Na krátké i delší vzdálenosti, pravidelně, nárazově i jednorázově přepraví s automobily s hmotností do 3,5 tuny méně objemné náklady menších rozměrů, osoby, nábytek nebo zboží vnitrostátní a mezinárodní dodávková autodoprava. Rychlé a spolehlivé nakládky a vyzvednutí zásilky a doručení příjemci.

Vnitrostátní, mezinárodní doprava Kopřivnice
Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní přepravu s působností 15-ti let : -VW CRAFTER: -valník s plachtou do 1500 kg - LDV CONNVOY: - valník s plachtou do 1500 kg - MERCEDES BENZ SPRINTER: - valník s plachtou do 1500 kg - MERCEDES BENZ VITO Box: - nosnost až 800 kg. Pro přepravu můžeme nabídnout 6 nákladních vozidel.
Bagr, zemní práce, autodoprava, práce plošinou Zlín
Nabízíme volné kapacity: - Práce buldobagrem LB 110 (Rypadlonakladač) - Práce UNC 752 - Práce bouracím kladivem DH 112 (kladivo, příp.lžíce) - autodoprava T815 ( sklápěč nad 3, 5t ) - VW Transporter klimatizovaný (1+8), vnitrostátní i mezinárodní doprava - Avia MP 13 - vysokozdvižná plošina (13, 5 m)
Nákladní přeprava, autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní
Nákladní doprava, autodoprava, přeprava: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční) - přeprava nebezpečných látek v režimu ADR autocisternami - přeprava sklápěcími vozidly - přeprava pohonných hmot a sypkých materiálů. Půjčovna, pronájem - nákladní automobily, vozidla.
Autodoprava, spedice, dopravní služby Liberec.
Naše spediční a dopravní služby Autodopravcům nabízíme : -Vytěžování vozů -Doprovody nadměrných nákladů -Zajištění techniky potřebné k vykládání, nakládání -Zajištění servisu, popř. odtahu vozidla -Asistence doprovodného vozidla Firmám nabízíme: -Přepravu Vašeho zboží -Cenové kalkulace -Návrhy nejoptimálnější trasy -Omezení ...
Kontejnerová doprava Zlín, Kroměříž, Holešov, Hulín
Nabízíme kontejnerovou dopravu: -s nosností 4, 5t, 8t, 12t -Zlín, Kroměříž, Holešov, Hulín. Svoz stavebního odpadu.
Zelina Martin Recyklační dvůr Míškovice, Hulín