Aktuální microsite

Zahradnictví, subtropické a tropické rostliny, citrusy, prodej, e-shop
Subtropické zahradnictví Kruh Pavel Beran se zabývá prodejem a pěstováním subtropických a tropických rostlin, citrusů a provozováním e-shopu v okrese Semily.
Restaurace v zámeckém stylu pro svatby, společenské akce soukromé i firemní, Olomouc
Svatební hostiny, společenské akce soukromé i firemní, rauty, grilování, catering v krásné restauraci v zámeckém stylu Podkova pod Hanáckým kopcem v Olomouci.
Demoliční práce Praha - západ, Dobříš - provádíme vše vlastní technikou
Jsme stavební firma zaměřená na zemní práce, bourací práce a demoliční práce.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Revizní zkoušky zvedacích zařízení a hydraulických jeřábů Praha
Zvedací zařízení potřebují pravidelnou kontrolu, aby bylo zajištěno jejich bezpečné používání. Pro tyto účely je zde CH + S SERVIS, s.r.o. sídlící v Praze. CH + S SERVIS, s.r.o je firmou zabývající se autorizovaným servisem zvedacích zařízení a hydraulických jeřábů, a to již od roku 1999. Realizují jak záruční, tak pozáruční opravy všech ...
CH + S SERVIS, s.r.o. Servis hydraulických zařízení Praha
Přístupový systém přináší bezpečí a poskytuje přesná data a podklady
Máte rádi, když můžete zabít 2 mouchy jednou ranou? Pokud ano, pak ve Vaší firmě nebo hotelu nesmí chybět kvalitní přístupový systém.
Odstranění organických nečistot Praha - odborné provedení od společnosti ARS
Organické nečistoty z Vašich fasád a zdí odborně odstraní společnost ARS. Mechy, houby, řasy i plísně šetrně a kvalitně zničí a ponechá pouze čistou plochu s obnoveným původním vzhledem.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Garnyže, kolejnice, záclonové tyče, závěsné systémy s odborným poradenstvím
Výběr závěsného systému na zavěšení záclon a závěsů závisí na mnoha okolnostech. Přijďte se proto před jeho koupí poradit do obchůdku LaBeta na Praze 8!
Zdravotnická technika pro radiologii Praha - široká nabídka produktů
Zdravotnickou techniku pro radiologii dodává společnost Advamed s.r.o., Praha. Dále dodáváme zdravotnický spotřební materiál.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Prodej pneumatik Rokycany
Prodej kvalitních pneumatik na SUV, osobní a nákladní auta či zemědělské stroje včetně přezutí nabízí zákazníkům firma Miroslav Kolář-PNEUSERVIS ROKYCANY.
Prodej pneu Rokycany
Hledáte spolehlivého prodejce pneumatik na osobní či nákladní auta, SUV nebo zemědělské stroje? Vše včetně přezutí Vám zajistí Pneuservis Miroslav Kolář se sídlem v Rokycanech.
Zdící, stavební materiál, betonové výrobky-program Pro-Bonus
Nakupte stavební, zdící, izolační materiál, betonové výrobky a další sortiment stavebnin na prodejně PRO-DOMA Uherský Ostroh a sbírejte body v programu Pro-Bonus.
Certifikace ISO 45001 nahrazuje OHSAS 18001 - Bezpečnost a ochrana zdraví
Certifikace OHSAS 18001 - Management bezpečnosti a ochrany zdraví při práci se mění na ISO 45001.
Výstavba, opravy a rekonstrukce objektů pozemního stavitelství
Zajišťujeme veškeré služby spojené s realizací pozemních staveb od cenové kalkulace a vypracování investičního záměru přes projekční a inženýrskou činnost - SGJW Hradec Králové s.r.o.
E-learningové kurzy Praha – vysoce efektivní firemní vzdělávání na míru
Hledáte efektivní cestu firemního vzdělávání na míru Vašim potřebám a cílům společnosti? Objevte E-learningové kurzy od společnosti Gradua-CEGOS, s.r.o. v Praze.
Energetické napájení - zdroje UPS - nepřetržitý 24 hodinový servis po celé ČR
Nepřetržitý 24 hodinový servis energetického napájení po celé České republice zajišťuje společnost SUM, s.r.o. se sídlem v Praze.
S našimi zabezpečovacími systémy odhalíte hned neoprávněné vniknutí
Zabezpečovací systémy od firmy Falanx Patron jsou využívané především v oblasti zajištění technických služeb k ochraně majetku a osob - FALANX PATRON spol. s r.o. Hradec Králové
Výprodej samolepicích etiket a papírových termo kotoučků Praha - jen do vyprodání zásob!
Používáte samolepicí etikety nebo papírové termo kotoučky? Využijte možnost pořídit je levně ve výprodeji společnosti TECOM paper s.r.o. z Prahy. Pozor, slevy platí jen do vyprodání zásob!
Prodej pneumatik je u nás chvilková záležitost
Pro své zákazníky provádíme špičkové opravy pneumatik v našem pneuservisu - provozujeme pneuservis pro nákladní a osobní vozidla - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora
Pravidelné revize plynových zařízení, spotřebičů a tlakových zařízení
Firma THERMATIC Kroměříž se postará o pravidelné revize plynových zařízení, spotřebičů i tlakových zařízení. Působíme i v regionu Nový Jičín, Hranice, Fulnek. Cenu při delší vzdálenosti nenavyšujeme.
Realizace a vybavení interiérů prodejen, diskontních řetězců a nákupních center Praha
Spolehlivá a profesionální firma s mnohaletou zkušeností v oboru Bella Idea Praha nabízí služby realizace a vybavení interiérů prodejen, diskontních řetězců a nákupních center, včetně 3D návrhů.
Projektování a inženýrské služby pro farmaceutický průmysl Praha 10 - studie, návrhy
Společnost Lab & Pharma, spol. s r.o. se sídlem v Praze 10 se specializuje na projektování a inženýrské služby pro farmaceutický průmysl.
Mycí linka, mytí nákladních i osobních vozů Nahořany nad Metují
Mytí nákladních i osobních vozů, mytí aktivní pěnou, ošetření karoserie leštícím voskem v mycí lince, ruční mytí v boxech Vám poskytne myčka aut PRISPED s.r.o. v obci Nahořany nad Metují.
Provoz čerpací stanice, prodej pohonných hmot Nahořany nad Metují
Prodej pohonných hmot, nafty, benzinu, propan butanu, zemního plynu zajistí čerpací stanice PRISPED s.r.o., kterou najdete v obci Nahořany nad Metují.
Kamionová doprava zahraniční, tuzemská, přeprava muldovými a chladírenskými návěsy
Kamionová doprava zahraniční, tuzemská, přeprava muldovými, plachtovými, lowdeck a chladírenskými návěsy zajišťuje společnost PRISPED s.r.o. sídlící v okrese Náchod.
Odklízení, úklid sněhu z chodníků, komunikací, střech, Železný Brod
Odklízení sněhu a náledí z chodníků, komunikací, odstranění rampouchů a sněžných převisů ze střech provádí firma Miroslav Blažek sídlící v okrese Jablonec nad Nisou.