Aktuální microsite

Zasklívání výloh, nadrozměrné výlohy, Praha a Střední Čechy - expresní výroba při haváriích
Expresní zasklívání výloh, oken a nadrozměrných výloh provádí společnost ACERA SKLO s.r.o.,která je specialistou ve svém oboru.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Ekologická likvidace olejů - výkup odpadních olejů
Ohledně výkupu odpadních olejů se obraťte na společnost Rovina Energy a.s. z regionu Zlínský kraj, která zajistí svoz od dodavatelů z Moravy i Čech a provede ekologickou likvidaci olejů.
Chladicí technika, zařízení, průmyslové chlazení - montáž, dodávka
Chladicí techniku, zařízení a průmyslové chlazení Vám dodá a odborně namontuje společnost FRESH AIR s.r.o. z Ořechova. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlín, Hodonín.
Prodej superprémiové, holistické krmivo pro psy české značky MARP
Prodejna TOUTOU Kroměříž rozšířila svůj sortiment o superprémiové a holistické krmivo pro psy české značky MARP. Dopřejte svému pejskovi kvalitní, zdravou výživu z prvotřídních surovin.
Vícestranné plošné spoje jsou vyrobeny pro nejnáročnější aplikace
Vyrábíme a dodáváme kvalitní vícevrstvé plošné spoje v malých a středních sériích, kusovém množství pro výrobu prototypů - PROMESA s.r.o. Chrudim
PROMESA s.r.o. Český dodavatel tištěných spojů Chrudim
Ubytování, hotel na Šumavě, sauna, turistika, cyklotrasy, lyžování
Ubytování na Šumavě Vám zajistí Hotel Klostermannova chata, SOUDEK s.r.o.. Můžete zde provozovat spoustu aktivit jako je turistika, cykloturistika, lyžování, návštěva sauny či lanového centra.
Rekonstrukce koupelny, panelového bytového jádra, stavební práce Polička, okres Svitavy
Rekonstrukce koupelny, panelového bytového jádra, stavební práce, obkladačské práce, výměnu a dodávku sanitární keramiky provádí firma BÁRTA – KOUPELNY z Poličky, okres Svitavy.
Autodoprava, stěhování, osobní doprava minibusem, Hodonín
Autodopravu, nákladní přepravu, stěhování bytů či kanceláří, vnitrostátní a mezinárodní osobní dopravu minibusem poskytuje firma Doprava a stěhování Tomáš Hrnčiřík, Hodonín.
Nábytek pro domácnost výroba Praha – služby architekta podle Vašich představ
Zařizujete byt nebo toužíte po novém nábytku do obývacího pokoje, ložnice či pracovny? Kontaktujte rodinnou firmu Michal Pavlík z Prahy, kde se postarají o návrh a výrobu nábytku pro Vaši domácnost.
Kvalitní nosné OSB desky různých velikostí
V našem truhlářském a stavebním sortimentu také naleznete oblíbené kvalitní lisované OSB desky různých velikostí - FASTRA, s.r.o. Kolín, Nymburk, Čáslav, Kutná Hora
Kovové držáky na lakované díly nejen pro lakovny - výroba na zakázku, e-shop
Společnost UVAX, s.r.o. v Šumperku vyrábí na zakázku kovové držáky na lakované díly, které jsou vhodné nejen pro lakovny. Různé druhy speciálních držáků si můžete vybrat také v e-shopu.
Drátěné, kovové výrobky pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl
Společnost UVAX, s.r.o. v Šumperku se zaměřuje na výrobu drátěných a kovových výrobků pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl - vybavte vaši provozovnu kvalitním vybavením.
Kalová čerpadla Honda, čerpadla Weda elektrická
Profesionální kalové čerpadlo Honda WT 30 X K 3 slouží k čerpání vody i značně znečištěné, například vyčerpávání zatopených výkopů, jímek, šachet a podobně - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Posílení, regenerace a uvolnění svalů s XBody Actiwave v Olomouci
Pro posílení, regeneraci a uvolnění svalů vyzkoušejte lekce s XBody Actiwave ve FitCentru GAMBARE v Olomouci - je to trénink 21. století: EMS trénink.
Účastník soutěže Stavba roku 2016 Zlínský kraj - realizace výrobní, ocelové rámové haly
Společnost ITP STAVBY, s.r.o. Zlín je účastník soutěže Stavba roku 2016 pro region Zlínský kraj. Vybranou stavbou je realizace výrobní, ocelové rámové haly pro firmu Tanetgastro Lukov.
Fitcentrum Pavla Jablonického - roční permanentky, tréninkový plán
Posilovna není pouze o strojích a činkách, ale také se zde zbavíte stresu a zlepšíte svou kondici. Pokud stále váháte zda navštívit fitcentrum, tak je zde PROFI STUDIO JABLONICKÝ, které vás přesvědčí.
Průmyslové pračky, sušiče, žehliče pro sociální sféru i veřejnou službu - prodej
Spolehlivou prádelenskou techniku pro praní v sociálních sférách nebo pro veřejnou službu si vyberete u firmy Primus Alliance Laundry CE s.ro. - zajistíme vám průmyslové pračky, sušiče i žehliče.
Distribuce mléčných a uzenářských výrobků do prodejen a gastro provozů
Kvalitní zboží vám do vaší prodejny či gastro provozu dodá prodejce mléčných a uzenářských výrobků společnost JIMA - SPOL s.r.o. působící ve Znojmě a okolí.
Pohřební služby - převoz zesnulých ze zahraničí i do zahraničí, pohřby, kremace
Pohřební ústav Arkadia Zlín poskytuje kompletní pohřební služby - vyřídí pohřby i kremace. Zajistí i převoz zesnulých nejen v ČR, ale také do zahraničí či ze zahraničí.
Vážní terminály iS + ST prodej Praha – pro široké průmyslové využití i v zátěžových podmínkách
BIZERBA Váhy a Systémy s.r.o. z Prahy prodává zákazníkům široký sortiment vážních iS a ST terminálů pro využití v nejrůznějších zátěžových podmínkách, včetně prostředí s rizikem výbuchu.
Služby auditu a účetnictví Plzeň prověří správné vedení vašeho účetnictví
Vlastníte firmu a chcete mít jistotu, že je Vaše účetnictví vedeno správným a průkazným způsobem? Služby auditu a účetní poradenství nabízí spolehlivá firma MARK AUDIT CONSULTING, s.r.o. z Plzně.
Chirurgická úprava, operace očních víček-blefaroplastika
Převislost očních víček vyřeší chirurgická úprava-blefaroplastika. Operace očních víček provádí na klinice Plastika - estetika Zlín MUDr. Libor Mrňa.
Globální logistika – hustá síť zastoupení po celém světě
Mezinárodní společnost NNR GLOBAL LOGISTICS UK LIMITED a její dvě pobočky v České republice nabízejí své špičkové služby v oblasti globální logistiky.
NNR Global Logistics UK LIMITED, organizační složka
Výroba kvalitních pracovních oděvů Hradec Náchod Trutnov Jaroměř Hořice
Český výrobce pracovních oděvů Petr Hanuš-PEHAN Náchod - bundy, kombinézy, pláště, rondony, zástěry, obuv, rukavice, hasičské oděvy, softshellový program
Vibrační třídiče k roztřídění a separaci materiálů
Český výrobce strojů, zařízení a kompletních linek pro výrobu krmných směsí a posklizňovou úpravu obilovin - TAURUS, s.r.o., Chrudim