Bezpečnou přepravu osob v tuzemsku i do ciziny, transfery na letiště, školní výlety nebo zájezdy či prohlídky měst nabízí provozovatelé autobusové dopravy. Ve vozovém parku vybírejte mezi vozy různých kapacit a výbavy od mikrobusů po plně klimatizované autobusy, které řídí profesionální řidiči.

Transfery na letiště Praha
Společnost Minibusy - Petr Brkal zajišťuje transfery na letiště. Transfery provádíme luxusními autobusy, minibusy a osobními vozidly. Více informací naleznete na anšich webových stránkách.
Praha autobusová doprava pro školy
Společnost CZAD Praha s.r.o. nabízí zajištění autobusové dopravy pro školy. Zajistíme: - vysoce kvalitní autobusovou dopravu - maximální bezpečnost - zkušené a profesionální řidiče- cenovou dostupnost - zahraniční a luxusní autobusy. Více info naleznete viz odkaz níže:
Firemní přeprava osob na strojírenský veletrh v Brně z Liberce Jablonce Turnova.
Mimořádná nabídka firmy Rabbit Transfers: Spolehlivě a pohodlně vás přepravíme na Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, který se koná 10.-14.9. 2012. Přepravu osob poskytujeme pro: - firmy a jejich klienty, zákazníky, obchodní partnery - individuálně pro jednotlivé osoby - skupiny osob Akce: - 12 hodin za jednotnou cenu 5500, ...
Firemní přeprava osob na strojírenský veletrh v Brně z České Lípy Mladé Boleslavi Prahy.
Mimořádná nabídka firmy Rabbit Transfers: Spolehlivě a pohodlně vás přepravíme na Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, který se koná 10.-14.9. 2012. Přepravu osob poskytujeme pro: - firmy a jejich klienty, zákazníky, obchodní partnery - individuálně pro jednotlivé osoby - skupiny osob Akce: - 12 hodin za jednotnou cenu ...
Autobusová doprava pro jednotlivce a firmy Praha
Dopravní společnost CZAD Praha s.r.o. nabízí dopravu pro jednotlivce i fyrmy. Doprava pro: - sportovní kluby - cestovní kanceláře - cestovní agentury - školy - školky - firmy. Více info naleznete viz odkaz níže:
Autobusy pro cestovní kanceláře Praha
Společnost CZAD Praha s.r.o. nabízí autobusy pro cestovní kanceláře. Zajistíme: - transféry - okružní jízdy po České republice - jízdy po celé Evropě. Více info naleznete viz odkaz níže:
Praha levné autobusové zájezdy
Společnost CZAD Praha s.r.o. nabízí levné autobusové zájezdy. Své klienty přepravíme: - bezpečně - levně - kvalitně. Dopravu v CZAD s.r.o. zajišťuji profesionální a zodpovědní řidiči, kteří mají k dispozici pouze vysoce kvalitní a luxusní autobusy. Více info naleznete viz odkaz níže:
Autobusová doprava do Španělska Praha
Naše firma působí v oblasti cestovního ruchu a zabývá se především autobusovou dopravou. Nabízíme také přepravu v letních měsících do: - Itálie (od Severní Itálie po Gargano) - Chorvatska (Istrie, Dalmácie) - Španělska. K dispozici nabízíme vozový park v rozsahu od 1 do 71 osob. Více info naleznete viz odkaz níže:
Autobusové spojení, pravidelná linka Liberec Praha, Praha Liberec
Pravidelná autobusová linka LIBEREC - PRAHA a zpět -pravidelné autobusové spojení mezi Libercem a Prahou -rezervace přes internet nebo SMS -pro stálé cestující kreditová jízdenka - každá 10. jízda ZDARMA -přehledný rezervační systém -možnost platby platební kartou přes internet kontakty: liska@dpml.cz zika@dpml.cz 739 682 145 ...
Mezinárodní vnitrostátní autobusová doprava přeprava osob Liberec
Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava. IDEÁLNÍ VOLBA PRO VAŠI PŘEPRAVU Nabízíme Vám spolehlivou, pohodlnou a bezpečnou přepravu cestujících po celé Evropě našimi autokary. V našem vozovém parku naleznete autobusy značek: BOVA FHD 12 - 6 vozu BOVA FHX 12 - 1 vuz SOR C 9,5 - 1 vuz Karosa LC 735 - 1 vuz Karosa C 734 - 2 ...
Praha vnitrostátní a mezinárodní autobusová, minibusová doprava
Společnost Minibusy - Petr Brkal nabízí dopravu luxusními autobusy, minibusy a osobními vozidly. Poskytujeme pro Vás: - transfery na letiště, do hotelů, restaurací - okružní jízdy - kongresy - zájezdy - svatby. Vozový park: - Iveco SOR - Mercedes Benz Sprinter - Ford Transit - Mercedes Benz Viano - Škoda ...
Osobní autobusová přeprava osob tuzemská i mezinárodní
Osobní autobusovou přepravu osob tuzemskou i mezinárodní zajišťuje společnost JC Trans s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje na kvalitní dopravu.
Mezinárodní osobní doprava na sportovní rybolov do Španělska.
Mezinárodní osobní doprava na sportovní rybolov: - přeprava na zájezd, dovolenou, výlet na sportovní rybolov do Španělska - dovoz na rybářské výpravy do Španělska na řeku Ebro - zprostředkování rybaření ve Španělsku
Autodoprava tuzemská, zahraniční Plzeň.
Autobusová doprava: -lyžařské zájezdy -podnikové zájezdy -školní výlety -doprava sportovních klubů na soutěže -zahraniční, tuzemská doprava. Autobus OAZA 46 míst. Mikrobus 13 míst.
Kamionová a autobusová doprava okr. Strakonice.
Mezinárodní kamionová doprava a spedice: -chladírenské, plachtové a jumbo návěsy -zaměření na jižní a západní Evropu. Autobusová doprava.
Autobusová vnitrostátní doprava, mezinárodní autobusová přeprava.
Naše firma se zabývá autobusovou dopravou. V současné době nabízíme k využití naše volné kapacity v zajišťování autobusové dopravy. Zabezpečujeme zvláštní autobusovou linkovou dopravu pro města, obce a kraje. Provozujeme také nepravidelnou vnitrostátní a mezinárodní autobusovou dopravou pro široké spektrum zákazníků. Disponujeme ...
Stavební zemní jeřábnické práce demolice Česká Třebová Lanškroun
Naše firma Rydo spol. s r.o. je stavební firma, která se specializuje stavební práce. - zemní práce - inženýrské práce - demolice, demoliční práce - jeřábnické práce - nákladní silniční doprava - autobusová doprava - prodej stavebního materiálu.
Nejlevnější autobusová doprava ve Zlínském kraji
Potřebujete někam dopravit svou rodinu, přátele či celé kolektivy? Obraťte se s důvěrou na naši firmu. Rádi vám vyjdeme vstříc a naší snahou bude Vaše maximální spokojenost. Jezdíme autobusy: -Renault Iliade - počet míst min: neomezeno max:49 -Volvo - počet míst min: neomezeno max:49 -Renault FR1 - počet míst min: neomezeno max:49 + ...
Poznávací a pobytové zájezdy Příbram.
Cestovní kancelář nabízí širokou škálu zájezdů do celého světa. Nabízíme jak poznávací tak pobytové zájezdy, studijní pobyty a samozřejmě nechybí pobyty v exotických zemích. Zároveň je u nás možné zakoupit mezinárodní jízdenky Student Agency po celé Evropě.
Autobusová doprava Břeclav, Mikulov, Hustopeče, Brno
Autobusová doprava vlastním busem. Naše společnost má dlouholeté zkušenosti se spokojenými zákazníky od roku 1997. Autobusovou dopravu zajišťujeme pro Vás mezinárodní i vnitrostátní s vozy Mercedes-Benz, Karosa a Volkswagen. Vozy jsou vybaveny navigací GPS,klimatizací, TV, DVD, WC, lednice, bar. Přeprava osob moderními a pohodlnými ...
Autobusová doprava, oprava autobusů, příprava na STK Olomouc
Autodoprava Jaroslav Krejčí poskytuje osobní autobusovou dopravu. Autobusová doprava: - mezistátní - vnitrozemská - vybavení autobosu Karosa (studené nápoje, kávovar, video, TV, lednice, klimatizace) - vybavení autobusu Oasa (studené nápoje, kávovar, video, TV, lednice, klimatizace) - kapacita 30 - 45 osob - přívěs na sportovní ...
Autobusová a osobní doprava
Nabízíme kompletní dopravní služby pro osobní dopravu v oblasti tuzemské a zahraniční přepravy osob luxusními vozy a mikrobusy značky Mercedes Benz.
Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava, Dolní Dunajovice
Nabízíme Vám mezinárodní i vnitrostátní dopravu s vozy Mercedes-Benz, MAN, Karosa a Volkswagen. Vhodné pro školy,organizace, společnosti, klienty CK, apod Zajišťujeme zájezdy po celé Evropě. Naše vozy jsou vybaveny navigací GPS.
Autobusová minibusová doprava tuzemská zahraniční Chrudim
Provozujeme přepravu / dopravu jak velkokapacitními autobusy tak malými minibusy nejen v Chrudimském kraji, ale po celé ČR (tuzemsku) a v zahraničí.