Aktuální microsite

Opravy a rekonstrukce pozemních komunikací Praha
Rekonstrukce pozemních komunikací a opravy výtluků tradičními metodami realizuje firma POZKOM, s.r.o. se sídlem v Praze.
POZKOM, s.r.o. Opravy a rekonstrukce komunikací Praha
Vinylové podlahy Kutná Hora, Kolín
Vinylové podlahy jsou naprosto skvělá volba kvalitní a příjemné podlahy. Vinylové podlahy dostupné pro zákazníky z regionu Kutné Hory nebo Kolína.
Kvalitní vrtací hlubinná technika pro vrtání hloubky nad 30 metrů
Specializujeme se na studnařské práce a provádění hlubinných vrtů pro tepelná čerpadla na území celé České republiky, používáme kvalitní techniku - POŽI s.r.o. Nové Město nad Metují, Náchod
Vrtání studní Hradec Králové Vysoká nad Labem Holice Litomyšl Vysoké Mýto
Provádíme hlubinné vrtání studen do maximální hloubky 150 metrů - POŽI s.r.o. Nové Město nad Metují
Vývoj a konstrukce dílů a modulů v systému CAD pro automobilový průmysl
Vývoj a konstrukce dílů, konceptů a modulů v projekčním systému CAD, Catia, Pro-e pro automobilový průmysl Vám zajistí společnost L&P Engineering a.s. z Českých Budějovic.
Projektování dopravních staveb, mostů, pozemních komunikací, projekční kancelář Plzeň
Projektování dopravních staveb, mostů, pozemních komunikací, silnic, cest, zastávek, parkovišť realizuje projekční kancelář Ing. Daniely Škubalové z Plzně.
Bezpečnostní agentura, pult centralizované ochrany, ostraha majetku, budov, osob Plzeň
Bezpečnostní agentura Safe point s.r.o. Plzeň poskytuje pult centralizované ochrany, ostrahu majetku, budov, osob, detektivní služby, montáž zabezpečovacích systémů.
Likvidace dřevomorky v krovech, trámech, dřevěných konstrukcích, České Budějovice
Likvidace dřevomorky v napadených krovech, trámech, dřevěných konstrukcích provádí pomocí mikrovln, tlakové injektáže a chemie společnost Impreg Sanace staveb - Jaroslav Raška z Českých Budějovic.
Čerstvé vepřové a hovězí maso, masné výrobky, uzeniny, uzenářská výroba Rakovník
Čerstvé vepřové a hovězí maso, selata, masné výrobky, uzeniny, salámy, paštiky vyrábí a prodává řeznictví a uzenářství PRAVE Rakovník, akciová společnost.
Břeclav, turistická a rekreační oblast, cyklostezky, kultura a dobré víno
Město Břeclav, turistická a rekreační oblast jižní Moravy, cyklostezky, historické památky, zámek, přírodní zajímavosti, kultura, folklor a dobré víno.
Jednoúčelové automatické stroje pro automobilový a elektrotechnický průmysl, projekce, výroba
Jednoúčelové automatické stroje, montážní linky, poloautomatická zařízení pro automobilový a elektrotechnický průmysl projektuje, vyrábí a prodává společnost JCEE, s.r.o..
Rekonstrukce a realizace koupelen s veškerým servisem v moderním 3D návrhu
Rekonstrukce, návrhy a následné realizace starých koupelen. To vše poskytuje olomoucká firma J.V.G. LIVEX s.r.o., která je odborníkem díky dvaceti pěti letům působení na českém trhu.
Petardy, prskavky, fontány a jinou zábavní pyrotechniku pořídíte v e-shopu LUSEK ohňostroje
Široký výběr zábavní pyrotechniky naleznete v e-shopu firmy LUSEK ohňostroje. Petardy, prskavky, fontány i ohňostroje si vyberete jednoduše a rychle. Rozzařte svou párty, narozeniny nebo svatbu.
Vířivky Villeroy & Boch Praha - luxusní rodinné vířivky s nízkou spotřebou
Dopřejte sobě a svým blízkým možnost relaxace v pohodlí domova s luxusní rodinnou vířivkou Villeroy & Boch s tichým chodem a nízkou spotřebou, které prodává společnost EuroWellness s.r.o. z Prahy.
Off-line simulace robotických pracovišť – snížení nákladů na prototyp a včasné odhalení chyb
Využijte možnost odhalit problémová místa robotických pracovišť a snížit náklady na jejich výstavbu ještě před samotnou realizací pomocí off-line simulací od společnosti Blumenbecker Prag.
Separace vodičů Praha – výstupní kvalitní materiál ve formě granulátu
Koncový zpracovatel elektronického šrotu, společnost MHM EKO, s.r.o. se sídlem i provozovnou v Praze, se zabývá separací vodičů s cílem získání kvalitních čistých materiálů ve formě granulátu.
Autonomní detektor úniku oxidu uhelnatého, detektor úniku plynu Praha 4
Používáte plynovou karmu nebo kotel a chcete si být jistí, že ve Vašem domě nebo bytu neuniká oxid uhelnatý?
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů
Profesionální systémy renovace a sanace všech typů podlahovin a povrchů - péče o podlahy, ochrana parket a korku nabízí firma Dema-servis z Žerotic.
Kvalitní provedení leteckého snímkování pomocí dronu
Vylepšili jsme naše služby leteckého snímkování - disponujeme technologií UAV dronu - GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové
DDoS ochrana – bezpečná dostupnost Vaší on-line služby
Obáváte se finančních ztrát v důsledku nedostupnosti Vaší on-line služby zaviněné DDoS útokem? Společnost VUMS DataCom spol. s r.o. z Prahy Vám poskytne spolehlivou ochranu proti těmto útokům.
Inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum-podklad pro statiky
Společnost Zlíngeo Zlín provádí inženýrsko geologický, stavebně geologický průzkum, který slouží jako podklad pro statiky. Působí v regionu Zlínský kraj.
Bezplatné semináře pro firmy z oblasti obalového zákona – v celé ČR
Pokud máte dotazy týkající se otázky obalů a nakládání s obaly, přijměte prosím pozvání na bezplatný seminář pro firmy z oblasti obalového zákona pořádaný společností EKO-KOM, a.s.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Kurzy první pomoci od profesionálů pro firmy i zaměstnance
Naučte své zaměstnance správně reagovat a poskytnout první pomoc - PMeduca v Olomouci vám zajistí kurzy základy první pomoci pro firmy i zaměstnance.
Kurzy první pomoci pro děti v mateřských i na základních školách
Principy poskytnutí první pomoci by už měli znát děti nejen na základních, ale i v mateřských školách. Proto se obraťte na firmu PMeduca v Olomouci, která vám zajistí profesionální kurzy první pomoci.
Interiéry na klíč Praha a okolí - výroba nábytku do kuchyní, ložnic, koupelen, obývacích pokojů
Marně sháníte nábytek pro atypické prostory Vašeho bytu? Interiéry a výrobu nábytku na klíč pro zákazníky z Prahy a okolí nabízí firma Tomáš Matouš.