Aktuální microsite

Renovace světel u automobilů - zašlá světla, opravy a lepení prasklých skel světelometů
Renovace světlometů spolehlivou moderní technologií a speciálními přípravky provádí společnost Laderman s.r.o. ve své provozovně v Branticích, kde poskytuje kompletní opravy světel u automobilů.
Laderman s.r.o. Autoservis a pneuservis Brantice
Město Benátky nad Jizerou, Staré Benátky, Nové Benátky, Dražice, Kbel
Město Benátky nad Jizerou a jeho části Staré Benátky, Nové Benátky, Dražice, Kbel se nachází v okrese Mladá Boleslav a je zde spousty historických zajímavostí.
Testované tonery s barevnou věrností a odolností proti vyblednutí
Společnost ABEL-Computer s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních kazet pro počítačové tiskárny, kde také měří výtěžnost, barevnou věrnost i odolnost proti vyblednutí.
Rehabilitace a regenerace zad Praha - pomůžeme Vám od bolesti zad a hlavy
Rehabilitace zad Vám nabízí Komplexní klinika rehabilitací na Praze 8. Rehabilitace a následná regenerace na naší klinice v Praze Vám pomůže od bolestí zad, hlavy a končetin.
MONADA spol. s r.o. Klinika komplexní rehabilitace Praha
Kvalitní a ucelené montážní práce včetně odborného dozoru, který zajistí potřebné kroky
Provádíme montáže veškerých námi vyrobených dřevěných a doplňkových ocelových konstrukcí od rozsáhlých dřevostaveb po pergoly či přístřešky - IQ KONSTRUKT s.r.o. Náchod
IQ KONSTRUKT s.r.o. Designové dřevěné atypické stavby Náchod
Zesnulé přepravíme za vámi podle potřeby a místa pořádání rozloučení
Zajišťujeme převozy zesnulých včetně převozů v celé ČR i ze zahraničí - POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. Společnost Trutnov
Tlusté plechy válcované za studena - z oceli pro tlakové nádoby
Společnost Steelcom CZ a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na tlusté plechy, které jsou válcované za studena. Tyto plechy z oceli jsou vhodné především pro tlakové nádoby.
Výkup i použitých dřevěných palet, podlážek, prken a fošen ze staveb
Použité dřevěné bedny, podlážky, prkna i fošny ze staveb a podobný materiál, který lze dále zužitkovat a spálit, vykupujeme v naší firmě LADERMAN s.r.o. v provozovně v Branticích i Moravském Berouně.
Laderman s.r.o. Prodej dřevěných briket, výkup palet
Městská část Praha 22, Uhříněves, Pitkovice, Hájek u Uhříněvsi
Městská část Praha 22 je tvořena částmi Uhříněves, Pitkovice, Hájek u Uhříněvsi a náleží do obvodu Prahy 10. Jsou zde zajímavé historické i přírodní památky, které doporučujeme navštívit.
Městská část Praha 22
Měření a regulace spotřeby tepla v domácnostech, rozúčtování nákladů na vytápění, Praha
Měřením a regulací spotřeby tepla v domácnostech, výměnou a instalací měřičů, rozúčtováním nákladů za energie se zabývá společnost EGÚ Praha Engineering, a. s. se sídlem v Praze 9.
Dodávka, montáž tepelných čerpadel vzduch-voda - úsporné a ekologické vytápění
Topte teplem přírody! Úsporné a ekologické vytápění v podobě tepelných čerpadel vzduch-voda Vám dodá a namontuje firma FRESH AIR, která působí v regionu Zlín.
Údržba, servis a montáž klimatizací a vzduchotechniky jižní Morava
Společnost Energy Control s.r.o. z Brna působí po celé Moravě a zajistí Vám kvalitní údržbu a servis klimatizace, vzduchotechniky, výměnu vzduchových filtrů i revizi požárních klapek.
Titanové napařovací hrnce - eshop, nádobí pro zdravé vaření v páře
Vařte chytře! Využijte pro vaření v páře hrnce postavené přímo na plotně. Titanové napařovací hrnce a další nádobí pro zdravé vaření v páře zakoupíte na eshopu ZGastro.cz
Laserově a čárově značené plastové laboratorní produkty Praha pro přesnou identifikaci obsahu
Speciální pro akreditované laboratoře je určená široká nabídka laserově a čárově značených plastových laboratorních produktů pro přesnou identifikaci od eshopu společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Certifikovaný servis Anton Paar – od preventivní údržby po zapůjčení přístroje
Certifikovaný servis pro laboratorní přístroje a procesní měřicí systémy s vysokou přesností Anton Paar od preventivní údržby, výměny opotřebovaných dílů až po školení.
Materiálové inženýrství Praha – specialisté na korozní chování kovů
Sledováním korozního chování kovů v podmínkách průmyslové zátěže se zabývají specialisté na materiálové inženýrství SVÚOM s.r.o. se sídlem v Praze.
Osobní autodoprava Praha – pohodlně a bezpečně
Firma Zdeněk Mazur z Prahy nabízí služby profesionální osobní vnitrostátní či mezinárodní autodopravy pravidelné i příležitostné, včetně přeprav dětí do školy a zpět.
Personal Transport Prague s.r.o., Osobní autodoprava Praha
Prodej moderních designových plynových, elektrických a uhelných grilů
Moderní designové plynové, elektrické, uhelné i klasické grily včetně potřebného příslušenství zakoupíte na Vysočině u firmy pana Michala Zaťka, který se zabývá prodejem kamen, krbů a grilů.
Sprchové kouty se skleněnou bezpečnostní výplní, vaničky, vany, hadice
Dodáme Vám sprchový kout se skleněnou bezpečnostní výplní, k tomu různé příslušenství, vaničky, vany i sprchové hadice, vše u nás najdete.
Mapování polohopisu a výškopisu, zaměření skutečného provedení stavby
Dle vašich požadavků vám provedeme zaměření skutečného provedení stavby díky mapování polohopisu a výškopisu - GEOŠRAFO, s.r.o. Hradec Králové
Autodoprava Beran – spedice Španělsko, Portugalsko
Spediční firma BERAN JIŘÍ s.r.o. Trutnov nabízí zahraniční kamionovou dopravu do Španělska a Portugalska.
Venkovní rolety - dokonalá ochrana před sluncem, hlukem i zvědavými sousedy
Venkovní rolety jsou dokonalou ochranou nejen před sluncem, ale také před hlukem nebo zvědavými sousedy. Dolaďte svůj dům roletami od firmy ROLKO BLUDOV s.r.o., jejich výběr je opravdu bohatý.
Vnitřní toalety Eko wc typ 07 a 08
Pořiďte si na vaši chatu nebo chalupu skvělé ekologické WC typ 07 nebo 08 – ideální řešení tam kde není možné napojení na kanalizaci - Eko Delta, s.r.o. Česká Skalice
Zvěrolékař, očkování psů a koček, veterinární ordinace s přátelským a pozitivním přístupem
Veterinární ordinace Veterinární klinika Vítkovice s.r.o. v Ostravě se věnuje komplexní péči o malá zvířata s důrazem na prevenci, odbornou léčbu a přátelský a pozitivní přístup k pacientovi.
Zemědělská a komunální technika, prodej, servis, půjčovna, okres Kutná Hora
Zemědělská a komunální technika, traktory, nakladače, postřikovače, sekačky prodává, servisuje i půjčuje společnost VOBOSYSTÉM s.r.o., která sídlí v okrese Kutná Hora.