Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Nákladní přeprava klasického zboží i nebezpečného zboží ADR od VKP Transport s.r.o.
Společnost VKP Transport s.r.o. ze Starého Města u Uherského Hradiště se zaměřuje na nákladní autodopravu a přepravu zboží klasického i speciálního zboží ADR.
Autoslužby, zdravotnické dopravní služby, autoservis, dovoz vozidel, bazar transportní techniky, odtahová služba
Představujeme společnost Autoslužby JAŠA s.r.o., která se zabývá především provozováním zdravotnické dopravní služby.
Odvoz sutin a stavebního odpadu sklopnými kontejnerovými vozy
Odvoz sutin a stavebního odpadu pro vás zajistí společnost Boš spol. s.r.o. nedaleko Znojma, která pro tyto účely poskytuje kontejnerovou dopravu.
BOŠ spol. s r.o.
Mezinárodní doprava a sběrná služba Klatovy – přepravíme zásilky různých rozměrů do Itálie
Potřebujete dopravit zásilku do Itálie a nevíte jakou přepravní společnost zvolit? Je zásilka větších rozměrů nebo se jedná o malý baliček? Společnost Jiří Žabka – level, zvládne obojí.
Autodoprava – přeprava volně loženého i paletového nákladu do 24 tun
Autodopravu do 24 tun – vnitrostátní i mezinárodní přepravu volně loženého i paletového nákladu zajistí firma SPEDQUICK.
Přeprava nadměrných nákladů Ostrava – zajistíme bezpečný převoz
Dopravit někam nadměrný náklad není vůbec žádná legrace. Nechte tento úkol na specialistech, kteří dbají na platnou legislativu.
Přeprava nákladním automobilem s hydraulickou rukou
Přepravu nákladním automobilem s hydraulickou rukou provádí v okolí Telče společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Kontejnerová doprava - přistavení kontejneru na suť, převoz sypkých materiálů
Kontejnerovou dopravu v oblasti Brno-venkov zajišťuje firma BADIN s.r.o. - přistavíme a zapůjčujeme kontejnery na odvoz stavební suti a přepravujeme sypké stavební materiály.
BADIN s.r.o. Zemní a výkopové práce Brno venkov
Dopravní značení pro pozemní komunikace - svislé, vodorovné a další dopravní značení - JAST s.r.o.
JAST s.r.o. z okresu Rychnov nad Kněžnou zajišťuje prodej, dodávku, montáž a servis svislých a vodorovných dopravních značek, a postará se i dodávku posypových směsí.
Spolehlivá osobní taxislužba a přeprava osob
Kvalitní a cenově dostupné služby v oblasti osobní taxislužby a přepravy osob poskytuje v okolí Prostějova MÉ TAXI – taxislužba Prostějov.
Mé TAXI Jaroslav Vítek
Výkopové a zemní práce Vysoká Libyně – dovoz a odvoz různých materiálů
Vrhli jste se doma na vaší zahradě do výkopových prací a potřebujete odvézt zeminu? Firma Ladislav Touš vám zeminu odveze a domluvit si můžete také další práce.
Přeprava nebezpečných nákladů v režimu ADR – vnitrostátní, mezinárodní
Vnitrostátní a mezinárodní přepravu nebezpečných látek a věcí ve speciálním režimu bezpečnosti ADR zajistí přepravní společnost SPEDQUICK Třebíč.
Mezinárodní a vnitrostátní autobusová doprava – různé akce po celé České republice a Evropě
Chystáte školní výlet nebo kulturní akci a hledáte vhodného dopravce, který má bohaté zkušenosti? Obraťte se na firmu Michal Dlabač v okrese Příbram.
Mezinárodní a vnitrostátní přeprava, logistické a celní služby a poradenství
Marshal Logistic s.r.o. ze Vsetína je specialistou na logistické služby, zajistí nákladní a kamionovou přepravu po České republice, ale i v zahraničí.
Autobusová vnitrostátní a mezinárodní doprava na zápasy i turnaje
Autobusovou vnitrostátní i mezinárodní dopravu nabízí firma Josefa Ševčíka, využít ji můžete jako dopravu na zápasy i turnaje a další výlety.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Spedice, nákladní přeprava, doprava Skandinávie, Pobaltí, Rusko - kompletní servis
Spedici, nákladní přepravu a dopravu do Skandinávie, Pobaltí či Ruska zajišťuje firma MTM Transport, a.s., která tyto služby obstarává flexibilně a zajistí také kompletní servis.
MTM Transport, a.s.
Zajištění poptávek na kovovýrobu, dopravní společnost, stavební firmu z České republiky
Firma Dako služby - David Kolarovič vám zajistí poptávky na kovovýrobu, dopravní společnost i stavební firmu z celé České republiky.
Krátkodobé a dlouhodobé skladování zboží, logistika
Krátkodobé i dlouhodobé skladování zboží na skladových plochách a ve skladech a také logistiku zboží zajistí firma SPEDQUICK Třebíč, spol.s r.o. z Třebíče.
Autodoprava - přeprava mraženého a chlazeného zboží od VHV Transport s.r.o.
Společnost VHV Transport s.r.o. z okresu Kladno se zaměřuje na autodopravu a speciálně na převozy mraženého a chlazeného zboží, nebo paletovou přepravu.
Autobusová zájezdová přeprava až pro padesát osob - Česko, Slovensko a Maďarsko
Pan Petr Hencze z města Zliv provozuje autobusovou zájezdovou přepravu, která přepraví až padesát lidí a zaveze Vás třeba do Maďarska nebo na Slovensko.
Stavební a zemní práce, kontejnerová a nákladní doprava od První hornoslezská stavební spol. s.r.o.
První hornoslezská stavební spol. s.r.o. z Dolního Benešova z okresu Opava pro Vás vykoná stavební a zemní práce, nebo zajistí dopravu nákladní a kontejnerovou.
Mezinárodní a vnitrostátní autobusová přeprava a autoservis od POHL Kladno spol. s.r.o.
Společnost POHL Kladno spol. s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a vnitrostátní autobusovou přepravu, ale provozuje i pravidelnou linkovou dopravu a autoservis.
Mezinárodní a zahraniční autodoprava Děčín - rychlost a spolehlivost zaručena
Potřebujete rychlou přepravu zboží a sháníte spolehlivou autodopravu? Společnost JERP s.r.o. toto vyřeší za Vás, nabízíme mezinárodní a zahraniční autodopravu.
Pronájem nízkoobjemových a velkoobjemových kontejnerů na odpad a odvoz suti
Nízko a velkoobjemové kontejnery na suť a odpad pronajímá v okolí Znojma Autodoprava Bohdálek. Zajistíme dovoz odpadu včetně jeho likvidace.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Pronájem klimatizovaného autobusu s řidičem na výlety, svatbu - zájezdový autobus Iveco Axer s bezpečnostními pásy
Nový zájezdový autobus na výlety, svatbu i jiné akce má k disozici firma AUTO EDU, s.r.o. z Ostravy. Domluvte si pronájem - Autobus Iveco Axer je klimatizovaný, vybaven pásy, vhodný až pro 53 osob.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava