Aktuální microsite

Výroba ocelové brány Kolín, domovní vrata Poděbrady, mříže Nymburk
Potřebujete vyrobit ocelové brány, domovní vrata či mříže? Jste z Kolína, Nymburka nebo Poděbrad? Jsme ti praví pro tuto práci. Brány, vrata i mříže Vám nejen vyrobíme, ale i povrchově upravíme - nátěry nebo metalizace či žárovým zinkováním Vyrobíme Vám dle vašich požadavků a přání, přesně na míru: - ocelové brány - domovní vrata - ...
Lakovna s certifikátem AKZO NOBEL a 5-ti letou zárukou, lakování i přelakování automobilů
Lakovna s certifikátem AKZO NOBEL a 5-ti letou zárukou, lakování i přelakování automobilů na pastel, metalízu i perleť od firmy JANTAR-lakovna, spol. s r.o. v Brně.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Zastínění zimních zahrad a pergol Ústí nad Labem ochrání před přehřátí v parném dni
Máte u svého domu pergolu či zimní zahradu a v parném létě ji kvůli přehřátí nevyužíváte? Elegantní a funkční zastínění nabízí firma ars Ústí s.r.o. z Ústí nad Labem.
Pergoly a ploty nyní postavíte i bez betonových základů. Využijte zemní vruty!
Odrazuje Vás od stavby plotu či pergoly kopání betonových základů? S využitím zemních vrutů ze specializovaného maloobchodu Kromo Brandýs nad Labem-Stará Boleslav již není kopání a betonování nutné.
Květinářství s rozvozem Tábor  - Rozvoz dočasně pozastaven - pouze po domluvě!
Chcete potěšit blízkou osobu nádhernou kyticí? Květinářství Michaela z Tábora nabízí vázané kytice s možností rozvozu včetně sobot a nedělí.
Sluneční filtry určené pro pozorování chromosféry a fotosféry prodej Praha
Patříte mezi nadšence pozorování Slunce? Pak Vás potěší nabídka slunečních filtrů speciálně určených pro pozorování chromosféry a fotosféry. Prodává je obchod Foto optika video Jan Pazdera v Praze.
Plastikové modely e-shop - auta, letadla, vojenská technika, obtisky, masky, publikace....
Jste fanda do plastikových modelů aut, letadel, lodí, vojenské techniky? Nebo sháníte publikace s touto tematikou? Ze širokého výběru e-shopu společnosti MODELIMEX s.r.o. si jistě vybere každý.
Mateřská školka Plzeň respektuje osobnost každého dítěte
Máte malé dítě a hledáte školku, kam se bude každé ráno těšit a kde bude spokojené? Montessori mateřská škola Pampeliška s.r.o. v Plzni má připravený pro děti hodnotný program na každý den.
Monitoring vod ke koupání – rozbory povrchových, odpadních či pitných vod
Monitoring vod ke koupání – rozbory povrchových, odpadních či pitných vod, rozbory a analýzy provádíme moderními a špičkovými přístroji - Povodí Labe, státní podnik Hradec Králové
Technický dozor stavebníka se zaměřením na dozor na pozemních stavbách - seminář 21. listopadu 2017 Brno
Pohybujete se ve stavebnictví? Navštivte seminář na téma Technický dozor stavebníka se zaměřením na dozor na pozemních stavbách, který pořádá dne 21. listopadu 2017 v Brně společnost SEKURKON, s.r.o.
Dopravní značení Karlovy Vary
Společnost FLEX dopravně inženýrské služby s.r.o. se sídlem v Karlových Varech zajistí prodej, servis, pronájem i osazení dopravního značení, vodorovných i svislých značek a ostatního materiálu.
Výstavba, opravy komunikací, parkovišť, svodidel Krnov
Výstavbu a opravy komunikací na čských silnicích provádí společnost SILNICE.CZ s.r.o.. Zabýváme se výstavbou, opravami všech typů komunikací s garancí kvalitního a trvalého spojení vrstev komunikací. Provádíme: - opravy výtluků - nátěry komunikací - opravy trhlin - výstavby a opravy svodidel, propustků - výstavbu, opravy parkoviště, ...
Detektory magnetických i nemagnetických kovů - dokonalá čistota pro vaše produkty
Zajistěte Vaší firmě dokonalou čistotu produktů a zároveň chraňte technologie před poškozením s detektory magnetických i nemagnetických kovů od firmy JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. ze Zlína.
Zkoušky rentgenových zařízení, revize, servis RTG, radiační ochrana
Zkoušky rentgenových zařízení, pravidelné kontroly a revize rentgenů, servis a opravy RTG, radiační ochranu pracoviště Vám zajistí společnost Rentgen - servis Karel Zeman.
Garáže TEGA z prefabrikovaných modulů, pro jedno i více stání, výroba na klíč
Prefabrikátové garáže TEGA, pro jedno i více stání, s možností volby rozměrů a využití Vám na zakázku vyrobí společnost GLASIERT, s.r.o., která má sídlo v Chebu.
GLASIERT, s.r.o.
Dopravníkové transportní řetězy, svařované a ocelové konstrukce, výroba
Dopravníkové transportní řetězy, kovové řetězy, řetězová kolečka a sestavy, svařované a ocelové konstrukce vyrábí a prodává společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Výroba a montáž dřevěných konstrukcí, krovy, altány, dřevostavby, zimní zahrady
Naše firma se zabývá návrhem, výrobou a montáží dřevěných konstrukcí,konstrukce krovů, dřevostavby, altány, zimní zahrady, zemědělské a atypické konstrukce a mnoho dalších -IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Hutní materiál, ocelové tyče, plechy, válcové profily, jekle-velkoobchod
Dodávky hutního materiálu v regionu Zlínský kraj zajišťuje firma JANSPO Zlín. Velkoobchodně i maloobchodně prodáváme ocelové tyče, plechy, válcové profily, jekle.
Zahrady na klíč - spolehlivě a kvalitně, od návrhu až po realizaci a údržbu
Vaši zahradu utvoříme podle Vaších představ. Obraťte se na Zahradnictví Šimková, které provede veškeré zahradní úpravy a přestavby spolehlivě a kvalitně. Nabízíme vše od návrhu až po realizaci!
Pořiďte si nové interiérové dveře včetně zárubně
Nabízíme široký výběr interiérových dveří včetně zárubní – udělejte si jasnou představu v naší vzorkové prodejně - Podlahářství Josef Kyselo Jičín
Kvalitní a spolehlivé laserové skenování pozemků a staveb
Nabízíme přesné laserové skenování pozemků a staveb - špičkové geodetické služby pro firmy i širokou veřejnost - GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové
Tabata, břišní tance, osobní trenér Olomouc
Pokud si chcete zpevnit postavu nebo máte prostě jen rádi pohyb, pak navštivte FitCentrum GAMBARE v Olomouci, kde si můžete vyzkoušet břišní tance nebo si zvýšit fyzičku i sílu u cvičení Tabata. K dispozici je zde pro vás také osobní trenér, který vám vypracuje tréninkový plán na míru. Co vše na vás v našem fitness centru čeká? - posilovna - ...
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N - prodej
Multifunkční kopírky Sharp MX-2314N, MX-2614N, MX-3114N a jejich prodej, pronájem či servis nabízí firma SHARP CENTRUM Ostrava s.r.o., která se specializuje i na další modely značky Sharp.
Prodej a servis manipulační techniky, technické kontroly, generální opravy
Prodej, pronájem a servis manipulační techniky, vysokozdvižných a nízkozdvižných vozíků, technické kontroly, generální opravy poskytuje společnost Liberecký servis VZV spol. s r.o..