Aktuální microsite

Nehtový velkoobchod Praha - výhradní zástupce značky JESSICA
Velký výběr potřeb pro manikúru, pedikúru a péči o přírodní nehty nabízí firma Krásné nehty s.r.o. z Prahy, nehtový velkoobchod a výhradní zástupce značky JESSICA.
Krásné nehty s.r.o. Nehtový e-shop
Na akce bez vody se skvěle hodí mobilní umývárna
Své mimořádné akce musíte vybavit mobilní umývárnou s vlastním zásobníkem vody - Eko Delta, s.r.o. Náchod, Česká Skalice
PE obaly sáčky bublinkové folie papírové kartony etikety Liberec.
Zabýváme se výrobou a prodejem PE obalů, kartonových obalů z vlnitých lepenek - OSAPO, s.r.o. Liberec
Hadicové filtry Puls jet pro zásobníky a sila
Hadicové filtry pro zásobníky a sila jsou určeny k odlučování pevných prašných příměsí ze vzduchu při kontinuálním  pneumatickém  plnění zásobníků - Filtr Zeos s.r.o Hradec Králové
Klempířské stroje ohýbačky zakružovačky falcovací lisy Pardubice
Zabýváme se výrobou plechotvářecích strojů, zejména pro využití v klempířských, zámečnických a údržbářských dílnách a provozech - MOSTR Libor Brom Pardubice
Vnitřní parapety Kladno – plastové a dřevotřískové
Vnitřní plastové a dřevotřískové parapety naleznete u nás v prodejně v Kladnu.
Stavební výtahy nákladní, osobní, shozy na suť, pronájem, prodej Praha
Stavební výtahy nákladní, osobní, shozy na suť, půjčovna, pronájem, prodej pro Vás zajistí společnost Stavební výtahy.cz, s.r.o., se sídlem v Praze 9 – Letňany.
Těžba a úprava jílů, jíly žáruvzdorné, studnařské, točírenské hmoty pro keramiku
Jíly žáruvzdorné a plastické, studnařské, točírenské a hrnčířské hmoty pro keramiku, šamotové hmoty, směsné jíly vytváří, těží a upravuje společnost KERACLAY, a.s..
Zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin
Naše firma RABIO s. r. o. se v Opavě a okolí zaměřuje na prodej volně loženého zboží jako jsou zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin.
RABIO s. r. o.
Hledáme nové pracovní síly do výroby
Naše firma PDW Metal s.r.o. Trutnov přijme nové spolupracovníky do výroby
Sítě na balení vánočních stromků
Připravte se na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, která nabízí balicí sítě do strojů na balení vánočních stromků v několika provedeních.
František Valdman-Vánoční stromky a balicí sítě
Nosné kovové konstrukce na Vinylfol
Zakázková výroba a montáž kovových konzolí, rámů a zástěn na zavěšení PVC clon Vinylfol - KONEKT-HADICE s.r.o. Pardubice
Projekce, realizace průmyslová vzduchotechnika-pro zdravotnictví, obchodní centra
Společnost BEST-TECHNICKÁ působí v oboru projekce a realizace TZB - průmyslová vzduchotechnika, klimatizace převážně pro zdravotnictví, obchodní centra. V Čechám máme provozovnu Praha 4.
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, projekce, výroba, servis, Plzeň
Jeřábová kola, soustavy jeřábových kol, hřídel, ozubená kola, kola lanových kotoučů, vodící kladky projektuje, vyrábí a servisuje společnost Xtek Europe, s.r.o., Plzeň.
Hydroizolace střech, bazénů, teras, izolace proti vodě, Jindřichův Hradec
Izolace proti vodě, hydroizolace spodních staveb, teras, balkónů, střech a bazénů pro Vás zajistí firma Zdeněk Vůle – hydroizolace, se sídlem v Jindřichově Hradci.
Základní škola pro 1. stupeň s řadou volnočasových aktivit, Přistoupim v okrese Kolín
Základní škola Přistoupim v okrese Kolín zajišťuje vzdělání 1. stupeň s řadou volnočasových aktivit. Provozujeme školní jídelnu, školní družinu a pořádáme výlety, školy v přírodě.
Základní a mateřská škola s rozšířenou výukou tělesné výchovy, Praha 5 Košíře
Základní a mateřská škola Weberova Praha 5 - Košíře nabízí vzdělávání s rozšířenou výukou tělesné výchovy, světových jazyků. V areálu se nachází plavecký bazén, sportovní hala.
Městský mobiliář, čekárny, lavičky, koše, výroba, e-shop, Brno venkov
Městský mobiliář, čekárny, lavičky, koše, cyklostojany, stoly, informační tabule a směrovky vyrobí, dodá a osadí společnost Urbania, s.r.o. Design, se sídlem v okrese Brno – venkov.
Strojírna, výroba drtičů slámy a stébelnin, zakázková kovovýroba Vodňany
Výroba drtičů slámy a stébelnin, ventilátorů, odlučovačů, zakázková kovovýroba, ocelové konstrukce, obrábění kovů realizuje společnost STROJÍRNA VODŇANY spol. s r.o..
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, vodoinstalatér, topenář, plynař, Nejdek
Rozvody vody, plynu, topení, kanalizace, montáž a instalace umyvadel, dřezů, WC, kotlů, radiátorů Vám zajistí vodoinstalatér, topenář, plynař Petr Merha z města Nejdek.
Ortopedické pomůcky, protetika, ortézy, bandáže, protézy, výroba na míru
Ortopedické pomůcky a vybavení, protetika, ortézy, bandáže, protézy, hole, invalidní vozíky na míru vyrábí společnost Ortotechnika, a.s. se sídlem v Praze.
Kovovýroba, stavební zámečnictví, vrata, mříže, zábradlí, Náchod
Vrata, mříže, zábradlí, schodiště, balkony, ocelové konstrukce do stavebnictví a jiné kovové produkty Vám vyrobí zámečnictví Josef Tylš sídlící v okrese Náchod.
Vzdělávací agentura, rekvalifikační kurzy, vzdělávání dospělých, školení Ústí nad Labem
Rekvalifikační kurzy, školení, konference, vzdělávání dospělých v oblastech techniky a ekonomiky Vám zajistí vzdělávací agentura Agentura ENS, s.r.o. z Ústí nad Labem.
Autoskla bez placení s možností vyzvednutí Vašeho vozu, Brandýs, Praha 9
Výměna autoskel bez placení z pojistné události není žádnou raritou. Další služby spojené s autoskly už se ale mohou u různých firem výrazně lišit.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Brandýs nad Labem
Ocelové produkty - plechy, tyče, trubky, stavební ocel, svařované kari sítě
Společnost SURMAT Uherské Hradiště dodává ocelové produkty - plechy, tyče, trubky, stavební ocel, svařované kari sítě. Mimo to je na prodej i ucelený sortiment produktů z nerezové oceli a hliníku.