Záruční i pozáruční servis osobních i nákladních automobilů, drobné opravy, karosářské a lakýrnické práce, výměny oleje, brzdových destiček či plynových a palivových filtrů, přezutí kol, opravy čelních skel, přípravu na STK a měření emisí, diagnostiku nebo prodej nových a ojetých aut nabízí autorizované autoservisy.

Opravy brzdových soustav Plzeň
Provádíme servis, opravy brzdových soustav nákladních automobilů, seřizování brzdových soustav, repase brzdových přístrojů.
Oprava nerovností bez lakování
Provádíme opravy nerovností bez nutnosti lakování technologií PDR, s možností zapůjčení náhradního vozidla
Automobily RENAULT, DACIA Plzeň
Jsme autorizovaný dealer Renault, Dacia. Nabízíme prodej, servis automobilů, prodej náhradních dílů, přípravu na STK. Provozujeme pneuservis, rychlý servis bez objednání, odtahovou službu, půjčovnu automobilů.
Autolakovna, čištění interiérů Plzeň.
Autolakovna: -lakování -karosářské práce -čištění interiérů automobilů -leštění karoserií a světlometů -mechanické práce -ochrana laku nanotechnologií. Autodoprava Avia do 7 tun.
Autolakovna Plzeň-sever
Nabízíme služby autolakovny, karosářské práce, čištění interiérů automobilů, leštění karoserií a světlometů.
Nezávislé teplovzdušné a teplovodní topení okr. Plzeň
Zabýváme se prodejem, montáží a servisem nezávislého teplovzdušného a teplovodního topení EBERSPACHER, prodejem, montáží a servisem nezávislé klimatizace Dirna, EBERCOOL. Opravujeme autoklimatizace osobních a nákladních automobilů.
Autoelektrikářské práce Klatovy
Nabízíme prodej a montáž GPS zařízení, HF sad, zabezpečení vozidel, opravy a diagnostiku vozidel, alternátorů a spouštěčů.
Opravy, repase brzdových přístrojů Plzeň.
Opravy, servis: -brzdové soustavy nákladních automobilů, seřizování brzdových soustav -montáže, opravy,diagnostika ABS, ASR, EBS -repase brzdových přístrojů.
Zabezpečovací zařízení Plzeň.
Montáž zabezpečovacích zařízení. Maloobchod: -domovní a bytové audio a videotelefony -autoalarmy+immobilizery -italské domovní zvonky a hovorové jednotky -elektrické ovládání oken -centrální zamykání -autotelefony, montáže HF -radiostanice -autorádia+reprosoustavy. Pískování skel bezpečnostním kódem ORCAR. Regionální zastoupení ...
Autobrzdy Plzeň.
Provádíme servis, seřizování vozidel a diagnostiku. Prodáváme obložení, desky, ABS, EBS, ventily, bubny, nástavby a kotouče. Servis vozů Mercedes, MAN, Volvo, DAF a jiné. Servisujeme návěsy a autobusy. Značky Wabco, Knorr Bremse, Haldex, Schmitz, Panav, BPW. Prodej náhradních dílů pro vzduchové přístroje brzdových soustav, vzduchokapalinové ...