Na krátké i delší vzdálenosti, pravidelně, nárazově i jednorázově přepraví s automobily s hmotností do 3,5 tuny méně objemné náklady menších rozměrů, osoby, nábytek nebo zboží vnitrostátní a mezinárodní dodávková autodoprava. Rychlé a spolehlivé nakládky a vyzvednutí zásilky a doručení příjemci.

Vnitrostátní i mezinárodní přeprava Jindřichův Hradec.
Doprava: -nákladní, mezinárodní. Služby: -vnitrostátní i mezinárodní přepravy do 7, 5 tun užitečné hmotnosti na 16/18palet -vozidla typu valník plachta -vytěžování vozidel.
Betonářské písky, kamenivo, Klatovy.
Prodej a doprava: -betonářské písky -dekorační kamenivo obsypy kolem domů a chodníků.
Nákladní autodoprava Klatovy.
Nákladní autodoprava: -přeprava sypkých hmot (32 m3) -souprava auto+vlek -tahač VOLVO sklápěcí návěsy 2 automobily.
Technické služby Vlašim
Nabízené služby: -nákladní doprava tuzemská -prodej písků, drtí -údržba zeleně, opravy místních komunikací -pokládání zámkové dlažby, živice -sběrný dvůr, nebezpečné odpady.
Nákladní doprava, zemní práce
Nabízíme služby v oblasti nákladní dopravy a zároveň zemní práce pásovým minibagrem v oblasti Jindřichohradecka a Táborska.
Autobusová doprava Břeclav, Mikulov, Hustopeče, Brno
Autobusová doprava vlastním busem. Naše společnost má dlouholeté zkušenosti se spokojenými zákazníky od roku 1997. Autobusovou dopravu zajišťujeme pro Vás mezinárodní i vnitrostátní s vozy Mercedes-Benz, Karosa a Volkswagen. Vozy jsou vybaveny navigací GPS,klimatizací, TV, DVD, WC, lednice, bar. Přeprava osob moderními a pohodlnými ...
Přivezu-odvezu
Nabízím dopravu vozidly do 3,5t hmotnosti nákladu a 12-14europalet, Nabídne-li někdo stálou práci, udělám slevu. Web: www.autodopravamervo.ic.cz Dlouholeté zkušenosti, spolehlivost. ČR a Slovensko.
Odvoz stavební sutě , kontejner.
Hledám firmu na odvoz stavební sutě ( směsné zdivo - vepřovice) pomocí kontejnerů. Nakládka přes víkend vlastními prostředky , vždy jen jeden kontejner.Požadujeme přistavení kontejneru , odvoz a uložení sutě z Obce Slatinice u Olomouce.
Nákladní doprava, autodoprava, jeřábnické práce Opava
Firma Černohorský nabízí: - nákladní autodoprava, doprava: - mezinárodní doprava - vnitrostátní doprava (TATRA - kontejnery, TATRA HR. TATRA -S3) - jeřábnické práce, jeřáb: - AD-20 - dosah 28m, nosnost 20t - AD-28 - dosah 34m, nosnost 28t.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Autodoprava, ohýbání a řezání kovových materiálů Olomouc
Nabízíme: - svařování kovových materiálů a konstrukcí - CO2 a elektrickým obloukem - autodoprava nákladní prodlouženou Avií - stříhání a řezání kovových materiálů - ohýbání kovových materiálů - zámečnictví, kovovýroba.
Praha, přeprava písku, štěrku, odvoz kontejnerů, suti. bagr JCB.
Vnitrostátní autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: - Avia 3, 5 tuny, MAN 7 tun - Liaz 9 tuny - Tatra 12 tun - nákladní vozy TATRA, AVIA, LIAZ, sklápěč - LIAZ, hydraulická ruka - multicar - odvoz kontejnerů, kontejnery: - Avia 3, 5 tuny, MAN 7t Přeprava veškerých materiálů: - AVIA valník a kontejner Dovoz, odvoz, rozvozy, ...
Kurýrní spediční činnost silniční nákladní doprava Pardubice
Naše firma AB SPED s.r.o. Vám zajistí autodopravu v tuzemsku a v rámci celé Evropy. Náš vozový park v současné době čítá 10 vozidel. V posledních letech se zabýváme i expresní přepravou drobných nákladů osobními automobily.
Přeprava nebezpečných surovin Děčín
Společnost Karel Havlíček Fecido provádí přepravu nebezpečných surovin. Nebezpečné suroviny: - kyselina sírová - louhy - Solanky - vodní sklo - všechny druhy kyselin. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Brno logistické služby, logistika
Společnost EXPRESS-INTERFRACHT mezinárodní spedice CZ s.r.o. Vám nabízí spediční a logistické služby. Zajišťujeme: - kompletní logistické služby - optimalizace zásilek, hledání nejefektivnějšího způsobu přepravy - přeprava vozových zásilek, vnitrostátní i mezinárodní - přeprava ucelených a systémových vlaků - sledování zásilek - ...
Přeprava nadrozměrných zásilek Brno
Naše společnost se zabývá mezinárodní spedicí a logistikou. Logistika: - železniční přeprava - silniční přeprava - námořní a říční přeprava - letecká přeprava. Spedice: - přeprava hromadných substrátů ( dřevo, řezivo, chemické výrobky, kovový odpad, stavební materiál).
Taxislužby, pronájem reklmních ploch, taxi Olomouc
Atlant - taxi s.r.o. nabízí služby: 1, Taxi: - nejspolehlivější taxislužby v Olomouci - nejlevnější taxislužby v regionu - přeprava dětí - přeprava více osob komfortními minibusy - převezeme Vás ve skupinách včetně Vašeho vybavení pro max.6 osob - vozidla jsou vybavena klimatizací - v Olomouci přistavení vozu do 10 min od ...
Autopůjčovna autosklo pneuservis autoservis Kolín Kutná Hora
Naše firma Stanislav Beil AUTO-BEILA funguje především jako autopůčovna, autoservis a pneuservis. - autopůjčovna -osobní vozidla - provádíme opravy a výměny autoskel - vyřídíme pojistné události. - výměna a prodej pneumatik. - pneuservis - rychloservis - výměna olejů - opravy brzd, spojek a jiných součástí - autoservis - ...
Nákladní automobilová doprava Horažďovice
Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní nákladní automobilovou dopravu - vlastníme 14 automobilů včetně návěsových a velkoobjemových souprav. Mezinárodní přepravu provádíme do zemí EU.
Mezinárodní nákladní autodoprava, přeprava kusové zásilky.
AUTODOPRAVA Hruška zajišťuje: - nákladní vnitrostátní přeprava - tuzemská nákladní autodoprava - mezinárodní přeprava, autodoprava - přeprava kusových zásilek, rozvoz zásilky - doprava kusové zásilky, rozvozy - vnitrostátní přeprava kusových i celovozových zásilek - nákladní přeprava, doprava - přeprava zásilek, doprava zásilek - ...
Přeprava nákladu do hmotnosti 1,5 tuny Praha
Nabízím přepravu nákladu do hmotnosti 1,5 tuny s možností připojení přívěsu do hmotnosti 2 tuny. Ceny: - 14 Kč/km - s přívěsem 15 Kč/km - čekací doba (dohodou). Uvedené ceny jsou bez DPH 20% Dále také nabízíme přepravu 6-ti osob novým klimatizovaným vozem IVECO 35S 18V. V přední části vozu pohodlný prostor pro 2 cestující a vzadu ...
Přeprava nadrozměrných nákladů převoz těžké techniky Kolín Evropa
Naše firma Hynčica, s.r.o. se specializuje na nákladní dopravu - přepravu nadrozměrných nákladů po celé České republice a Evropě. - převoz těžké techniky - atypické náklady - disponujeme speciálními podvalníkovými návěsy - dále zajišťujeme montáž a servis hydraulických systémů na tahačů.
Doprava, přeprava České Budějovice
Poskytujeme dopravu, přepravu v ČR a EU do 3, 5 t Pro výrobce a obchodní řetězce Poskytujeme kurýrní služby a noční rozvozy.
Praha rychlá přeprava a doručování zásilek
Společnost CZECH COURIER, s.r.o. eKurýr nabízí rychlou přepravu a doručování zásilek nejen po Praze. Druhy zásilek: - standard zásilka ( doručení zásilky kamkoliv v Praze do 120 minut od objednání ) - expres zásilka (doručení zásilky kamkoliv v Praze do 60 minut ) - ekonomy zásilka ( doručení zásilky kamkoliv v Praze, zpravidla do ...
Mezinárodní a vnitrostátní kamionová autodoprava Přeštice.
Autodoprava: -mezinárodní a vnitrostátní kamionová přeprava sypkých hmot -logistika -spediční služba.