Vyhledejte si nejpříznivější ceny za nákladní, lodní, železniční či leteckou přepravu i osobní dopravu, aktuální dopravní zpravodajství, dopravní předpisy, platné jízdní řády a vhodné spoje vlaků, autobusů, tramvají i informace o bezbariérovém cestování nebo o zpoplatněných úsecích dálnic a silnic u nás i v zahraničí.

Stěhování a převoz strojů, montáže konstrukčních celků – zvedání břemen autojeřáby až do hmotnosti 100 tun
Zvedání břemen autojeřáby například při stěhování a převozu strojů a montáži konstrukčních celků až do hmotnosti 100 tun zajišťuje společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o. v Olomouci a Přerově.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Rozvoz betonových směsí - vlastní výroba a speciální domíchávače pro přepravu betonu
Společnost Andrla CZ s.r.o je mimo jiné Betonárna, a vyrábí si vlastní betonové směsi, které Vám rozveze v Opavě a okolí. Firma má k dispozici speciální vozy, kterými zajistí rychlý transport betonu.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Nadrozměrná přeprava strojů, prefabrikátů a průmyslových výrobků včetně doprovodu
Přepravu těžkého a nadrozměrného nákladu na území ČR a do zahraničí včetně doprovodu zajišťuje firma SEDOS transport s.r.o. Přepravíme stroje, prefabrikáty i průmyslové výrobky.
SEDOS transport s.r.o. Nadrozměrná přeprava
Výhodný nákup jízdenek s aplikací HopOn pro mobilní zařízení Android a iPhone
Aplikace HopOn zaručuje inovativní a univerzální přístup k nákupu jízdenek přes chytrý telefon a to dokonce bez mobilních dat - Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s.
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Autodoprava Otto Pospíšil - Váš spolehlivý partner pro autodopravu, stěhování a pronájem dodávek v okolí Plzně
Jsme společností specializující se na vnitrostátní autodopravu, stěhování a pronájem dodávek. Spolupracujeme s Zásilkovnou a nabízíme široké spektrum služeb pro firmy i jednotlivé zákazníky.
Rychlá autodoprava - dovoz štěrku, písku, skládání hydraulickou rukou, přeprava strojů
Autodoprava Bohdálek Vám rychle a spolehlivě zajistí dovoz štěrku, písku i betonu nebo zajistí přepravu strojů a skládání hydraulickou rukou. Vše v okolí Znojma, Moravského Krumlova a Pohořelic.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Zajištění dopravy formou pronájmu autobusů pro zahraniční cestovní kanceláře
Pronájem autobusů pro zahraniční cestovní kanceláře poskytuje společnost JVBUS Jiří Vykouřil - Autobusová doprava Brno. Spolehlivá přeprava zahraničních turistů po České republice.
JVBUS Jiří Vykouřil Autobusová doprava Brno
Autodoprava – přeprava valníkem, auto s vlekem do 4,5 tun
Přepravu nákladu valníkem s plachtou nebo autem s vlekem zajišťuje v okolí Hrotovic a Třebíče autodoprava Lubomír Votava s.r.o.
Lubomír Votava s.r.o. Plotové systémy Třebíč
Rozvoz stavebního materiálu, betonárna, výroba a rozvoz betonu přímo k zákazníkovi
Betonárna a rozvoz stavebního materiálu pro soukromé osoby, střední stavební firmy nebo velké firmy. Rozvoz stavebního materiálu včetně betonu multikárou FUMO.
Přistavení kontejnerů na odvoz stavební suti a dalšího odpadu
O přistavení kontejnerů na stavební suť a další odpad včetně odvozu kontejnerů a likvidaci odpadu se postará firma DS Partner s.r.o.
Pronájem luxusních limuzín s řidičem
Společnost Limuzíny Slezáček se zabývá pronájmem luxusních limuzín s řídičem na svatby, rozlučky se svobodou, narozeniny, párty, plesy i další akce.
Městská elektronická karta, bezkontaktní čipová karta k úhradě jízdného
Výhodné uplatnění městské karty při platbě jízdného nebo při vstupech na společenské, kulturní a sportovní akce nebo na letní koupaliště Flošna
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Přeprava nebezpečných nákladů ADR - bezpečně a spolehlivě
Společnost JONAS SPEED s.r.o. se bezpečně a spolehlivě postará o přepravu nebezpečných nákladů v režimu ADR.
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Doprava autobusy i minibusy na vnitrostátní i mezinárodní zájezdy
Autodopravní společnost Josefa Ševčíka sídlící v Paskově spolupracuje s renomovanými cestovními kancelářemi a poskytuje dopravu autobusy i minibusy na vnitrostátní, ale také na mezinárodní zájezdy.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Dovoz sypkého materiálu - štěrk, písek, oblázky a beton a dalšího stavebního materiálu
Dovoz stavebního i sypkého stavebního materiálů v okolí Brna a Blanska zajistí firma DS Partner s.r.o. Dovážíme štěrk, písek, oblázky i beton.
Flexibilní logistické řešení pro vaše potřeby od TPL Czech s.r.o.
TPL Czech s.r.o. je rodinná firma založená v roce 1990, která se specializuje na poskytování komplexních logistických služeb na míru pro své klienty včetně co-packingu a e-shop fulfillmentu.
TPL Czech s.r.o.
Bezpečné přechody - montáž, prodej Olomouc
Chcete-li zajistit rychlou a spolehlivou montáž, prodej dopravních značek a bezpečných přechodů, pak se obraťte na Dopravní značení Svoboda v Olomouci.
Dopravní značení Svoboda, Olomouc s.r.o.
Mezinárodní autodoprava, přeprava nebezpečných nákladů Itálie, Švýcarsko
Pokud hledáte společnost, která vám zajistí mezinárodní autodopravu včetně přepravy nebezpečných nákladů, tak je JONAS SPEED s.r.o. z Uničova skvělou volbou. Zajistíme přepravu do Itálie i Švýcarska.
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Autobus na školní výlet, zájezd s komfortem a profesionálními řidiči
Autobusy na školní výlety a jiné zájezdy zajišťuje společnost Josef Ševčík Autodoprava, která vám zaručí naprostý komfort a profesionální řidiče, kteří vás v pořádku dovezou na určené místo.
Josef Ševčík - Autobusová doprava
Autodoprava pro přepravu sypkých materiálů – sklápěcí a nákladní auto k dispozici
Přepravu sypkých materiálů pomocí sklápěcího či nákladního auta Vám zajistí Beton Znojmo - Mansberk s.r.o. Využijte zkušených pracovníků naší firmy.
Betonárka Kolín, kontejnerová doprava, odvoz stavebního a komunálního odpadu, dovoz písku
Betonárka Kolín, kontejnerová doprava, odvoz stavebního a komunálního odpadu, dovoz písku, kačírku, drtě, doprava kontejnery.
Přeprava zboží po ČR a Evropě, kamionová a dodávková autodoprava, nákladní silniční doprava, spedice, skladování
Firma Šela Habanera, s.r.o. poskytuje služby vnitrostátní a mezinárodní nákladní silniční dopravy. Specializuje se na přepravu zboží od 1 kg do 27 tun.
TAXI služba, přeprava osob Kutná Hora
TAXI Kutná Hora poskytuje vnitrostátní i mezinárodní přepravu osob. Naše TAXI služba nabízí spolehlivou přepravu osob za ty nejlepší ceny.
Stavitelství, zemní a stavební práce¨ včetně terénních úprav
nákladní a kontejnerová doprava, moderní technika, odborně školený personál, stavební, zemní, výkopové práce, terénní úpravy, záruka na odvedenou práci