Aktuální microsite

Kvalitní a spolehlivé laserové skenování pozemků a staveb
Nabízíme přesné laserové skenování pozemků a staveb - špičkové geodetické služby pro firmy i širokou veřejnost - GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové
Tabata, břišní tance, osobní trenér Olomouc
Pokud si chcete zpevnit postavu nebo máte prostě jen rádi pohyb, pak navštivte FitCentrum GAMBARE v Olomouci, kde si můžete vyzkoušet břišní tance nebo si zvýšit fyzičku i sílu u cvičení Tabata. K dispozici je zde pro vás také osobní trenér, který vám vypracuje tréninkový plán na míru. Co vše na vás v našem fitness centru čeká? - posilovna - ...
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N - prodej
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N a jejich prodej, pronájem či servis nabízí firma SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje i na další modely značky Sharp.
Prodej a servis manipulační techniky, technické kontroly, generální opravy
Prodej, pronájem a servis manipulační techniky, vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků, technické kontroly, generální opravy poskytuje společnost Liberecký servis VZV spol. s r.o..
Stavební společnost, bytová výstavba, rekonstrukce, zakládání staveb
Stavební společnost BSP Trade, spol. s r.o., sídlící v okrese Nymburk, nabízí komplexní služby v oblasti výstavby či rekonstrukce bytů, rodinných domů a komerčních budov.
Klinika estetické a plastické chirurgie, vyhlazení vrásek, zvětšování prsou
Klinika estetické a plastické chirurgie Aurum Clinic, s.r.o., poskytuje svým klientů vyhlazení vrásek, odstranění ochablé kůže, zvětšení a korekci prsou, opravu jizev či odstranění celulitidy.
Zámečnictví, kovovýroba, výroba nádob, vrat, zábradlí, řezání CNC
Zámečnické práce, kovovýrobu, výrobu nerezových nádob a kotlů, výrobu vrat, zábradlí, zemědělské techniky, strojů Vám zajistí společnost Silentium, s.r.o., sídlící v okrese Břeclav.
Obec Kováň, okres Mladá Boleslav, turistika, cyklotrasy, památky
Obec Kováň se nachází ve Středočeském kraji v okrese Mladá Boleslav a spadá do Svazku obcí Podkováňsko. Obec je významná díky turistice, cyklotrasám a historickým památkám.
Agenturní zaměstnávání vám rychle zajistí kvalitní záskok - Praha
Podnikáte a potřebujete dočasně posílit pracovní síly? Díky agentuře ADECCO už nemusíte nabírat nové zaměstnance a za čas je zase propouštět.
Letní příměstský tábor pro předškolní i školní děti od 21.8.-25.8.
Spoustu zábavy, her a dobrodružství čeká děti na letním příměstském táboře Cesta do pravěku v termínu 21.8.-25.8., který je vhodný pro předškolní i školní děti. Tábor pořádá Studio Kamarád Kroměříž.
Mezinárodní stěhovací služby z ciziny a do ciziny bez stresu a starostí
Stěhujete se z ciziny nebo do ciziny a hledáte spolehlivou mezinárodní stěhovací službu? S důvěrou se můžete obrátit na společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Obrábění kovů na CNC strojích s vysokou přesností za nízké ceny
Strojírenstvím a obráběním obyčejných i ušlechtilých kovů na kvalitních CNC strojích s vysokou přesností se zabývá společnost METAL ACTIVITY s.r.o. v Ivančicích.
Ruční profesionální nářadí, gola sada - prodej, eshop
Ruční nářadí představuje základ každé dílny. Sháníte-li kvalitní nářadí do své dílny a ještě nemáte gola sadu, tak na eeshopu společnosti PRONAR s.r.o. najdete ruční nářadí pro kutily i profesionály.
Studijní čtyřleté a tříleté obory s maturitou nebo výučním listem
Studujte na naší Střední škole zemědělské a Vyšší odborné škole v Chrudimi - dálková i denní forma studia
Spolehlivé horizontální šrotovníky pro drcení a rozmělňování surovin
Nabízíme horizontální mlýn vyrobený firmou TAURUS s.r.o. Chrudim - Stroj je určen pro drcení kostí, dřevní štěpky a do linek na recyklaci odpadů, bioplynových stanic, kafilérií a zpracoven bioodpadu
Prodej malotraktorů, sekaček a křovinořezů značky Husqvarna
Prodej různých druhů sekaček, malotraktorů, křovinořezů, motorových pil a další zahradní techniky zajistí na Vysočině firma P & L, spol. s r.o.
Kvalitní rekonstrukce, opravy rozvodů vody i topení v rodinných domech a bytech
Společnost VOKAMONT - sdružení instalatérů Vám zajistí kvalitní rekonstrukci rozvodů vody i topení v rodinném domě či bytě. Pokud jste z Ostravy, Frýdku-Místku a okolí, neváhejte se na nás obrátit.
Aditiva Bishop´s Original Products - nejkvalitnější a nejúčinejší aditiva do paliv a olejů pro snížení spotřeby
Bishop´s Original Products jsou nejkvalitnější a nejúčinnější výrobky určené k řešení problematiky mazání. Přijďte si i vy pro tyto aditiva k opavské společnosti VE-ŽA TRUCK autodíly spol. s r.o..
Výroba uniforem šití stejnokrojů Hradec Náchod Praha Brno Ostrava
Naše firma DANIELA se zabývá výroba, šitím a prodejem pracovních oděvů, uniforem a stejnokrojů - Petr Hanuš-PEHAN Náchod
Plastové obalové materiály, pytle, sáčky, plastové plachty.
Vyrábíme a dodáváme kvalitní polyetylénové pytle a sáčky podle požadavků zákazníka s bočním i s dnovým svárem - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Prodej a dovoz písku a kameniva se zajištěnou dopravou
Nabízíme prodej písku a také zajišťujeme kontejnerovou dopravu pro dovoz stavebního materiálu a odvoz suti na skládku - ZIPR s.r.o. Kolín
Školní nábytek Praha – vybavení pro třídy, učebny a hřiště
Vyrábíme školní nábytek a vybavujeme jím třídy, učebny a hřiště pro předškolní děti i školáky. Naše pracoviště se nachází v Praze.
Měření, odborná validace a kalibrace pro perfektní čistotu prostoru Praha
Perfektně čisté prostředí musí splňovat všechny předepsané normy. Jak to zjistit? Obraťte se na firmu Airtechnik.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Umělá vlákna pro výrobu koberců a rohoží, kobercové příze a vlákna
Umělá textilní vlákna pro výrobu koberců a rohoží, kobercové příze, polyamidová a polypropylenová vlákna Vám vyrobí společnost Logit s.r.o., Podbořany.