finančně nejvýhodnější - zajistíme rezervaci prostoru v letadle - zásilku dopravíme na letiště v ČR i EU - ...
Letecká a námořní přeprava zásilek
Společnost Panalpina Czech s.r.o. poskytuje spedici zasilatelství, dopravu a přepravu zásilek:_ - vnitrostátní - mezinárodní - nákladní - silniční - letecká - námořní - zásilky-kusové - zásilky celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Dále nabízíme komplexní služby v letecké a námořní přepravě po celém světě.
Testovací zařízení, Austrálie
VÝROBNÍ LICENČNÍ PŘÍLEŽITOST Letecké a námořní hydraulické testovací zařízení Hledáme zájemce o licenci na technologii a marketingová práva pro předem určené území pro osvědčenou supermoderní řadu nové generace univerzálních počítačem řízených hydraulických testovacích stanic, které slouží v leteckém a námořním průmyslu. Tato nejmodernější ...
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
ALBÁNIE; Jachty
Naše firma má zájem stavět jachty, zhotovovat interiérové vybavení jachet. Hledáme zájemce o tyto služby.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem