Aktuální microsite

Výroba, návrhy, montáž světelných nápisů, světelná loga, tabule, panely
Zabýváme se výrobou, návrhy, montáží i údržbou světelné reklamy, nápisů, světelných log, tabulí, panel, prosvětleného písma a dalších.
Mobilní linka odsávání provozních kapalin z autovraků STH 12/B2014
Mobilní linka odsávání provozních kapalin z autovraků STH 12/B2014 slouží pro bezchybnou ekologickou likvidaci. Mobilní linka odsávání provozních kapalin z autovraků má prvotřídní maximální výbavu. Za běžnou pracovní směnu odbaví až 32 vozidel. Tento model mobilní linky koupíte v e-shopu TECHNOLOGY-GARAGE Jablonec nad Nisou. Mobilní linka ...
Servis, montáž, oprava kompresorů, chladičů, kondenzátorů
Odbornou montáž i opravy kompresorů, chladičů, kondenzátorů provádí firma Klimacar pro klientelu z regionu Zlín. Jsme autorizovaný servis vozidel Saab.
Prodej kvalitních a elegantních hodinek značky Seiko
Prodejem šperků a hodinek se zabývá Zlatnictví Pavel Novák v Třebíči, kde najdete i kvalitní hodinky značky Seiko, které podtrhnou vaši osobnost!
Železářství za akční ceny ve vysoké kvalitě z velkoobchodu Schachermayer
Tradiční velkoobchod železářského zboží, společnost Schachermayer připravuje pro své zákazníky pravidelně akční nabídky napříč celým sortimentem.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Řetězové pily, sekačky, ponorná kalová čerpadla, vrtačky Plzeň - prodej i půjčovna
Potřebujete nárazově sekačku, pilu, ponorné kalové čerpadlo nebo vrtačku? Možnost zapůjčení nebo prodeje ručního a zahradního nářadí nabízí firma MOTOROVÉ STROJE s.r.o. z Plzně.
Plyn od PRE – programy s fixací cen i bez fixace
Potřebujete k vaření a topení plyn? Dodavatel planu Pražská energetika a.s. umožňuje zákazníkům volbu programů s fixací cen nebo bez. Plyn od PRE je služba na míru zákazníkům.
Certifikační proces Praha – mezinárodně uznávaný postup certifikace
Společnost Certifikační sdružení pro personál – APC, z.s. z Prahy seznamuje zájemce o úspěšné absolvování mezinárodně uznávané certifikace s certifikačním procesem.
Výměna starých plastových oken za nová, které zabrání úniku tepla - prodej a montáž
Výměna starých plastových oken za nová, které zabrání úniku tepla - prodej a montáž Vám zajistí firma IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích.
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí
Půjčovna stavebních strojů a stavební techniky, profi stavební nářadí, stroje pro stavebnictví a opravárenství od firmy IVK, s.r.o. v Hustopečích.
IVK, s.r.o.
Brankářské rukavice pro špičkové brankáře i začátečníky - eshop, prodej
Kvalitní brankářské rukavice jsou nedílnou součástí vybavení každého brankáře - profesionální brankářské rukavice značky Uhlsport si vyberete v e-shopu sportcom.cz.
Instalace zabezpečovacích systémů-profesionální zabezpečovací zařízení Jablotron 100
Ochraňte svůj majetek a pořiďte si profesionální zabezpečovací zařízení Jablotron 100 od firmy KVE-mont, která v okrese Zlín provádí instalace zabezpečovacích systémů.
Developerská činnost s tradicí, to je PASSERINVEST GROUP - vysoká úroveň služeb
Ryze česká developerská společnost, která má tradici a na kontě řadu úspěšných projektů. Tak přesně to je developerská společnost PASSERINVEST GROUP.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky superelastické, disky, pásy
U nás nakoupíte vše pro manipulační techniku včetně pneumatiky pro vysokozdvižné vozíky superelastické vzdušnicové, obruče, disky, pásy - VZV CAR SERVIS, spol s.r.o. Pardubice
Prodej náhradních dílů na elektrospotřebiče České Budějovice - Tefal, Rowenta, Siemens, Bosch, Mulinex
Sháníte náhradní díl na porouchaný elektrospotřebič Tefal, Rowenta, Siemens, Bosch nebo Mulinex? Spolehlivě ho koupíte u prodejce náhradních dílů, u společnosti ELMOT, v.o.s. z Českých Budějovic.
Výškové mytí budov Plzeň
Petr Huňatý - výškové práce nabízí službu výškového mytí budov a oken v Plzni a okolí pomocí lezecké techniky. Nabídka je určena především pro průmyslové budovy, tovární haly a kanceláře.
Mechanický vibrátor betonu ENAR - Dingo včetně ochranného krytu
Ponorný vibrátor betonu ENAR – Dingo, Typ Dingo je s robustním ochranným plastovým krytem – kvalitní zhutňování betonu na stavby patří - Emkol s.f. Ing. Josef Koukal Litomyšl
Vrata, ploty kovové, brány a branky, zakázková kovovýroba Praha
Zakázkovou kovovýrobu vrat, plotů, plotových konstrukcí, brán a branek kolem pozemku a domu zajistí kovovýroba Petr Šlár, kterou najdete v Praze 8 – Kobylisy.
Kovovýroba, kovové zábradlí, schody na zakázku i atypické, Praha
Kovové zábradlí, celokovové či kombinované schody na zakázku točité, rovné i atypické, navrhne, vyrobí a namontuje Kovovýroba Petr Šlár se sídlem v Praze.
Zakázková kovovýroba Praha a okolí, kovářské a zámečnické výrobky
Kovářské a zámečnické výrobky, výroba plotů, vrat, schodišť, obkladů a veškeré práce s tím související zrealizuje zakázková kovovýroba Petr Šlár z Prahy 8.
Stomatologie Praha 6, zubní ordinace, implantologie, stomatochirurgie
Implantologii, stomatochirurgii, paradentologii, dentální hygienu a stomatologickou péči poskytuje VICTORIA - DENT, s.r.o., MUDr. Radim Horák s ordinací v Praze 6.
Technologie na výrobu vína - vinařská technika, technika do vinohradů
Technologie na výrobu vína - vinařská technika, technika do vinohradů a sadů, agro bazar a servis vinařských strojů od firmy HM, s.r.o. v Hodoníně.
Výsadba a údržba keřů a okrasných stromů - sadové úpravy, výsadby vzrostlých stromů
Nechte si vysadit keře a stromy od profesionálu. Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. se v okolí frýdku - Místku i Třince zaměřuje na sadové úpravy a výsadby z vlastních zásob a pěstebních ploch.
Řešení hlubších vrásek, pro modelaci tváře, při stárnutí pleti - nová technologie BioRiVolumetria
Jedinečné produkty Regenyal Idea - Biorivolumetria jsou řešením hlubších vrásek, při stárnutí pleti, vhodné pro modelaci tváře. Aplikaci provádí na klinice Plastika - estetika Zlín.
Elektřina od PRE – zelená elektřina šetrná k životnímu prostředí
Šetřete životní prostředí a vyberte si z nabídky produktů odběru zelené elektřiny od PRE od společnosti Pražská energetika a.s.